Et et, iyi gelir.
Nerede gittin?
tammama yapalım buluşmayı bi araa asim kızlar toplaşalım:98:Biz de seni öptük, buluşmayı bir ara yapalım kızlar.
Ben akşamları çalışıyorum, size uygun değil galiba
Nasıl yapıcaz?
Kızlar bende ilk defa terapiye gittim salı günü terapinin bu kadar iyi birşey olduğunu bilmiyorum.. Gerçekten çok iyi geldi devam edicem
ben iyi olmaya çalışıyorum meliscim sen nasılsın?? kimseden ses çıkmıyor bu günlerde nerelerdesiniz arkadaşlaaaarrr??
iyy ol canım bendee kontrole gitimm artıkk biraz artı panikleirm çünkü
çok iy deilimm asim yaaaMeliscim nasılsın?
Hayırdır, paniklerim arttı demişsin?
Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Yaz buraya, içini dök rahatlamanı sağlar
tetkiklerim vardı sbahtan asimm kanda verdimm..
çarşamaba sonuç çıkıacak...dr oğün bekliyorr muhtelmmelen ilaçç verecek tekrarr..çünküü endişe halindeyim hepp..bişe olcak gibiii bir korku içimdee
tetkiklerim vardı sbahtan asimm kanda verdimm..
çarşamaba sonuç çıkıacak...dr oğün bekliyorr muhtelmmelen ilaçç verecek tekrarr..çünküü endişe halindeyim hepp..bişe olcak gibiii bir korku içimdee
saoll canımmHayırlısı olsun, ne diyelim
Ne için kan verdin canım? bu aralar ilaç kullanmama rağmen bendede oluyor.. havalardanmıdır nedir bilmiyorum.. Geçicek elbet diyorum hep umut var içimde.. Çocuk istemesem hiç sallamıcam ilaç kullanırım napıyım dicem.. Ah bi çocuk yapsam çok istiyorum ama bu aralar yine mümkün değil yine başa döndü çünkü..
elimizden geldinincee canımgüzel bi yazı emeğine sağlık.keşke bu dediklerini tam oalrak başarabilsek yada başarabilsem.insan yerine bile konulmadığın bi ortamda ne kadar ii olabilirsin ki.yada ne akdar boşverlikten gelebilirsin.
Canım o ilacı biliyorum doktor benim ilacımı bırkamamı kolaylaştırsın diye verdi çok iyi bir ilaç gerçekten bana göre tabi .. Bence kullanmadan bilemezsin doktor kullanman gerekiyo diyosa kullanmalısın.. ve dediği gibi hafif bir ilaç başla hemen.. Başla ve gelişmeleri haberdar et öptüm tatlım.
melek cnm inş öledir herkes öle dio ama yan etkilerini okudukça daha kötü oluyorum bırakamam die kokruyorum bide içince yan etkiler yaparmı ne kadar sürer acaba dr yapmaz dedi belkide beni paniklememek için ama herkese göre değişir benim bünyem çok hassas tam düğün arefesinde çeyiz hazırlığı yapıyorum ayakta ve sağlıklı olmam lazım onun için korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?