Merhaba... çok güzel denk düşmüş ikimizin de IF yapması ve aynı saat diliminki kullanıyor oluşumuz... günlük açtınız mi siz de?Günaydın bende if e başladım. Bu gün bende 12 de kahvaltı yapıçam. Çay içtim dolanıyorum.
Merhaba yok günlük açmadım. Yeni başladım zaten. Daha önce bir süre denemiştim. Sadece şimdi tekrar devam etmek istiyorum.Merhaba... çok güzel denk düşmüş ikimizin de IF yapması ve aynı saat diliminki kullanıyor oluşumuz... günlük açtınız mi siz de?
Peki sonuç almış mıydınız?Merhaba yok günlük açmadım. Yeni başladım zaten. Daha önce bir süre denemiştim. Sadece şimdi tekrar devam etmek istiyorum.
O dönem spora da gidiyordum iyi gelmişti bana. Enerji konusunda da sıkıntı olmamamış. Su. Kahve içebildiğim için rahat geçiyor.Peki sonuç almış mıydınız?
Ben kilo vermek yanında metabolizmaya olumlu katkılarından dolayı da denemek istedim. Daha zinde, daha enerjik olduklarını söylüyor demeyenler...
Çok iyi ya böyle menü yazanlara hayret ediyorum. Bu kadar az yiyebilenlere diyim daha doğru olur.Bugün 12:00-19:40 arası yemek saatlerimdi
Listem gelsin
12:00 kahvaltı
1 yumurtadan omlet
2 kk kadar peynir
6 y.zeytin
2 ceviz
yeşillik
1 dilim kadar ekşi mayalı ekmek
18:30
1 dilim kadar ekmek
1 porsiyon kızarmış hamsi
bol bol salata
19:10
2 tatlı kaşığı kiremitte helva
4 kestane
Çok iyi ya böyle menü yazanlara hayret ediyorum. Bu kadar az yiyebilenlere diyim daha doğru olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?