lavabo fırçası ile halı silmek!!!

millet buraya görümcem yuvamı yıktı,kıskançlık yaptı,dedikodumu yapıp arkamdan iş çevirdi diye konu açıyor;senin ki senin titiz olduğunu bilerek sana jest yapmaya çalışmış o da bilememiş ne var ki bunda?hayatta her şey düzelir ama kırılan kalp düzelmez.ben buraya konu açılacak kadar ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum kusura bakma.bunun temizlikle pislikle alakası yok.bilse yapmazdı muhtemelen.ha haberi vardı o fırçanın ne için kullanıldığını diyorsan o ayrı.
Şimdi canım arkadaşım
Halıyi soruyor temiz diyorum
Yikatmayacagim da silmeyecegim de diyorum
Sonra benim evde olmadığım bir gün kalkıp lavabonun yanından aldığı fırça ile hali siliyor
Hatayi en başta benim yapma dediğim birseyi yaparak yapıyor zaten

Çok şükür
Sevindim sizin adınıza
Ben biraz takıntıliyim mesela
Tezgahtaki bulaşık bezi ile yerlerin silinmesine
Tuvalet yıkandıktan sonra cekpasin suları damlatıla damlatila banyoya goturulmesi felan acayip midemi bulandırıyor

Canim tuvalet konusunda haklisin da diger konularda biraz rahat olmaya calis. Onlar gider sen hastalandiginla kalirsin. Su an mecbursun bu insanlarla yasamaya. Allah yardimcin olsun.

Canim tuvalet konusunda haklisin da diger konularda biraz rahat olmaya calis. Onlar gider sen hastalandiginla kalirsin. Su an mecbursun bu insanlarla yasamaya. Allah yardimcin olsun.
Ben zaten hastayım
Hepatitim
Ben onlar için herşeye dikkat ederken
Kendi elleriyle kendilerini hasta edecekler
Kendi pisliklerinden dolayı
Sonra da vay efendim senden bulaştı diyecekler

Ben zaten hastayım
Hepatitim
Ben onlar için herşeye dikkat ederken
Kendi elleriyle kendilerini hasta edecekler
Kendi pisliklerinden dolayı
Sonra da vay efendim senden bulaştı diyecekler

Hasta oldugunu bilmiyordum Allah sifa versin. İnşallah cabuk giderler ya halden anlamayan insanlar. Soyledigin halde bildiklerini yapiyolar Allah sabir versin.

Hasta oldugunu bilmiyordum Allah sifa versin. İnşallah cabuk giderler ya halden anlamayan insanlar. Soyledigin halde bildiklerini yapiyolar Allah sabir versin.
Pek gideceklerini zannetmiyorum.
Soyledigim gibi terör olayından dolayı
Ama eşime ayrı ev tutalım eşyalı diyorum onada yok diyor
Ben gideceğim sonunda

Arkadaşlar eşimle hafta sonu tekrardan konuşma ihtiyacı duydum
Cünkü kendisi
Önce 1 ay
Sonra kardeşimin sınavına kadar
Şimdide bayramdan sonra demeye başlamıştı
Tabi arada kaynımda daha 2 ay burada olabileceklerini
Eşime;
Bak nerden baksan sizin konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla
Annemler daha 2,3 ay burada
Bu terör olayılarının biteceği de yok
Bak benim çalışma şartlarım ağır
Birde ev temposu çok yoruyor beni
Gel eşyalı bir apart tutalım
1 hafta sonra bile terör olayları bitse
Parasını veririz oranın canları istedikleri zamanda giderler dedim
Eşim bozuldu ama dün konuşmuş
Pazartesi gideceğiz demişler
Ama yinede vicdan yaptım sanki
Offf yaaaa

Arkadaşlar eşimle hafta sonu tekrardan konuşma ihtiyacı duydum
Cünkü kendisi
Önce 1 ay
Sonra kardeşimin sınavına kadar
Şimdide bayramdan sonra demeye başlamıştı
Tabi arada kaynımda daha 2 ay burada olabileceklerini
Eşime;
Bak nerden baksan sizin konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla
Annemler daha 2,3 ay burada
Bu terör olayılarının biteceği de yok
Bak benim çalışma şartlarım ağır
Birde ev temposu çok yoruyor beni
Gel eşyalı bir apart tutalım
1 hafta sonra bile terör olayları bitse
Parasını veririz oranın canları istedikleri zamanda giderler dedim
Eşim bozuldu ama dün konuşmuş
Pazartesi gideceğiz demişler
Ama yinede vicdan yaptım sanki
Offf yaaaa
hayır delirdiniz mi ! sakın vicdan falan yapmayın siz çok bile dayandınız bu zamana kadar bunu onların akıl etmesi lazımdı zaten
inşallah dedikleri gibi olur da giderler
bunda alınacak darılacak hiççç bir şey yok darılırlarsa da hiç bozmayın kendileri bilirler
hadi gözünüz aydın

hayır delirdiniz mi ! sakın vicdan falan yapmayın siz çok bile dayandınız bu zamana kadar bunu onların akıl etmesi lazımdı zaten
inşallah dedikleri gibi olur da giderler
bunda alınacak darılacak hiççç bir şey yok darılırlarsa da hiç bozmayın kendileri bilirler
hadi gözünüz aydın
Bilmiyorum yaa
Eşim biz aile değil miyiz dedi
Birbirimize ihtiyacımız olduğu an yan yana olmayacakmıyız dedi
Ama yoruldum ya ben
Her ne kadar vicdan azabı çeksemde
Ama ben gitsinler demedim ki
Yalnızca ev tutalım dedim
Maddi açıdan da destek oluruz dedim

Bilmiyorum yaa
Eşim biz aile değil miyiz dedi
Birbirimize ihtiyacımız olduğu an yan yana olmayacakmıyız dedi
Ama yoruldum ya ben
Her ne kadar vicdan azabı çeksemde
Ama ben gitsinler demedim ki
Yalnızca ev tutalım dedim
Maddi açıdan da destek oluruz dedim
ya lütfen bu sömürüleri bırakın
hayır siz aile değilsiniz , aile dediğiniz anne olur baba olur kaç tane oalcaksa da çocuk olur , öle kaynana kayınpeder kayın görümce elti bilmem ne cümbür cemaat aile olunmaz , onlar sülale oluyor
ne zamana kadar bu şekilde olur mu ya
daha onceki yazdıklarınızda hani eşimde artık sıkıldı dıyordunuz ? hani eşiniz kardeşinin sınavı bitene kadar diyordu ?
hani artık o da yalnız kalmak istiyordu? şimdi niye böyle yapıyor? hayır anlıyorum onu da keyfi kalmıyorlar dıyordur annesi kardeşi sonuçta ama bu kadar da olmaz ki kusura bakmayın ama en fazla ıkı ay falan kalınır ya sonra insan olan insan kendisi demesi lazım bu kalma işinin ne zaman biteceği belli değil biz kendimize uygun bir yer bulalım diye onlarda da iş yokmuş
hem bunların kaldıkları yerın kırasına falan nıye sız yardım edeceksiniz ?kendı gelirleri yok mu hiç ?sizin evde bu kadar süre bedava kaldıklarına saysınlar

ya lütfen bu sömürüleri bırakın
hayır siz aile değilsiniz , aile dediğiniz anne olur baba olur kaç tane oalcaksa da çocuk olur , öle kaynana kayınpeder kayın görümce elti bilmem ne cümbür cemaat aile olunmaz , onlar sülale oluyor
ne zamana kadar bu şekilde olur mu ya
daha onceki yazdıklarınızda hani eşimde artık sıkıldı dıyordunuz ? hani eşiniz kardeşinin sınavı bitene kadar diyordu ?
hani artık o da yalnız kalmak istiyordu? şimdi niye böyle yapıyor? hayır anlıyorum onu da keyfi kalmıyorlar dıyordur annesi kardeşi sonuçta ama bu kadar da olmaz ki kusura bakmayın ama en fazla ıkı ay falan kalınır ya sonra insan olan insan kendisi demesi lazım bu kalma işinin ne zaman biteceği belli değil biz kendimize uygun bir yer bulalım diye onlarda da iş yokmuş
hem bunların kaldıkları yerın kırasına falan nıye sız yardım edeceksiniz ?kendı gelirleri yok mu hiç ?sizin evde bu kadar süre bedava kaldıklarına saysınlar
Ya ne bileyim işte
Üzülüyorum
Hani sanki zor durumda ortada bırakmışım gibi
Evet kendi kafalarına göre hareket ettikleri için böyle
Kendi gelirleri var elbet
Ama sürekli çocukları burada bırakmaya çalışma çabası kv nin yordu beni

Ya ne bileyim işte
Üzülüyorum
Hani sanki zor durumda ortada bırakmışım gibi
Evet kendi kafalarına göre hareket ettikleri için böyle
Kendi gelirleri var elbet
Ama sürekli çocukları burada bırakmaya çalışma çabası kv nin yordu beni
nasıl yani çocukları bırakıyor ?
kendi gelirleri varsa bırakın o zaman çok da söyleyip durmayın biz karşılarız falan diye
zor durumda ortada bırakmadınız tam zor durumda aldınız işte yanınıza hatta şuan tamam terör olayları tamamen bitmedi ama ( ki tamamen bitmez) yinede 4-5 ay önceki gibi de değil biraz yatıştı bence isteseler gidebilirler rahat geldi galiba
ayrıca burada yok görümcenizin halı silmesi falan önemli değil ya tatlıca baldan bile bıkılır hiçbir şey yapmasalar bile bu kadar kalabalıkta insan bunalır ya bu en doğal şey

eşiniz kendi de istemiyor mu yani ? hani ortak karar almıştınız kardeşinin sınavı bitene kadar falan diye , bu şekilde sanki bu sadece sizin kararınızmış gibi sizi öne sürerse bu çok kötü yani sanki kendi istemiyor mu ? kendisi bunalmadı mı evde her odadan bi insan çıkıyordur ya hiç mi insan evinde yalnız olmak istemez ?sanki siz hiç fedakarlık yapmamışsınız gibi bu şekilde gitmelerini bir tek siz istiyormuşsunuz gibi göstermesine izin vermeyin

GÜNCEL 21. SAYFADA
MERAK EDEN ARKADAŞLAR İÇİN

Evet doğru duydunuz
Benim kendini titiz, bulunmaz hint kumaşı, her işi ben bilirim diyen sivri zeka görümcem...
Benim lavaboları temizlediğim fırça ile
Ben yokken gidip mutfak halımı silmiş...
Bide bana temiz olmuş mu yengeciğim diyor
Ben fırçayla sildiğini günler sonra lavaboları fırçalayacağım zaman gördüm.
Tiksindim herşeyden yaaa
Artık hasta olacağım ki, zaten biliyorsunuz ben tedavi görüyorum
Her yerin temiz olması gerekiyor.
Beden sağlığımı geçtim ruh sağlığımda bozuluyor
Bana açıklaması ben onun lavabo fırçası olduğunu bilmiyordum diyor
Sorsan öğrenirdin dedim!!!
Çok sinirliyim, bıktım bu insanlardan...
Temizlik hastası bir insan olmamakla birlikte tenizlikte şart hastalığım var benim duyunca bile tüğlerim diken diken oldu ya. Allaj islah etsin. Piiiis

nasıl yani çocukları bırakıyor ?
kendi gelirleri varsa bırakın o zaman çok da söyleyip durmayın biz karşılarız falan diye
zor durumda ortada bırakmadınız tam zor durumda aldınız işte yanınıza hatta şuan tamam terör olayları tamamen bitmedi ama ( ki tamamen bitmez) yinede 4-5 ay önceki gibi de değil biraz yatıştı bence isteseler gidebilirler rahat geldi galiba
ayrıca burada yok görümcenizin halı silmesi falan önemli değil ya tatlıca baldan bile bıkılır hiçbir şey yapmasalar bile bu kadar kalabalıkta insan bunalır ya bu en doğal şey

eşiniz kendi de istemiyor mu yani ? hani ortak karar almıştınız kardeşinin sınavı bitene kadar falan diye , bu şekilde sanki bu sadece sizin kararınızmış gibi sizi öne sürerse bu çok kötü yani sanki kendi istemiyor mu ? kendisi bunalmadı mı evde her odadan bi insan çıkıyordur ya hiç mi insan evinde yalnız olmak istemez ?sanki siz hiç fedakarlık yapmamışsınız gibi bu şekilde gitmelerini bir tek siz istiyormuşsunuz gibi göstermesine izin vermeyin
Ben tekrardan konuşunca
yapılan iyilik sürekli söylenmez dedi ki ben iyiliği söylemiyordum
Hani bana göre olması gereken bu
Evet ortak karar aldık ama
O zorlanıyor sanki evden atıyormuşuz gibi düşünüyor

Back
X