- Konu Sahibi bebexgxim..
-
Malesef bu kür benim için başarılı olmadı. 15 gün bıkmadan maydonoz kürüyle beraber uyguladım ama sonuç sıfır.
ben basladim 2.gün simdilik bi degisiklik yok bakalim ne olacakkullanan var mı
ben basladim 2.gün simdilik bi degisiklik yok bakalim ne olacak
Selam. Bende kullanmaya başlayacağımda. Acaba sonuçları paylaşır mısınız?Bende alıcam bugün ve başlayacağım
Burdan bilgilendirirsen sevinirim.inşallah işe yarar.dün başladım hem çayını içtim hemde saçlarımı yıkadım umarım güzel bir sonuç elde ederim :)
inşallah işe yarar da hepimiz faydalanırız :)Burdan bilgilendirirsen sevinirim.inşallah işe yarar.
İnşallah canım.benim de yağ butonlarım var lekelerin yanında. Onlar beni daha çok rahatsız ediyorinşallah işe yarar da hepimiz faydalanırız :)
hani su içi beyaz olan şeyleri mi diyosun bende de var minik minik sıkıyorum onları banyodan sonra ama yinede hep çıkıyorlar neden oluyo anlamıyorum çok yağlı yiyen biri de değilimİnşallah canım.benim de yağ butonlarım var lekelerin yanında. Onlar beni daha çok rahatsız ediyorresmen yüzümü kaplamışlar
Evet canım. Onlardan.ben sanırım geç kaldım.baya yerleşikler.profesyonel bir kişi lazım bana.yağli yemekten ziyade bünye yapıyor.bir de cilt sorunlarını karaciğere bağlıyorlar geneldehani su içi beyaz olan şeyleri mi diyosun bende de var minik minik sıkıyorum onları banyodan sonra ama yinede hep çıkıyorlar neden oluyo anlamıyorum çok yağlı yiyen biri de değilim
hergün günlük peelingle yüz temizle fırçası kullanark yüzünü bildiğin çitile tatlım ama ardından yağlı sivilceli cilt nemlendiricini sürmeyi unutma.. bizim cildimiz anca böyle iflah oluyor valla..Evet canım. Onlardan.ben sanırım geç kaldım.baya yerleşikler.profesyonel bir kişi lazım bana.yağli yemekten ziyade bünye yapıyor.bir de cilt sorunlarını karaciğere bağlıyorlar genelde
Boidermanın günlük temizleme jeli var ya mavi, bir de peeling tarzı bir günlük temizleyicisi çıkmış.onu kullanıyorum 2 aydır.bir fark da göremedim.ben önce cilt bakımına gidip sonra dediğin gb devam etmeliyim.hergün günlük peelingle yüz temizle fırçası kullanark yüzünü bildiğin çitile tatlım ama ardından yağlı sivilceli cilt nemlendiricini sürmeyi unutma.. bizim cildimiz anca böyle iflah oluyor valla..
olabilir canım ama yüz temizleme fırçasıyla kullanım cidden çok fark ediyor.. elle aynı etki olmuyor..Boidermanın günlük temizleme jeli var ya mavi, bir de peeling tarzı bir günlük temizleyicisi çıkmış.onu kullanıyorum 2 aydır.bir fark da göremedim.ben önce cilt bakımına gidip sonra dediğin gb devam etmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?