Lekeler, Çiller Lavanta Kürü İle Sivilce ve Cilt Lekelerinden Kurtulalım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim çıkan sivilcelerim söndü. lekelerim de çok çok açıldı şükürler olsun. maşallah diyelim. ikinci 15 güne başladım bakalım çok umutluyum. çok büyük sivilcelerim çıkınca korkmuştum yüzüm mahvolacak diye ama şimdi endişelerim geçti.
Çok sevindim maşallah maşallah 15 gün sonunda ara verdim mi

merhaba bayanlar:KK3: bugün ikinci 15 in 10. günündeyim. ilk seferinde bir hafta sonunda çok sivilce çıkmıştı şimdi 10. güne gelmeme rağmen bikaç tane küçük sivilce haricinde çıkmadı çok şükür. cildimde ciddi bir değişim var.
hatırlarsanız cildim ince bi tabaka halinde soyuldu demiştim. ondan sonra cildim daha pürüzsüz oldu. lekelerim daha da açılmaya devam ediyor.
bir de şunu farkettim ki siyah noktalarımı her hafta düzenli temizleme ihtiyacı hissediyordum lavanta içeli buna hiç gerek duymadım. siyah noktalara da etki ediyor sanırım.
her gün niveanın canlandırıcı yüz temizleme köpüğüyle yıkamaya başladım. nemlendiricimi hiç ihmal etmiyorum bol su içiyorum. yani çok iyi gidiyor maşallah:KK16: sizin de iyi gidiyordur umarım :KK37:

merhaba bayanlar:KK3: bugün ikinci 15 in 10. günündeyim. ilk seferinde bir hafta sonunda çok sivilce çıkmıştı şimdi 10. güne gelmeme rağmen bikaç tane küçük sivilce haricinde çıkmadı çok şükür. cildimde ciddi bir değişim var.
hatırlarsanız cildim ince bi tabaka halinde soyuldu demiştim. ondan sonra cildim daha pürüzsüz oldu. lekelerim daha da açılmaya devam ediyor.
bir de şunu farkettim ki siyah noktalarımı her hafta düzenli temizleme ihtiyacı hissediyordum lavanta içeli buna hiç gerek duymadım. siyah noktalara da etki ediyor sanırım.
her gün niveanın canlandırıcı yüz temizleme köpüğüyle yıkamaya başladım. nemlendiricimi hiç ihmal etmiyorum bol su içiyorum. yani çok iyi gidiyor maşallah:KK16: sizin de iyi gidiyordur umarım :KK37:
Ay gerçekten miiiii:rolleyes:gözün aydınnnn:KK9:
Ben daha lavantayı alıcam da baslıcam:110:

çok sevindim iyi gitmesine.. ben de devam ediyorum ve çok memnunum şu an aktif sivilce kalmadı bende de ve lekeler de umarım açılır..

Ay gerçekten miiiii:rolleyes:gözün aydınnnn:KK9:
Ben daha lavantayı alıcam da baslıcam:110:

koş al hemen bence daha ne duruyorsun:)

kızlar şöyle bir ürün de var: cyrene %2 aha daily treatment.. tonik gibi.. sivilceleri hemen kurutuyor ve yeni çıkmasını önlüyor.. çok başarılı bir ürün tavsiye ediyorum kesinlikle.. keşke daha önce keşfetseydim diyorum..

kızlar ben ilk kürü 15 gün yapıp 1 hafta ara vermiştim.. keşke hiç ara vermeseymişim te o zaman da.. çünkü o ara tekrar çıkmıştı sivilceler..
şimdi 2.kürümdeyim ve yaklaşık 1 aydır 'aralıksız' kullanıyorum... çok çok memnunum hiç sivilcem kalmadı..
1 kaç ay daha devam edip 1 hafta ara vermeyi düşünüyorum ..

Back
X