- 7 Ekim 2015
- 233
- 70
- 98
- 31
- Konu Sahibi Firstnight
Merhabalar çok acil yardımınıza ihtiyacım var üye olmayan yakın bir arkadaşımın mesajını paylaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim. "Bir arkadaşla tartıştık. Kendisinin facebookta bir satış grubu var. Bizim üniversitenin de 600 kişilik bir mail grubu var kendisiyle 4 sene evvel oradan tanışmıştık. Bu tartışma özelden olmuştu. Daha sonra bizim okuldan 600 kişinin ekli olduğu mail grubuna benim ona attığım mesajları ekran fotoğrafı alıp atmış. Bakın neler neler yazdı bana bu kızı nasıl bu gruba eklediniz diye konuşmalarda da ne küfür ne hakaret var. Sen kendini ne zannediyorsun gibisinden cümleler var. Güya grup bir takım hassasiyetleri olan insanlar işte bu üslupta bir kız görün falan diye. İnternetten baktım yasal değil konuşmaları yayınlaması. İkincisi de linç kampanyası başlatmaya çalışmış. Şimdi benim avukat tutacak param yok açıkçası ama kendi kendime gidip savcılığa suç duyurusunda bulunamaz mıyım? Avukatın biri bu kamu davası boşanma ya da ceza değil baro avukat yollamaz sana dedi. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Avukatsız halledemez miyim?."
Son düzenleme: