Layık görüldüğüm boşluktan hiç çıkamayacakmışım gibi...

shrekinprensesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
102
4
98
35
Öncelikle merhaba;
24 yaşındayım. Yaklaşık 10 yıldır annem ve babam her gün boşanacağız diyen insanlarken, son 5 yıl aynı evin içinde iki yabancı düşman gibiler. böyle sürüp giden bi çocukluğum, gençliğim..
annem çocukları yokmuş gibi, acıktığında yemeğni yapıyor yiyor ve yatıyor, kalkıyor işe gidiyor.
babam maddi anlamda benim ve diğer kardeşlerimin sorumluluğunu almış durumda.
abim ise, benim hayatımın bulaşık yıkamak, çamaşır asmak ve ev toplamaktan ibaret olduğunu düşünüp, her oturmaya kalktığımda öldüresiye döven bi insan. yakın zamanda, acaba yaşıyorum mu hala deyip pollisi aradığımda kurtulmuştum. şikayetçi olmadım ama hastanedeki raporlar ile devlet kamu davasına dönüştürüp şikayetçi olmuş ve şuan mahkemeliğiz. eve döndüğümde şiş yüzüm, kanayan burnumla babamın gelip, seninde çok sesin çıkıyor ama düzenimizi bozuyorsun defol git deyip sokağğa atması da cabası.
yanımda elimi tutacak ne annem ne babam ne abim var. Şuan 24 yaşındayım, kanser hastasıyım (ailem bilmiyor) ve kpssye hazırlanıyorm. Hastalığımı ailemle hiç bi şekilde paylaşmadım, bu kadar kötülük içinde samimi bi gülüş her defasında içimi yakacak çünkü :'(
herşeyle tek başıma savaşacak kadar güçlü hissediyorum kendimi ama bi yanım hep eksik hep yarımm hep boş..
lütfen, çocuklarınıza düşmanınız gibi, yokmuşlar gibi, kız erkek ayrımı yaparak kızlar olmasa da olur, ezilseler de söz hakkı yokmuş gibi davranmayın.
Çünkü atıldığımız boşluk, sandığınızdan daha derin bi boşluk ve izlerini hayatımızın her alanında taşıyacağız.
Mutlu günler.

Bu nasıl bir ailedir ki ağabeyin dövüyor baban ses çıkarmıyor evin büyüğü o değil mi kaldı ki kanser gibi ciddi bir hastalık yaşıyorsun ailen bilmiyor öyle mi paranı bu insanlar veriyor dr tetkik parası için nasıl ne bahaneyle para aldın kemoterapi vb tedaviler görmen gerekiyor başlamadın mı nasıl farkına varmazlar hem bunlarda para eğer böyle bir durum varsa söylemelisin bilmeliler bu tedavi seni yorgun düşürecek ne olursa olsun sana destek lazım kpss den önce tedavini tamamlayıp sağlığına kavuşmalısın tedavideyken ders çalışmak zaten zor. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.

neler oluyor böyle insanlara anlamıyorum.
annen sanırım artık herşeyi boşvermiş öylesine yaşıyor
abin kimse karışmadığı için dayılanıyor
ama hastalık hiç bişeye benzemez
belki bundan sonra düzelir bazı şeyler de sende o sıra da kendini kurtarırsın
inan çok üzüldüm
rabbim yardımcın olsun

Öncelikle merhaba;
24 yaşındayım. Yaklaşık 10 yıldır annem ve babam her gün boşanacağız diyen insanlarken, son 5 yıl aynı evin içinde iki yabancı düşman gibiler. böyle sürüp giden bi çocukluğum, gençliğim..
annem çocukları yokmuş gibi, acıktığında yemeğni yapıyor yiyor ve yatıyor, kalkıyor işe gidiyor.
abim ise, benim hayatımın bulaşık yıkamak, çamaşır asmak ve ev toplamaktan ibaret olduğunu düşünüp, her oturmaya kalktığımda öldüresiye döven bi insan. yakın zamanda, acaba yaşıyorum mu hala deyip pollisi aradığımda kurtulmuştum. şikayetçi olmadım ama hastanedeki raporlar ile devlet kamu davasına dönüştürüp şikayetçi olmuş ve şuan mahkemeliğiz. eve döndüğümde şiş yüzüm, kanayan burnumla babamın gelip, seninde çok sesin çıkıyor ama düzenimizi bozuyorsun defol git deyip sokağğa atması da cabası.
yanımda elimi tutacak ne annem ne babam ne abim var. Şuan 24 yaşındayım, kanser hastasıyım (ailem bilmiyor) ve kpssye hazırlanıyorm. Hastalığımı ailemle hiç bi şekilde paylaşmadım, bu kadar kötülük içinde samimi bi gülüş her defasında içimi yakacak çünkü :'(
herşeyle tek başıma savaşacak kadar güçlü hissediyorum kendimi ama bi yanım hep eksik hep yarımm hep boş..
lütfen, çocuklarınıza düşmanınız gibi, yokmuşlar gibi, kız erkek ayrımı yaparak kızlar olmasa da olur, ezilseler de söz hakkı yokmuş gibi davranmayın.
Çünkü atıldığımız boşluk, sandığınızdan daha derin bi boşluk ve izlerini hayatımızın her alanında taşıyacağız.
Mutlu günler.

kanser durumunu aılene sole baska doktorlara gıt ne bılım basla tedavıne

Aileni garipsememek lazim, insanlarin aile iliskileri iyi oldugundan ya da dayak, kufur, kotuluk gormediklerinden senin gibi aileye sahip insanlari cok garipsiyorlar. Ben anliyorum senin durumunu, var boyle aileler, birsey yapamazsin, ama sabret elinden geldigi kadar sesini cikarmayarak dayak yememeye calis, bulasiksa bulasik, camasirsa camasir, durumu idare edene kadar elinden ne geliyorsa yap ki dayak yeme, cunku dayak daha kotu, ne kadar sinirlensen de kendini tut, hastaligini da gizleme bence, tedaviye baslaman lazim. Allah yardimcin olsun, uzuldum acikcasi, dua et, yalvar Allah a, sinav dunyasi iste, kimlerle nelerle karsilasacagimizi bilmiyoruz.

çok üzüldüm ailen vijdandan yoksun insanlar kalpleri taslasmş galiba mutsuz ola ola abine ne demeli allah ıslah etsn kendini ezdirme zaten hastaymışın devlete sıgın

Öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
Şuan sizin yerinizde olup, bu yazılanı cevaplamak için dünyalar verirdim. Yaşamadan içinde bulunduğum durumun zorluğunu tarif etmek o kadar güç ki..
Şuan tedavim henüz başlamadı, yarın tedavim başlıyor. Şuan çalışıyorum, yettiği yere kadar devam etmeyi düşünüyorum.
dediğim gibi, ailene söyle yazmak inanın o kadar kolay ki, şuan aynı evi paylaşıyor olmaktan bile nefret ediyorum ki böyle birşeyde küçücük bi yalan desteği asla istemiyorum.

Öncelikle vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim.
Şuan sizin yerinizde olup, bu yazılanı cevaplamak için dünyalar verirdim. Yaşamadan içinde bulunduğum durumun zorluğunu tarif etmek o kadar güç ki..
Şuan tedavim henüz başlamadı, yarın tedavim başlıyor. Şuan çalışıyorum, yettiği yere kadar devam etmeyi düşünüyorum.
dediğim gibi, ailene söyle yazmak inanın o kadar kolay ki, şuan aynı evi paylaşıyor olmaktan bile nefret ediyorum ki böyle birşeyde küçücük bi yalan desteği asla istemiyorum.

özell olmazsa hastalığının detayı nedir? yani ne kanseri?
kimse farketmeyecek mi peki. sonuçta çok yorucu ve zor bir süreç

özell olmazsa hastalığının detayı nedir? yani ne kanseri?
kimse farketmeyecek mi peki. sonuçta çok yorucu ve zor bir süreç

Bağırsak kanseriyim ve şuan 46 kiloym. En fazla çıkabildiğim kilo 50ydi. Şuan 4 kilo verdi. ilk aşamada farkedildi, tamamen tesadüf. Lütfen sizde küçük birşey olsa dahi hastaneden kaçmayın, korkmayın.

Allah yardımcın olsun.Bu kötü günlerin ardından feraha ulaştırsın.İnş kpss yi kazanırsın.Ordan farklı bir şehire git.Kurtul onlardan.Ya çok üzüldüm.Keşke senin için yapabileceğim bi şey olsaydı :(

Öncelikle merhaba;
Mutlu günler.

:( ne kanserisiniz peki? lütfen yılmayın hiçbişekilde inşallah kurtulursunuz bu kötü günlerden:(

Tüm bu yazılanlar gerçekten doğru mu acaba?
Yoksa birisi yine öylesine yazmak için mi yazıyor?

Tüm bu yazılanlar gerçekten doğru mu acaba?
Yoksa birisi yine öylesine yazmak için mi yazıyor?

Öyle bir amacım ve niyetim yok. Bu bana hiç birşey kazandırmaz. Forumu zaman zaman takip ediyorum, sorumsuzca annelerin yazdıkları yorumları hiçte garipsemeyerek okudum. Ben sorumsuz anne ve babanın şuan bedelini en ağır şekilde ödüyorum. Hepimiz bir gün Allah nasip ederse anne ve baba olacağız, benim hayatımın sizlere örnek teşkil etmesi amacı ile açılmış bir konudur.
Belki bu yazılanlar size devasa ve olamayacak şeyler geliyor olabilir fakat ben bu hayatın şu yazdıklarımın her saniyesi ile yüzyüzeyim. Amacım dediğim gibi ailelere örnek teşkil etmek, hepsi bu.

Bağırsak kanseriyim ve şuan 46 kiloym. En fazla çıkabildiğim kilo 50ydi. Şuan 4 kilo verdi. ilk aşamada farkedildi, tamamen tesadüf. Lütfen sizde küçük birşey olsa dahi hastaneden kaçmayın, korkmayın.

Kuru kuru üzülmek hiç işe yaramıyor tabi.. Canım orada kalman seni pskilojik olarak kötü yaptığı için evden ayrılmanın yolunu bulmaya çalışmalıyız. Tedavinde moral de çok önemli biliyorsun. mor çatı dernekleri oluyor, uçan süpürge var....,(kadın sığınma evi bunlar) buralara başvursan kurtar kendini

Kuru kuru üzülmek hiç işe yaramıyor tabi.. Canım orada kalman seni pskilojik olarak kötü yaptığı için evden ayrılmanın yolunu bulmaya çalışmalıyız. Tedavinde moral de çok önemli biliyorsun. mor çatı dernekleri oluyor, uçan süpürge var....,(kadın sığınma evi bunlar) buralara başvursan kurtar kendini

Bunlar hep aklımın bi kenarından geçen şeyler aslında. yazıyorum yazıyorum siliyorum, o kadar iğrenç bir ortam ki kelimelere dökmek zorluyor beni. Söylediklerini araştıracağım, bunun yanında bu evlere sığınmaya gittiğimde, arkamdan söylenecek bi ton cümle için zemin hazırlamış olacağım, gittiğinizde kötü olan tek siz olacaksınız nasılsa değil mi .. yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. çokta cesaretsiz bir insanım malesef....

Bunlar hep aklımın bi kenarından geçen şeyler aslında. yazıyorum yazıyorum siliyorum, o kadar iğrenç bir ortam ki kelimelere dökmek zorluyor beni. Söylediklerini araştıracağım, bunun yanında bu evlere sığınmaya gittiğimde, arkamdan söylenecek bi ton cümle için zemin hazırlamış olacağım, gittiğinizde kötü olan tek siz olacaksınız nasılsa değil mi .. yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. çokta cesaretsiz bir insanım malesef....

arkandan neden kötü şey söylenecek ya da kim bunu söylemeye cüret edecek ki?
Akrabanız teyze hala dayı amca yok mu size sahip çıkacak ya da etraf biliyormu şiddete vs maruz kaldığınızı ?

ben biraz araştırdım sosyal hizmetlerin kadın sığınma evleri, nüfus cüzdanın ve darp raporun mutlaka olsun. Hastalığının evrakları varsa onları da al. Karakola gitsen onlar yönlendiriyormuş.

Back
X