Makarnalar Lazanya (resimli) çok ama çok güzel :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çoktandir yapmiyorum. özledim :)

annem hazir lavas ekmegiyle yapiyorrrr hani pakette olanlar

Nefiiiiiiiiiiiiis...
Bayıldım buna. Ben de yapıcam...

ay resimdeki ne öle muhteşem duruyo sabah sabah yapsam yarım tepsi yerim herhalde..........

nefis görünüyor olsada yesem valla:1hug:

yap ye şekerim :)

çok leziz gözüküyorcokacimcoook eline sağlık...

teşekkür ederim:kedi:

Çoktandir yapmiyorum. özledim :)

yap şekerim sende yenmez mi be lazanyaaklinialirimsmile

annem hazir lavas ekmegiyle yapiyorrrr hani pakette olanlar

müthiş görünüyor

teşekkür ederim

Nefiiiiiiiiiiiiis...
Bayıldım buna. Ben de yapıcam...

yap sende canım harika gerçekten

ay resimdeki ne öle muhteşem duruyo sabah sabah yapsam yarım tepsi yerim herhalde..........

vallahi bir tepsiyi tek başıma yiyesim oluyor ama yarım tepside artık bi dur ölcen cinni diyorum sempatiksalakcinni

ecinnim senin adamın allah bilir göbeği iki metre önden gidiyordur değilmi sempatiksalakcinni

ecinnim senin adamın allah bilir göbeği iki metre önden gidiyordur değilmi sempatiksalakcinni

vallahi balkon çıktı bünyeye doru diyon kız ben diet şeyler yapmaya başlasam eyi olar sempatiksalakcinni

Başta elinize sağlık süper görünüyor,tebrik ederim opuyorumnanaktan
Şimdi kızlar bilgisizliğimin kusuruna bakmayın ben lazanya ismini çok duydum,yabancı değilim,ama hiç görmemiştim ve yemedim.Yeni evliyim,yurt dısına gelin geldim,eşim az önce bahsettiğimde çok sevdiğini söyledi,bende yapmak istiyorum,yanlız bu lazanyayı buradan nasıl bulurum bilmiyorum, sormak istediğim ben hamuru kendim açıp yapabilirmiyim ??? ... bilmiyorumkismile Bilgi verirseniz çok sevinirim,hamur hakkında kafam karısık çünkü,yarın da yapmak istiyorum,cevaplarınızı,vereceğiniz bilgileri bekliyorum kaydirigubbakcemile2

kendin yapabilirsin tabi ama ben hiç yapmadım pek bilgim yok. netten araştırabilirsin bunu. marketlerde makarnaların olduğu bölüme iyice bak kesinlikle vardır.
işte bununla yapıyorum ben. umarım sende bulursun ve yaparsan.

Tamam canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için... Bakıcam inşallah... Şimdi hamur ile bilgiyide netten almaya çalışayım,inşallah bulurum... sağolasın....opuyorumnanaktan

Tamam canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için... Bakıcam inşallah... Şimdi hamur ile bilgiyide netten almaya çalışayım,inşallah bulurum... sağolasın....opuyorumnanaktan

canım ben buldum bir sitede bir bayan tarifini vermiş :

3 bardak un 2 yumurta ve 1 yumurta sarısı 2 kaşık su tuz.
hamuru yoğurup 1/2 saat dinlendiriyorum.sonra un ile 1/2 cm kalınlıkta açıyorum.rulet ile 15 cm eninde dikdörtgen kesip tuzlu kaynar suda 2 dk haşlıyorum.temiz mutfak bezi üzerine alıyorum. sonra borcama alıp istediğim içlerle kat kat döşeyip üstüne rende kaşar serpip fırına veriyorum.

kaydirigubbakcemile5

Canım ya teşekkür ederim,ben aradım aradım bir netice elde edemedim... Son umut siteye baktım ki siz eklemişsiniz sağolasınızopuyorumnanaktan Bir iki güne hemen denicem,neticeyi paylaşırım inşallah....

Canım ya teşekkür ederim,ben aradım aradım bir netice elde edemedim... Son umut siteye baktım ki siz eklemişsiniz sağolasınızopuyorumnanaktan Bir iki güne hemen denicem,neticeyi paylaşırım inşallah....

canım lazanya iki çeşit. kimi böyle kuru yufka gibi olan (benim yaptığım) kimi makarna gibi , su böreği gibi haşlanıp kullanılan. ikisi çok farklı oluyor.ikiside birbirinden lezzetli olur elbette. sende kendi özgün tarifini olurşturup paylaşırsan sevinirim..kolay gelsin..:1hug:

ay çok güzel görünüoo delikafadulden
bulursam bende yapcaam delikafadulden

ellerinize sağlık teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…