Kişisel Bakım Ürünleri Lazer cihazı

CMM

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
27
4
16
Merhabalar bu lazer cihazını kullanan var mı acaba fikirlerinizi söyleyebilir misiniz :-)

Eklentiler

• Screenshot_20171209-183825.webp
    Screenshot_20171209-183825.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 147
arkadasim kullaniyordu memnundu ama killarin baya siyah olmali. sari killara hic etki etmiyormus

Teyzem kullandı siyah kıllarda çok etkili ama Beyaz sarı kılları görmüyor esmerseniz hiç para döküp almayın pek ise yaramaz ama eğer koyuysa killariniz gerçekten çok iyi bende alicam

Teyzem kullandı siyah kıllarda çok etkili ama Beyaz sarı kılları görmüyor esmerseniz hiç para döküp almayın pek ise yaramaz ama eğer koyuysa killariniz gerçekten çok iyi bende alicam
benım acık renk ve ınce tuylerdı ıse yaradı philips lumıa
sasırdım

Koyu tende işe yaramıyor güneşten bronzlaşmış tene denedim çalışmadı atış yapmıyor açık tenliler için yapılmış galiba :)

Tüyleriniz bitti mi Yani?
sol bacagımda komple toplam 6 tane falan cıkıyor
dunyada hıc bır cıhaz tuylerı tamamen puruzsuz ve kesın yuzde yuz bıtırmez
ama cok cıddı sekılde azalttıgı bır gercek
onemlı olan ten ve kıl yapınıza uygun cıhazı secmenız,
bu arada annem estetısyendır benım bu ıslere aşina bırı olarak soyluyorum
bu tur cıhazları netden almanızı bı sebeple tavsıye etmem

Ben kullaniyorum canim.philips lumea bri 820 mi 920 mi oyle birsey.yuzyilin icadi diyorum ben. Kil tuy kalmadi resmen.aci sizi yok.yapis yapis agda yok.ben internetten almistim.yukarida bir arkadas netten almayin demis ama bilemedim nedenini.ben cokkkkk ana cokkkkk memnunum

Ben kullaniyorum canim.philips lumea bri 820 mi 920 mi oyle birsey.yuzyilin icadi diyorum ben. Kil tuy kalmadi resmen.aci sizi yok.yapis yapis agda yok.ben internetten almistim.yukarida bir arkadas netten almayin demis ama bilemedim nedenini.ben cokkkkk ana cokkkkk memnunum
Merhaba sıklıkları ne kadardı peki ? Ben memnun kalmayan da çok insan gördüm özellikle büyük alanlarda ama acaba sizin az mıydı ondan mı memnun kaldınız yoksa çokta da işe yarar mı ?

sol bacagımda komple toplam 6 tane falan cıkıyor
dunyada hıc bır cıhaz tuylerı tamamen puruzsuz ve kesın yuzde yuz bıtırmez
ama cok cıddı sekılde azalttıgı bır gercek
onemlı olan ten ve kıl yapınıza uygun cıhazı secmenız,
bu arada annem estetısyendır benım bu ıslere aşina bırı olarak soyluyorum
bu tur cıhazları netden almanızı bı sebeple tavsıye etmem
Trendyol dan bakmıstım bn güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum siz neden tavsiye etmezsınız

Trendyol dan bakmıstım bn güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum siz neden tavsiye etmezsınız
Bu tarz cihazların çeşitleri var size en uygununu görerek ve danışarak almak en uygunu
Satıcıyı biliyormusunuz teknik bir sorunla karşılaştığınızda muhattabiniz olacak mı sorun giderilebilecek mi açılmamış defosuz olduğundan emin misiniz gibi durumlar var mesela netden epilasyon cihazı alırken iade hakkı varsa ben o ürünü almam Trendyol n11 gibi siteler aracı firmalar onlar bu gibi durumlarda direk birşey yapamaz satıcı firma önemli olan.

merhaba foto epilasyondur bu modern ağda sistemi önermem buz lazer yaptırıyorum ben kiana güzellik merkezine gidiyorum oldukça memnunum önerebilirim

Back
X