benım acık renk ve ınce tuylerdı ıse yaradı philips lumıaTeyzem kullandı siyah kıllarda çok etkili ama Beyaz sarı kılları görmüyor esmerseniz hiç para döküp almayın pek ise yaramaz ama eğer koyuysa killariniz gerçekten çok iyi bende alicam
bunun bır ust versıyonunu kullandım ben
acıkcası cok memnun kaldım
benım kuzenlerde bundan kullandı onlarda memnundu
onerırım
sol bacagımda komple toplam 6 tane falan cıkıyorTüyleriniz bitti mi Yani?
Merhaba sıklıkları ne kadardı peki ? Ben memnun kalmayan da çok insan gördüm özellikle büyük alanlarda ama acaba sizin az mıydı ondan mı memnun kaldınız yoksa çokta da işe yarar mı ?Ben kullaniyorum canim.philips lumea bri 820 mi 920 mi oyle birsey.yuzyilin icadi diyorum ben. Kil tuy kalmadi resmen.aci sizi yok.yapis yapis agda yok.ben internetten almistim.yukarida bir arkadas netten almayin demis ama bilemedim nedenini.ben cokkkkk ana cokkkkk memnunum
Trendyol dan bakmıstım bn güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum siz neden tavsiye etmezsınızsol bacagımda komple toplam 6 tane falan cıkıyor
dunyada hıc bır cıhaz tuylerı tamamen puruzsuz ve kesın yuzde yuz bıtırmez
ama cok cıddı sekılde azalttıgı bır gercek
onemlı olan ten ve kıl yapınıza uygun cıhazı secmenız,
bu arada annem estetısyendır benım bu ıslere aşina bırı olarak soyluyorum
bu tur cıhazları netden almanızı bı sebeple tavsıye etmem
Bu tarz cihazların çeşitleri var size en uygununu görerek ve danışarak almak en uygunuTrendyol dan bakmıstım bn güvenilir bir site olduğunu düşünüyorum siz neden tavsiye etmezsınız
Merhabalar bu lazer cihazını kullanan var mı acaba fikirlerinizi söyleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?