• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer den sonra kan geldı adetım dun bıtmıstı

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Kızlar sahur hazırlayacaktım wc ye gittim kan geldı adetım dun bitmişti 7gun surdu bugunde ıkı saat once lazer yaptım tum vucud sımdı oruc tutmalımıyım yoksa yarında mı bekleyeyım

oruca niyet etmeyin eğer 10gun dolsaydi edebilirdiniz 10gunden fazlası özür sayılır şuan 9.gunundesin tahminen 10gun dolunca gusl alıp niyetlenebilrsin. şayet kanaman kesilir gelmez ise yine gusl alıp temizlen orucunu tut canım.

Az once geliryodu ama ezan erken okuyor uykumda geldı bıde lazer den sonra kasıklarım ağrıdı sonra kan geldı acaba lazer etkımı gösterdi sımdı niyet edeyımmı gununu sabah alabilirim kan gelıo daha

oruca niyet etmeyin eğer 10gun dolsaydi edebilirdiniz 10gunden fazlası özür sayılır şuan 9.gunundesin tahminen 10gun dolunca gusl alıp niyetlenebilrsin. şayet kanaman kesilir gelmez ise yine gusl alıp temizlen orucunu tut canım.[/QUOTE

tatlım bişey daha söylemek istedim ben bu konuda eğitim aldım sayılır hep yanls bildiğim bişey vardı mesela ben hasta oldugum ilk günü bir gün sayardim öyle öyle giderdi ama öyle değilmiş mesela pazartesi 13:00da regl geldi diyelim salı 13:00da bir gün olmuş oldu yani bu hesaplamaya göre yola çıkarak günlerini hesapla öyle gusl al hayırlı geceler:))

Az once geliryodu ama ezan erken okuyor uykumda geldı bıde lazer den sonra kasıklarım ağrıdı sonra kan geldı acaba lazer etkımı gösterdi sımdı niyet edeyımmı gununu sabah alabilirim kan gelıo daha

canım dediğim gibi kan hayiz dönemin içinde geliyor gusl alamazsın kesilmeden ama 10 gün dolarsa ve hala gelmeye devam ederse 10gununde temizlenip oruca baslayablirsin eğer kesilirse 10gun dolmadan yarın veya diğer gün temzlen tut orucunu umarım anlayabilmsmdir..:)

canım dediğim gibi kan hayiz dönemin içinde geliyor gusl alamazsın kesilmeden ama 10 gün dolarsa ve hala gelmeye devam ederse 10gununde temizlenip oruca baslayablirsin eğer kesilirse 10gun dolmadan yarın veya diğer gün temzlen tut orucunu umarım anlayabilmsmdir..:)
Hala geliyorsa ezemik in dediği gibi ama bittiyse ve normal bitme süresiyse sabah gusl alabilirsiniz

Hmm 10 günü geçerse bitmese bile oruca başlanmalı yani?

Back
X