lazer epilasyon gebeliğe engel mi ?

denizgozlum_83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
28
3
86
İstanbul
slm arkadaşlar lazer epilasyona başladım genital ve bikini bölgesi hamilelikte istiyorum sizce sakıncası varmı engel olurmu gebeliğe epilasyona giderken hamile kalan var mı yada duyan birileri yardımınıza ihtiyacım var.

canım ben yaklaşık 2 senedir genital ve bikini bölgeme lazer yaptırıyorum. en son seansımı da hatta 4 haftalıkken yaptırdım genital bölgeme, tabi o zaman bilmiyordum hamile olduğumu. allaha şükür bir sıkıntı yok şimdilik. zaten lazer röntgen ultrason gibi filan değil çünkü sadece bikaç mm derine iniyor işinları ve sadece kıl köklerini görüyor hatta köklerin açık renk ise onu bile görmüyor. tabi karar senin yinede. ben şu an çok memnunum halimden neredeyse hiç birşey kalmadı. çok rahatlık...

canım hamilelik riski olanlara önermiyorlar diye biliyorum
bebek düşünüyorsan gitme
bebeğe zarar verirsin

Son düzenleme:
Bende lazere gidiyordum hamile kaldigimda,en son sanirim hamile kalmadan 3 hafta once gitmistim.
Hamileliktede aslinda sorun olmuyormus lazer yaptirmak,aciklanmis,bulunmus bi etkisi yokmus fakat olurda bisey olursa sorumluluk onlara yuklenir diye yapmiyorlarmis(tavsiye de etmiyorlar hormanlar degisimde oldugundan bi ise yaramayabilir diye)

bende lazer epilasyon yaptırıyordum belden aşağı tüm bölgeye
ama bebek düşüneceğim zaman bıraktım
su an hamileyim çok şükür sorun yok
insallah sizde de sorun cıkmaz

Ben 2 yil bacak ve koltukalti icin gittim.1 yildir da genital icin gidiyordum.Hamileligimi ogrenmeden 3 hafta once gitmistimen son .Ve rabbime cok sukur ilk denememizde hamile kaldim.Suanda 6 haftalik hamileyim.Hic korkma..:)

Benim ilk hamileliğim son derece rahat ve sorunsuzken, sonraki 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı ve Dr.lar ancak kromozom anomalisi dediler çünkü hiçbir şey bulunmadı. Sonra Epilasyon takvimime baktığımda her iki gebelikte de tam yumurtlamadan 1 hafta sonra genital Epilasyon yaptırdığımı farkettim, bebek planım bitene kadar ara verdim ve şimdi 4. Gebeliğim olarak 2. Çoçuğuma gebeyim çok şükür herşey yolunda o yüzden ben yaptırdım, başıma ruhen çok daha ağır şeyler geldi siz siz olun yaptırmayın ve ben bunu heryerde paylaşmaya da kararlıyım.

Back
X