- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Hastanelerde fiyat ikiye katlanıyor diyorlar yaabirde bu konu her açıldığında yazıyorum lütfen hastanelerde yaptırın lazeri güzellik merkezlerinde yaptırmayın..
Hastanelerde fiyat ikiye katlanıyor diyorlar yaa
Oda doğru maliyeti ne kadar hastanede yaptırınca ?bende varislerim yüzünden lazer düşünüyorum dr ağdayı çıkar aklından dediği için işimi de şansa bırakmak istemiyorum açıkçasıyok yahu ne alakası var..
ben hep hastanede yaptırdım ..
hem öyle bile olsa bitiyor :)) güzellik merkezine verdiğin para çöp oluyor işte böyle..
Oda doğru maliyeti ne kadar hastanede yaptırınca ?bende varislerim yüzünden lazer düşünüyorum dr ağdayı çıkar aklından dediği için işimi de şansa bırakmak istemiyorum açıkçası
8 seansın tamamı için geçerli dimi bu 700 liralık fiyat ?canım benim bir alt bacak kaldıydı hamile kalınca devam edememiştim.. bölge bölge yaptırıyordum .. alt bacak için 8 seans 700 den başladım ben 2 seans yaptırdım .. birde mesela arasıda çok uzun sürüyor.. ilk seanstan 2 ay sonra 2.seanasa gittim..
8 seansın tamamı için geçerli dimi bu 700 liralık fiyat ?
konu sahibinin affına sığınarak :))
markafoni ne oldu alabildin mi paranı ?
Baştan dökülme oluyor seviniiyordm ama araya biraz zaman koyunca tekrar çıktı bu bahsettiğiniz philips lumeayi evemi aldınız artık bende öyle birşey düşünüyorum
Evet kıllar siyah tenim de beyaz e o zaman dedikleri kadar değil tüm vücut için 4000-5000 ler hava da uçuyor ziraevet aynen öyle..
zaten 8 seansa bitmemesi imkansız .. kılların siyahsa kolay bitiyor..
Evet kıllar siyah tenim de beyaz e o zaman dedikleri kadar değil tüm vücut için 4000-5000 ler hava da uçuyor ziraevet aynen öyle..
zaten 8 seansa bitmemesi imkansız .. kılların siyahsa kolay bitiyor..
En azindan acisi yoktur peki ne kadar bir sürede tüyler çıkıyor. Agdadanda daha iyidir eminim bende dusunuyorum en azindan evde kendim yaparım siz kca almistiniz bu aradaEvet evde yapıyorum. Kullanışlı bişey ama bitirme garantisi yok, ipl cihaz. Uyutuyor sadece.
Evet kıllar siyah tenim de beyaz e o zaman dedikleri kadar değil tüm vücut için 4000-5000 ler hava da uçuyor zira
En azindan acisi yoktur peki ne kadar bir sürede tüyler çıkıyor. Agdadanda daha iyidir eminim bende dusunuyorum en azindan evde kendim yaparım siz kca almistiniz bu arada
Ne bilim kız :) milletin yalancısıyım bende sağol canım ya dediğin gibi yaparım ben o zaman bana kalsa kafamın içindeki soru işaretlerine rağmen giderdim güzellik salonunayuh o ne kız o fiyata tüplü şahin alırsın
bölge bölge yaptır .. bitmesini beklemede mesela 3 taksit yaptırdın taksit ödemen bitince başka bölgeye başla..
Hastanelerde yapıyorlar mı lazer?aklınızda olsun mutlaka hastanede yaptırın ve alexender makine olsun.. atış hızı dediğim makinenin üstünde yazar en az 18 olsun ki işe yarasın..
Hastanelerde yapıyorlar mı lazer?
Benim tüylerim sarı ve cansız büyük ihtimalle işe yaramaz ama sadece bikini bölgesine düşünebilirim bilgilendirirsen sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?