lazer epilasyon sorunu !!!!!

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.194
333
38
kızlar 8 seans lazere gidiyrm nerdeyse 1.5 senedir.son seansım kaldı epeyce azaldı ama kadın dediki bazı tüylerinin kökü beyaz onları görmüyor makine ve onlar kalır dökülmez..bittikten sonra neyle almalıyım ben ? yinemi çoğalcak yani hem bukadar para verdim hem acı çektim.sizler kalan tüyleri nasıl alıyorsunuz ne yapmak lazım yaaa :(

lazerle aldıranlar genelde kalan tüyleri iğneli epilasyonla aldırıyorlar.

kızlar 8 seans lazere gidiyrm nerdeyse 1.5 senedir.son seansım kaldı epeyce azaldı ama kadın dediki bazı tüylerinin kökü beyaz onları görmüyor makine ve onlar kalır dökülmez..bittikten sonra neyle almalıyım ben ? yinemi çoğalcak yani hem bukadar para verdim hem acı çektim.sizler kalan tüyleri nasıl alıyorsunuz ne yapmak lazım yaaa :(

benimde kaldı malesef :50::50: ben hazır ağda bantlarıyla alıyorum duştan çıktıktan sonra da ya krem sürüyorum genital bölgeme de johnsons baby pişik kremi kullanıyorum çok ferahlatıyo sonuçta bebekler için kullanılan bi sürün.bi zararı olacağını düşünmüyorum.bende ince tüy şeklinde kaldı ağdayla aldıktan sonra da sert kıl şeklinde çıkmıyo inci tüy şeklinde çıkıyo ve rahatsız da etmiyo :52::52:

Back
X