- 2 Ocak 2015
- 3.482
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.796
- 133
- Konu Sahibi Minikkhatun
-
Merhaba,
Vortex lazer epilasyon başlığında yazdığınız mesaj üzerine tüm mesajlarınızı okudum. Gittiğiniz yeri de aradım. Benim görüştüğüm yerden daha uygun.
Derya diye çalışanları varmış daha önce ama artık çalışmıyormuş. O çıktığından beri gittiniz mi hiç? Yerine gelen kişi iyi mi?
Bahsettiğiniz gibi 900 müş hala. Ama kol içinde değilmiş. Açılış kampanyaları öyleymiş. Ödemeyi de 4 taksit yaparım dedi. Ben tek çekim ödeyecektim. Dediğiniz gibi 150 lira olmuyor ama yine de mantıklı geldi. Cumartesi randevu aldım görüşmeye gideceğim.
Bir sıkıntı yaşarsanız lütfen cumartesiye kadar yazın. O kadar yol boşuna gitmeyim.
Günaydınlarrr :) zaman geçtikçe sormadan edemicem sanırım :) bu dökülmelerde tüylerin hepsi dökülüyormu yoksa belirli noktalardamı dökülme oluyor?
Tamamen dökülüyormu yani? benim dökülmelerim belirli yerlerde dökülüyo hepsi dökülmüyo 8 seansdır gidiyorum kaç seansta dökülüyor? ayrıca lazere gittikten sonra 15 gün içerisinde dökülmeler tamamen dökülüyomu
Sordum aslında. Herkestw dökülmeler oluyo sonuçta tamamen dökülüyo çıksa bile tüy gibi çıkması gerek. Fakat benimki bildiğiniz gibi çıkıyo bazı yerlerde dökülmeler oluyo verdiğim paraya acıyorum bazen. Sonuçta kaç seansdır gidiyorum ben bitmesi bile gerekiyo. ama aynı bilmiyorum. 1.5 sene sürüyo bazen dedi. ben hiç araştırmadan gittim ilkte 750 tl kampanya olarak başladım. ama tüm vucut olarak biliyodum sonrada başladığımda farklı yerlerimde istedim paket olmanız gerekiyo dedi başlamışken bitiremiyim hepsini dedim. resmen şuanda bana 1950 tl geldi. hem parama acıyorum hemde bitmicek diye korkuyorum. dökülen yerlerde tekrar çıkmadı ama sonuçta hepsinin dökülmesi gerekmiyo ?
Selam kızlar çok acil lütfen.. Istanbul anadolu yakası umut hastanesinde lazer yaptıran var mı? Yada anadolu yakasında lazer yaptiripta memnun kaldığınız yerler var mı?
benimde şuanda 7 seans oldu azalma var ama hepsi dökülmediüzülüyorum açıkcası okadar para veriyorum
Bende ilk diod dusunuyodum ama sonrada alex e dndm smdi koltk alti bacak bikini bolgek bitti digerleride az kaldi iyiki gitmemsm daha uzun suruyormusArkadaşlarımda gitti fakat memnunlar
Merhabalar :) öncelikle sorum olucaktı :) lazer epilasyona gidiyorum tüm bacak+genital+kol+göbek bölgesi+bel=1350 tl sizce pahalımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?