Lazer epilyasyon.lutfen bakiniz

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
Merhaba hanimlar.telden yaziyorum yazim hatalarim ola bilir.6gun önce yüz için lazer epilyasyon yaptirdim.fakat 3gun sonra siyah siyah tuy kokleri belirdi.çok?kotu gozukuyor.kendiıeri dokulecekmi?yoksa bukadar erken çikmasi neden oıa biıir?yaptiranlar sizdede oldumu boyle?nezman dokulduler?yaptirdigim yer klinikti.

lazer epilasyon da yaptırınca iki haftada dökuluyor tüyler canım.söylemedi mi. senin tüy şekline göre değişiklik gösterir ne zaman biteceği tüyler azsa iğneliye başlasaydın keşke sana garanti çözüm olur du

[QUOsoyıemediler47306950, member: 342522"]lazer epilasyon da yaptırınca iki haftada dökuluyor tüyler canım.söylemedi mi. senin tüy şekline göre değişiklik gösterir ne zaman biteceği tüyler azsa iğneliye başlasaydın keşke sana garanti çözüm olur du[/QUOTE]
Yok soyıemediler.beyaz tenliyim siyah tuylerim var malesef.az once aradim evet 14gunde tam dokulecek dediler dokuımezse tekrar gidecekmisim

Onlar kendiliğinden dökülecek. Malesef öyle bir görüntü olmak zorunda. Aslında kökten bağımsızlar diyebiliriz. Sen tuttuğunda bile gelecekler.

Yok soyıemediler.beyaz tenliyim siyah tuylerim var malesef.az once aradim evet 14gunde tam dokulecek dediler dokuımezse tekrar gidecekmisim[/QUOTE]
evet canım dökülmeyenler için tekrar gidiyorsun. maleesef annebenim annemin yüzünde vardı iğneli ile bitirdi bilğin olsun lazer le tam sonuç alabilirmisin bilemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…