cnm eğer iz kalmadıysa 2. seans falan yaptırma benimde ilk seansta sadece kabuklandı 2. seansta iz kaldı.inan geçmiyor kurtar kendini!
Benim diz kapağımın arkasında bir damar çatlağı var. Lazerle tedavi ettireceğim. Fakat beni tedavi yapacak olan kişi profösör dermatolog. Yani o yüzden içim rahat. Fakat yüzünde iz kalan arkadaşlar, siz kimlere tedavi oldunuz? Yani doktor muydu yoksa güzellik uzmanı mı?
Benim yüzüme lazeri uygulayan doktordu. Zaten üst derisi ince olan kişilerin cildi yanabiliyormuş. İnternetten araştırdım bu yazıyor. Ama doktor bana bunu söylemedi :1no2:
Canım senin lekelerde varmı bi değişiklik.Bende de çoğu geçti ama halen izler mevcut.Tretin nasıl geldi.Bi faydasını gördünmü.
slm arkdşlar..benim uygulamamı yapan birçok ödüllü cildıye uzmanı ve estetisyendi. lazerle yüzümü biliyorsunuz.bacaklarda uygulanan lazerimde sonuç vermedi..sadece iğne yapılanlar kurudu.emelale!yaz geliyor yüzüne sebamed 60 kullanmadan güneşe çıkma o izler leke yapar aman dikkat!
canım ya izlerine sakın ama sakın tretin sürme çünkü benim yüzüm tretin benzeri bi krem olan acnelyseden yandı 2 sene önce bende senin gibi soyucu kremlere devam ettim ve cildim çok inceldi doktorlardan ögrendiğim kadarıylı cildine bu durumda sabahları bepanthene sürebilirsin krem olanından akşamlarıda yatarken madecassol sür bunu ilk bi 15 gün uygula sonra bırak...contractubex sürebilirsin bide çok faydalı bi krem ama onunda bi etkisi var içindeki heparin cildinde damar çogunlugu oldugu için sürdüğün yeri kızartabiliyor bunuda yine doktorumdan ögrenmiştim...bide eger çok iyi bi doktora ihtiyacın olursa özelden önerebilirim benim izlerimin iyileşmesinde çok büyük yardımı oldu şuan çok az kaldı hala ugraşıorum
yanlız tekrar sölüorum cildin ince ise (ince oldugunu damarlardan anlayabilirsin yüzünü şişirdiğinde çok net görünüolarsa incedir) bu tretin acneliyse vs gibi soyucu kremler iyi gelmez dahada kötü sonuçlar alırsın ben denedim çünkü sonra cildim inceldiği için yanıkların oldugu yerlerde uçuklar çıkmaya başladı bide onun için tedavi gördüm...o yüzden 15 gün bepanthene madecassol kullandıktan sonra contractubex kullanmaya başla fakat izlerin oldugu yerlere kremle birlikte -15-20 dk yaranın iyileşmesi kolaylaşsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?