Lazer ile kılcal damar tedavisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Kızlar,

ben bundan iki ay önce bacaklarımdaki ince damarlara iğne tedavisi yaptırdım sonuçtan da memnunum. Ancak kılcal damarlarım hala duruyor, havalar da ısındığından sanırım artık lazer tedavisi de hayal oldu...

Sizlerden bacaklarına kılcal damar tedavisi yaptıran ve memnun kalan var mı?

Bu arada doktorum bacaklardaki kılcal damarlar için antistax jel'i önerdi, eczacımın önerisiyle de Life Time'ın Diosmin Complex'ini kullanıyorum. Nişanlım bacaklarımdaki kılcal damarların görünümünün epey hafiflediğini söylüyor ancak gene de belki benim kuruntumdan belki de artık hepsi geçsin istediğimden bir türlü içime sinmiyor. Kasım gibi sonuç alabilen varsa kesin niyetim var..

Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim

Çoook ama çok beyaz tenliyim, mor mor kılcal damarlar kötü duruyor :

arkadaşlar benim yanağımın hemen altında 2-3 tane , birde burnumun kenarında 1 tane kırmızı nokta var..Kılcal damar çatlaması gibi..Yanagımda birde küçük kahverengiye yakın renkte sivilce lekesi var..bariz değil ama yinede bunlardan kurtulmak istiyorum.. Nasıl bir lazer uygulaması yaptırmalıyım? İzmirde bildiğiniz iyi bir tıp merkezi,klinik vs yer varmı? Fiyatları yaklasık ne kadardır? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi? cook tesekkurleer..

2007 de ankarada flaviusa yaptırdım.tam burnumun kemerinde vardı kılcal damar çatlaması.ilk yaptı 1 ay sonra tekrar gittim çünki geçmedi.2. de dozu arttırdı yine geçmedi.3.de artık dozu ne kadar arttırdıysa burnumun üztünde 1x1 cm boyutunda kocaman bir kabuk oldu.simsiyah...günlerce o kabuk çatlayıp kanadı..tam 2 ayda o yara kabuk kapandı..ve en sonunda yara geçince baktım kılcal damar orda daha beter vaziyette duruyur..ben hala çözüm bulamadım..bi bilen varsa söylesin

lazerle çözüm bulan kimse yok galiba

merhaba sibelinda acaba arkadaşına hangi lazer uygulamş öğrenip söyleme olasılığ varmı??

canım annen nerde yaptırdı doktorun adını verebilirsen hiç değilse ıordan bulabilirr belki bize..

kızlar benim bacağımdada ince kıl gibi damarlar çıktı beyaz olduğum için sinir oluyordum hele biri yıllardır var doktora söyledim deneme atışı yaptı inanamadım anında gitti çok hafif kızarıklık biraz acıdı ama lazer epilasyon kadar müthiş biye seansını 200 e yapıyormuş doktor kışa yaptıracam süper bişey ama yüz için bişey diyemem resmen kıl yakar gibi yaktı doktor varisi mayasante diye bi yer bahçelide

duygu ben ankara bahçelide yaptırdım denemeydi ama süper bişey bacaktakine atış yaptı anında gitti damar büyü gibi ya :) okus pokus aynen

benimde bacağımın arka tarafında kılcallar var.bacaklarda faydası oluyor mu ve hangi lazer faydalı acaba?

benimde bacağımın arka tarafında kılcallar var.bacaklarda faydası oluyor mu ve hangi lazer faydalı acaba?

benimde bacağımda kılcal damar çatlamaları vardı. küçük küçük birkaç yerde. bir tanesi biraz belirgindi. dermatoloji doktoru bunlar genişleyebilir deyince burdaki bir hastaneye gittim (istanbul veya ankarada değilim) ilk seansı doktor kendi yaptı, 5 dk bile sürmedi. nd:yag diye bir lazer makinesi var, bu tedavide kullanılıyor. kılcal damarlar için ayrı bir başlığı var. ben nd:yagla daha önce epilasyon yaptırdığım için diğer başlığını da biliyorum. bu kılcal damar tedavisi için kullanılan ince bir başlık, deri altından damarı yakıyor. 3 hafta arayla 2 seans gittim, kabuk tuttu yaralarım. zamanla iyileşiyor kendiliğinden ama yaralar hala iyileşmedi. üzerinden 3 hafta geçti nerdeyse. kılcal damarlar görüntüsü geçti ama. doktor 3 seans yeter demişti. yakında düğünüm var kısmetse. yaralar çabuk iyileşmez diye 3. seansı düğünden sonraya attım. şimdilik damarlar görünmüyor. zamanla tamamen iyileşir inşallah.

fiyatı da yüksek maalesef. toplamda 2 seansımda 15 dk çalıştılar ama yüklü bir ücret verdim buna rağmen. makineler pahalı olduğu için tedaviler de pahalı oluyor. neyse umarım tamamen iyileşir de verdiğimiz para boşa gitmez...

Son düzenleme:
Yüzdeki küçük kılcal damar çatlaklarına ten renginde dövme yapılsa, bu da başka bir sorun çözüm yolu olmaz mı?

ben yüzüm için vbeam perfecta diye lazer yaptırıyorum devlet hastanesinde 4.seans bitti kabuk şişlik filan hiç olmadı ama benim seanslar bi dk filan sürüyodu şimdi %70 filan azaldı ama nd yag lazer düşünüyorum tamamen geçmesi için

Arkadaslar benim ve annemin de yuzunde ayni sorun vardi cilt bakimi yaptirtigimiz yerde bir krem onerdiler onu kullandik neredeyse tamamen kayboldu. Cilt bakim urunleri satan yerlere sorarsaniz yardimci olurlar. Onun disinda yuzunuzu asla ama asla dus alirken bile sicak suyla yikamayin, hatta mumkun oldugunca soguk, buzlu suyla yikayin o da cok ise yariyor.
Suan benim ustbacakta kilcal damar sorunu var ama o biraz fazla oldugu icin krem ise yaramaz die dusunuyorum ona care ariyorum

bende de var ırsi bizde annemde de vardı . hamileliğimde birz arttı gibi ama yine eskisi kdr var.. az önce baktım sanki azalmış gibi kılcal damarların oraya kesinlikle banyoda sıcak uygulamayın. soğuk su tutun birde bacaklara bileklerden yukarıya doğru msj yapın duşta. kan akımı tersine olursa etkili oluyormuş bi yerden duymuştum....

cnm merhaba acaba durumun nasıl oldu hiç iz kaldı mı.. birde nerde yaptırdığını msj atabilir misin?

kızlar burada klinik isimlerini yazmamız yasak mı acaba yasak değilse yaptırıp memnun kalanlar nerede lazer yaptırdıklarını yazabilirler mi? :)

yasım 25 ama arka bacagımda ıncelı kalınlı damar kalınlasmaları var maalesef ve bazen agrılı da oluyo sanırım yaktırmak yada igneyle aldırmak gerekli... acaba maliyeti ne oluyo bu işlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…