- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
- Konu Sahibi EU1
-
2007 de ankarada flaviusa yaptırdım.tam burnumun kemerinde vardı kılcal damar çatlaması.ilk yaptı 1 ay sonra tekrar gittim çünki geçmedi.2. de dozu arttırdı yine geçmedi.3.de artık dozu ne kadar arttırdıysa burnumun üztünde 1x1 cm boyutunda kocaman bir kabuk oldu.simsiyah...günlerce o kabuk çatlayıp kanadı..tam 2 ayda o yara kabuk kapandı..ve en sonunda yara geçince baktım kılcal damar orda daha beter vaziyette duruyur..ben hala çözüm bulamadım..bi bilen varsa söylesin
Bir arkadaşım 3 hafta önce burnundaki oldukça belirgin damarları lazerle yaktırdı. Şu anda hiçbirinden eser yok. Sanki burnu yeniden yapılmış gibi. Sanırım bu işlemin başarısı yapana veya cihaza çok bağlı.
merhaba ben de 2 sene önce yüzümdeki bir kaç tane damar çatlamasını lazerle yaktırdım. doktor sorunlu yerlere birer tane atış yaptı. oralar yanık gibi oldu. ertesi gün üstlerinde bir kabuk oluşmuştu. tam süreyi hatırlamıyorum ama bir kaç gün su değirmememi söylemişti. ve güneş görememesini. 1 ay üzerine çok yüksek faktörlü krem sürdüm. 3-4 gün sonra üzerindeki kabuk düştü. 1-2 hafta hafif kızarıktı. ama sonra hiç bir şey kalmadı. iz falan da yok. aynı şekilde annemin yüzünde yoğun koporoz(damar çatlaması) sorunu vardı. o da 4-5 sene önce(üstelik lazer teknolojisi daha geriyken) yüzünde komple yanaklarına yaptırdı. onun da iz falan kalmadı. o da bir dermatoloji üzerine özel kliniğikde yaptırmıştı. herşeyde olduğu gibi bu konuda da işinin ehline yaptırmak önemli bence. muhakkak deneyimli bir doktora yaptırın derim.
Selam Kızlar,
ben bundan iki ay önce bacaklarımdaki ince damarlara iğne tedavisi yaptırdım sonuçtan da memnunum. Ancak kılcal damarlarım hala duruyor, havalar da ısındığından sanırım artık lazer tedavisi de hayal oldu...
Sizlerden bacaklarına kılcal damar tedavisi yaptıran ve memnun kalan var mı?
Bu arada doktorum bacaklardaki kılcal damarlar için antistax jel'i önerdi, eczacımın önerisiyle de Life Time'ın Diosmin Complex'ini kullanıyorum. Nişanlım bacaklarımdaki kılcal damarların görünümünün epey hafiflediğini söylüyor ancak gene de belki benim kuruntumdan belki de artık hepsi geçsin istediğimden bir türlü içime sinmiyor. Kasım gibi sonuç alabilen varsa kesin niyetim var..
Yardımcı olabilen varsa çok sevinirim
Çoook ama çok beyaz tenliyim, mor mor kılcal damarlar kötü duruyor :
benimde bacağımın arka tarafında kılcallar var.bacaklarda faydası oluyor mu ve hangi lazer faydalı acaba?
kızlar benim bacağımdada ince kıl gibi damarlar çıktı beyaz olduğum için sinir oluyordum hele biri yıllardır var doktora söyledim deneme atışı yaptı inanamadım anında gitti çok hafif kızarıklık biraz acıdı ama lazer epilasyon kadar müthiş biye seansını 200 e yapıyormuş doktor kışa yaptıracam süper bişey ama yüz için bişey diyemem resmen kıl yakar gibi yaktı doktor varisimayasante diye bi yer bahçelide
Arkadaşlar bende dün burnumun kenarında ve ellerimde bulunan kılcal damarlara lazerle atış yaptırttım.. Gitigim yer cilt doktoruydu.. ve yaklaşık 15-20 dakika sürdü..baya bir acıyor atış yaparken.. 2 tane krem aldım.. sabah akşam onları kullanıyorum..şuanda burnumdakiler baya bi geçti çok az kaldılar belli belirsiz..onlardanda 2.senasta kurtulurum umarım.. ben umutluyum.. daha önce çeşitli kremler kullandım ama hiçbi sonuç alamadım.. bence yaptırmayı düşünüyorsanız kesinliklikle dermatologlarda yaptırmalısınız.. çok riskli bir işlem ve yüze yapıldığı için iz kalması biz bayanlar için çok kötü olur.ben gelişmeleri paylaşıcam.. umarım tamamen kurtulurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?