ben yüzüm için vbeam perfecta diye lazer yaptırıyorum devlet hastanesinde 4.seans bitti kabuk şişlik filan hiç olmadı ama benim seanslar bi dk filan sürüyodu şimdi %70 filan azaldı ama nd yag lazer düşünüyorum tamamen geçmesi için
arkadaşım hangi hastaneden yaptırıyorsun v-beam lazer uygulamasını?
nerede yaptırdın?tam olarak sorunun nasıldı sıcakta streste fazla kızarmak gibi miydi?lütfem bilgi verirsen çok sevinirim.işe yarayan ve yüzümü mahvetmeyecek bir şeye ihtiyacım varben yüzüm için vbeam perfecta diye lazer yaptırıyorum devlet hastanesinde 4.seans bitti kabuk şişlik filan hiç olmadı ama benim seanslar bi dk filan sürüyodu şimdi %70 filan azaldı ama nd yag lazer düşünüyorum tamamen geçmesi için
nerede yaptırdın?tam olarak sorunun nasıldı sıcakta streste fazla kızarmak gibi miydi?lütfem bilgi verirsen çok sevinirim.işe yarayan ve yüzümü mahvetmeyecek bir şeye ihtiyacım var
slm kızlar
ben de yüzüme lazerle kılcal damar tedavisi yaptırdım. Yapılan yerler tam iyileşmiyor ve kendini sürekli tekrarlıyor. Yani 100% sonuç elde edilmiyor. Hala kızarıklıklar var yani. Ayrıca benim aynaya bakıp da göremediğm ama nedense dr. Un gördüğü yerlere de atış yaptı. şu an oralarda önceden benim görmedim noktalar irileşti ve büyüdü. Yani başka yerlerde kırmızı noktalar oluştu. Bu işi becerebilen birileri yok mu allah aşkına??
merhaba,bende yaptırdım lazer yüzüme.ilk seans ıyıydı leke kızarıklık olmadı.fakat 2.lazer benı mafettı burun kapagı kenarı govdesı ve dudak yanımda kahveli kırmızılı oyuk leke kaldı.doktor kılcar damarlarımın kuvvetlı oldugunu o yuzden ayarını yuksettıgını söledı.bole sonuc bazı hastalarda olabılıyo felan fıstık.oyuklar duzelsın leke ıcın torpuleme yapıcam dedı.artık daha mı beter yapcak bılemedım..o kadar cektıgım acı yuzum resmen uyusmustu hıssetmıyodum acıdan yuzumu..hem acı çektım hem para verdım sonuc ıse husran kılcar damarlar hala kaldı artı ve artı deformasyonlarda cabası...çooook pişmanımm yaptırdıgıma..
Yüzdeki kılcal damarların tedavisinde leke ve çukurluklar kaldığını ben de duydum. Ama sanırım bu iş için en uygun cihaz Nd-yag lazer. Deneyimli birini bulup yaptırmak gerek. Bir de cilt onarım sistemi renovasy diye birşey var. Bunlar kadar etkili olmasa da o da işe yarar
canım hangi hastaneye doktoro gttysen söyle ona gitmeyelm bende yaptrcamYüzdeki kılcal damarların tedavisinde leke ve çukurluklar kaldığını ben de duydum. Ama sanırım bu iş için en uygun cihaz Nd-yag lazer. Deneyimli birini bulup yaptırmak gerek. Bir de cilt onarım sistemi renovasy diye birşey var. Bunlar kadar etkili olmasa da o da işe yarar
ben doktor özlem ateş e gittim altunızadede.beklemedeyım.duzeltıcem dıyo 4 ay olducanım hangi hastaneye doktoro gttysen söyle ona gitmeyelm bende yaptrcam
Arkadaslar benim ve annemin de yuzunde ayni sorun vardi cilt bakimi yaptirtigimiz yerde bir krem onerdiler onu kullandik neredeyse tamamen kayboldu. Cilt bakim urunleri satan yerlere sorarsaniz yardimci olurlar. Onun disinda yuzunuzu asla ama asla dus alirken bile sicak suyla yikamayin, hatta mumkun oldugunca soguk, buzlu suyla yikayin o da cok ise yariyor.
Suan benim ustbacakta kilcal damar sorunu var ama o biraz fazla oldugu icin krem ise yaramaz die dusunuyorum ona care ariyorum
Canım ben yaptırdım,long pulse kullandılar bende,çooook acılı ve pahalı,ama şimdiden çok azaldı,bakalım bekleyip görcez ne olacağınıhangisini onerirsiniz
- Long pulsed Nd:YAG lazer 1064 nm·
- Pulsed dye lazer 595 nm-585 nm·
- KTP lazer 532nm·
- IPL
nd yag lazerle mı yaptırdın cnmEğer kılcal damar tedavisi yada lekelerden kurtulmak istiyorsanız bence türkiyenin en başarılı ismi tuğrul kihtir. Daha önce bende acıbadem hastanesinde bir sean yaptırmıştım yuzümü yakmışlardısu falan toplamıştı. Ama şuan tuğrul kihtire yaptırıyorum gayet olumlu sonuç aldım acıyor mu? Evet acıyor kabuk topluyor sonra düzeliyor eğer rengi çok koyu değilse bir kaç seansta geçiyor gerçekten 1 kez yaptırınca sonucu hemen görüyorsunuz :)
Ben beş yıl önce yaptırmıştım canım tavsiye ederim tertemiz oluyor korkma zaten doktorlar yapıyor:içelim: Arkadaşlar benim yüzümde kılcal damar problemi var. Lazer tedavisiyle geçiyormuş aranızda lazer yaptıran varmı çok tereddüt ediyorum zararı yok diyorlar ama yinede güvenemiyorum yaptıran varsa beni bilgilendirirse çok sevinirim ...ÖPTM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?