Lazer ile kılcal damar tedavisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşım hangi hastaneden yaptırıyorsun v-beam lazer uygulamasını?

arkadaşım hangi hastaneden yaptırıyorsun v-beam lazer uygulamasını?

nerede yaptırdın?tam olarak sorunun nasıldı sıcakta streste fazla kızarmak gibi miydi?lütfem bilgi verirsen çok sevinirim.işe yarayan ve yüzümü mahvetmeyecek bir şeye ihtiyacım var

nerede yaptırdın?tam olarak sorunun nasıldı sıcakta streste fazla kızarmak gibi miydi?lütfem bilgi verirsen çok sevinirim.işe yarayan ve yüzümü mahvetmeyecek bir şeye ihtiyacım var

merhaba,bende yaptırdım lazer yüzüme.ilk seans ıyıydı leke kızarıklık olmadı.fakat 2.lazer benı mafettı burun kapagı kenarı govdesı ve dudak yanımda kahveli kırmızılı oyuk leke kaldı.doktor kılcar damarlarımın kuvvetlı oldugunu o yuzden ayarını yuksettıgını söledı.bole sonuc bazı hastalarda olabılıyo felan fıstık.oyuklar duzelsın leke ıcın torpuleme yapıcam dedı.artık daha mı beter yapcak bılemedım..o kadar cektıgım acı yuzum resmen uyusmustu hıssetmıyodum acıdan yuzumu..hem acı çektım hem para verdım sonuc ıse husran kılcar damarlar hala kaldı artı ve artı deformasyonlarda cabası...çooook pişmanımm yaptırdıgıma..

Yüzdeki kılcal damarların tedavisinde leke ve çukurluklar kaldığını ben de duydum. Ama sanırım bu iş için en uygun cihaz Nd-yag lazer. Deneyimli birini bulup yaptırmak gerek. Bir de cilt onarım sistemi renovasy diye birşey var. Bunlar kadar etkili olmasa da o da işe yarar

bana uyguladıgı cıhazda nd-yag lazer idi.gecicek sabret diyo ama gecersede çok uzun zaman alır.fondoten kapatıcılar bıle kapatmıyokı orayı ıdare etsem.keşke anti-kuproz lu kremler deneseydım lazer yaptırmasaydım.zaten doktor bole bıseyın olabılecegını bastan bana soleseydı asla yaptırmazdım.kızarıklık olcak bı gune kadar gececek dedı.uzman doktorda bole yaparsa oooo kıme guvencez bılemedım.

canım hangi hastaneye doktoro gttysen söyle ona gitmeyelm bende yaptrcam

görünen yerlerde pek yaptırmamak lazım aslında, ileri yaşlarda yüz deformasyonu olur

Canımm ne kullandın ismini soyler misin makyajla kapatmaktan sıkıldım artııkkk

Arkadaşlar her yer lazer tedavisi yapıyor ama kullandıkları makinalar çok önemli biliyorsunuz.
Geçen sene annem kılcal damar tedavisi oldu. Ladonna diye bir poliklinikte. Dilerseniz ne marka lazer ile yapıldığını öğrenirim annemden. Şu an gayet güzel görünüyor, hiç sorun yaşamadı.

• Long pulsed Nd:YAG lazer 1064 nm·
  • Pulsed dye lazer 595 nm-585 nm·
  • KTP lazer 532nm·
  • IPL
hangisini onerirsiniz

geçen gün estetisyen doktoruma deneme amaçlı lazer yaptırdım kalçamdaki kılcal damarıma. benim de kalçamda çok var. bir kere inanılmaz acıtan bir yöntem. yanık şişliği3 haftada anca geçti. ve sadece %50 azalma oldu. lazeri tavsiye etmiyorum. skleroterapi tavsiye ediyorum. hem az acılı hemde kesin sonuç

Benimde bacaklarımda çok var,bacaklarına yaptırıp memnun kalan varmı?yapan tek bir yer buldum o da alan küçükse 650 büyükse 1300 tl dedi seans ücreti olarak,biraz pahalı değil mi?

• Long pulsed Nd:YAG lazer 1064 nm·
  • Pulsed dye lazer 595 nm-585 nm·
  • KTP lazer 532nm·
  • IPL
hangisini onerirsiniz
Canım ben yaptırdım,long pulse kullandılar bende,çooook acılı ve pahalı,ama şimdiden çok azaldı,bakalım bekleyip görcez ne olacağını

Eğer kılcal damar tedavisi yada lekelerden kurtulmak istiyorsanız bence türkiyenin en başarılı ismi tuğrul kihtir. Daha önce bende acıbadem hastanesinde bir sean yaptırmıştım yuzümü yakmışlardı su falan toplamıştı. Ama şuan tuğrul kihtire yaptırıyorum gayet olumlu sonuç aldım acıyor mu? Evet acıyor kabuk topluyor sonra düzeliyor eğer rengi çok koyu değilse bir kaç seansta geçiyor gerçekten 1 kez yaptırınca sonucu hemen görüyorsunuz :)

nd yag lazerle mı yaptırdın cnm

Ben beş yıl önce yaptırmıştım canım tavsiye ederim tertemiz oluyor korkma zaten doktorlar yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…