Lazer lipo iyileşme süreci

Kelebek-24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
3
0
1
26
Kızlar lazer lipo ile göbek yağlarını aldırmayı düşünüyorum fakat sadece 6 günüm var 6 günde ayağı kalkıp iyileşebiyormuyum çalıştığım içim izin alamıyorum ve kimseye söylemek istemiyorum normal bir şekilde sıkıntısız bir şekilde işe gidebirmiyim yaptıranlar iyileşme sürecini acil olarak yazabirmi lütfen

1 haftada sıkıntılarınız epey azalır..1-2 gün daha izin alabilirseniz daha garanti olur..Sadece karna işlem yapılacaksa toparlarsınız, endişe etmeyin.

Çok teşekkür ederim sadece 6 gün var anlaşılmaz değilmi

Korseli olacaksınız..Korseyi 1 ay takacaksınız ve vücudunuz ödem toplayacak..Kış ayına girdiğimiz için bol kıyafetlerle kamufle edebilirsiniz.

6 gün biraz erken gibi ama, 7-8 güne çıkarabilirseniz daha iyi olur sizin açınızdan..

Son düzenleme:
Arkadaşlar tüm vücut lazer lipo yaptırdım daha çok yeni olmasına rağmen çok mutlu ve memnunum para problemi olmayanlara tavsiye ederim...Prof Dr Murat Türegün hem çıkardığı işte hem güler yüzüyle mükemmel bir dr

Merhaba benim sorum olacakdi Murat Turegune bende yaptirmak istiyorum tum beden estetiyi yalnizca bakude normal liposaksin kullaniyo lazer liposaksinla tum bedenimi yaptirdiniz bide fiyat kac oldu?

Valla bana İstanbul'da özel bir hastanede lazer lipo yaptı,ücret almadı çünkü eşimin arkadaşı olduğu için ama hastane masrafı 4000 bin tl tuttu onu söyleyebilirim.Ama daha çok az bir süre geçmesine rağmen çok memnunum göbeğim sıfır bedene indi bacaklarım şuan için bir beden inceldi ama dört ay sonra gerçek sonuç belli olacak ..Şiddetle tavsiye ederim gerçekten başarılı bir dr..Bu arada normalde hiç ağrı sızı yok ama hareketsiz yattığın sürece uzaktan geliyorsanız ilk dört gün kalmak üzere ayarlayın ben ertesi gün taburcu oldum evim izmir de ama eşim beni bursa da ki evimizde bırakmak zorunda kaldı...Ben forumları okuduğumda akıntıdan filan bahsediyorlardı hiç öyle bir durumda yaşamadım ...Sokağa çıktığımda sen gençleşmişsin yorumları aldım

Ayyyy caniiim coook sevindiiim bende yapdirmayi dusunuyorum ama bakude yapmiyo lazer lipo normal liposaksin yapiyo onuda ben istemiyorum ama bana dediki kendisi hic farki yok normal liposaksinnan resimlerine ozelden baka bilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…