Kendim yazar kendim oynarım :) suan an itibariyle hstanedeyim amelıyatım bitti saat 9 gibi gördüm yaklaşık 2 buçuk saat sonra çıkmışım kimseyi korkutmak istemem ama uyandığımda ki acıyı tarif etmem imkansız heh acı esigim zaten düşüktür rahim filmimi bile anestezi ile çektiriyorum ama burun böbrek safra amelıyat ı da geçirdim ilk 2 saatim berbattı 2 iğne 4 serim dan sonra uyuyabildim . Az önce kalktım çorba içtim ve 3 4 dakıkalık bir yürüyüş hala agrım var ama ilk çıktığım ana kıyasla YOk denecek kadar az umarım ilaçların etkisi geçtiğndede acılarım yükselmez. 52 kg yum boyum 160 1,5 litre yağ alındı bu Arada öpückkkkler
Cok gecmıs olsun pekı sımdı nasılsın agrıların doktorun kımdı ve nerenden yag alındı
Bugün amelıyattan sonra 3 günüm ve okadar karamsarlıktan sonra cok mutluyum sabah 9 gibi kalktım ve 15 20 dk harici hiç oturmadım desem yeridir hareketlerım hala cok sınırlı eğilip kalkamıyorum rahatça ama önceki günlere nazaran şahane hissediyorum ödemlerim sanki azaldı yada ben onlara alıstım ağırlarım daha azaldı hafif bir karıncalanma yanma gibi bisi hissediyorum okadar umarım bu hızla ilerlemeye devam eder herkese iyi pazarlar
Cok gecmis olsun. Insallah hemen iyi olursunuz.
Peki fiyatin icinde hangi bölgeler var.
Bana Dr Arif Eroglu merkezi tarafindan 8000 Tl dendi be bu sadece kol bölgesi. baska Doktor 6900 Tl dedi.
Fotografa göre hesap edildi.
Ne yapmaliyim hangi doktoru önerirsiniz Istanbulda?
Sanirim baslangic fiyatini cok yüksek ttan doktorlarimiz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?