Lazer lipoliz plus Hakkında..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gm88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gm88

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2018
269
282
23
37
merhabalar bır kac konuya yazdım ama hıc cevap alamadım.ay sonu atasehr estetichada lazer lıpoliz plus için operasyona gırecegım konu hakkında bılgısı yada deneyimi olan arkadaslar var mı acaba ? operasyon yaptırcagım bolgeler; bel gobek ve sımıt bu arada. şimdiden herkese tesekkür ederim

Ben amelıyat olduktan sonra ben yazicam anlaşılan deneyimlerimi Cok stressliyim cok

Merhaba arkadaşlar suan heyecandan uyuyamıyorum yarın 7 de hastanede olucam 10 gibi de amelıyat kendime geldiğimde gün ve gün tecrübelerimi sizlerle paylaşacağım dua edin lütfen cok canım yanmasın İyi geceler herkese

Kendim yazar kendim oynarım :) suan an itibariyle hstanedeyim amelıyatım bitti saat 9 gibi gördüm yaklaşık 2 buçuk saat sonra çıkmışım kimseyi korkutmak istemem ama uyandığımda ki acıyı tarif etmem imkansız heh acı esigim zaten düşüktür rahim filmimi bile anestezi ile çektiriyorum ama burun böbrek safra amelıyat ı da geçirdim ilk 2 saatim berbattı 2 iğne 4 serim dan sonra uyuyabildim . Az önce kalktım çorba içtim ve 3 4 dakıkalık bir yürüyüş hala agrım var ama ilk çıktığım ana kıyasla YOk denecek kadar az umarım ilaçların etkisi geçtiğndede acılarım yükselmez. 52 kg yum boyum 160 1,5 litre yağ alındı bu Arada öpückkkkler

Cok gecmıs olsun pekı sımdı nasılsın agrıların doktorun kımdı ve nerenden yag alındı

Geçmiş olsun. Lipo; klasik, lazer, vazer diye üçe ayrılıyor sanırım. Siz lazer lipo yaptırdığınızı söylüyorsunuz. Peki nedir bu lazer lipo veya siz neden lazeri tercih ettiniz? Çıkar çıkmaz sonuç belli oluyor mu yoksa ödem mi var?

Merhaba kızlar Lazer Lipo oldum evet doktorum Burak efeoglu çalışanlar ve doktorum cok ilgiliydi amelıyattan cıktıgımda korseyi takmıslardı vall ben acıdan pek ilgilenemedim ama herkes cok güzel oldu falan diye mırıldanıyordu.suan inanılmaz ödemim var serumdan dolayı zaten elım ayağım yüzüm şiş fakat karnım ve özellikle belim sanki hava yastığı var gibi kimseyi korkutmak istemiyorum tabi ama suan incelip incelmediğim pek umurumda değil tek dileğim agrılarımın geçmesi buradan deneyimli arkadaşların bazı postlarını okumuştum ertesi gün işe giden vs valla tebrik ediyorum yapabileni

Cok gecmıs olsun pekı sımdı nasılsın agrıların doktorun kımdı ve nerenden yag alındı

Cok teşekkür ederim suan ağırlar devam ediyor sırtüstü yatamıyorum belim de inanılmaz ödem var Ataşehir Esteticha da Burak Efeoglu doktorum.

ben de olmak istiyorum.ama lazer lipoliz. 1 saat suruyormus islem.sonrasinda hasta gunluk hayatina devam ediyormus...islem sirasind aci da yokmus,kitap/muzik/tv izlenebiliyormus mesela. sizdeki ameliyat kismini anlayamadim bu yuzden. acaba sizinki farkli bi islem mi? tek bolge 700$ diyorlar. simit_bel_karin_gobek 10.000 tl yi bulur sanirim.
sizinki ne kdr ? hangi bolge. yagi makineyle mi cekiyorlar?

Lazer Lipoliz oldum ben amelıyatım 2 saatten fazla sürdü Genel anestezi altında yapılan bir işlem siz farklı bir uygulamadan bahşediyor yada karıştırmış olmalısınız bugün amelıyat sonrası 3 günüm ve hala zar zor yürüyorum 51,5 52 ile girdim 57 kiloydum 1 gün önce suan bakmak dahi istemiyorum her yerim şiş ödemden dolayı KESK’e sizin söylediğiniz gibi ağrısız acısız bir işlem olsa :))

merhaba fiyat bilgisi verebilirmisiniz?
Bana doktor 8000 Bin tl dedi. Cok tuaf cünku ben sadece kollarimin yaglarini aldirmak istiyorum. Kilom ideal sportifim ama 8000 bin nedir ya??

Bugün amelıyattan sonra 3 günüm ve okadar karamsarlıktan sonra cok mutluyum sabah 9 gibi kalktım ve 15 20 dk harici hiç oturmadım desem yeridir hareketlerım hala cok sınırlı eğilip kalkamıyorum rahatça ama önceki günlere nazaran şahane hissediyorum ödemlerim sanki azaldı yada ben onlara alıstım ağırlarım daha azaldı hafif bir karıncalanma yanma gibi bisi hissediyorum okadar umarım bu hızla ilerlemeye devam eder herkese iyi pazarlar

3 bölge için ( karın bel simit ) 10000 tl ödedim 300 tl korsede içersinde. Ben doktorumdan ilgi alaka ve hastane çalışanlarının ilgisinden oldukça memnunum ancak daha 3 gün gectiği yani cok yeni olduğu için sonucu bende bilemiyorum yani yanlış yönlendirmek istemem.yarın kontrolüm var kontrol sonrası tekrar bilgi veririm gecmıs olsun dileklerin için cok teşekkür ederim umarım sende en kısa zamanda dogru bir karar verir istediğin sonucu alabilirsin

Doktor Istanbulda degilmi? Doktorun adini bana özelden yazabilirmisiniz?
Bilgileriniz icin tesekür ederim

Morluklarım hariç herşey süper kızlar bence hiç korkmayın sonuç cok mutlu ediyor ağrısız acısız değil ne yazıkkı ama herşeyin bir bedeli var yazın gelmesini iple çekiyorum

Gm88 @ merhabalar amelyat sonrası şimdi daha iyisinizdir umarım. 3d lazer lipoliz-lazerlipo-lazer lipoliz isimler altında çok araştırma yaptım. ilk çıkan isimlerden syn.N.Eroğlundan randevu aldım. nisan ayının 14.ünde ilk görüşmem olacak. görüşme öncesi maille birkaç sorum olmuştu. fakat bilgi alamadım. birebir görüşmemiz gerektiğini söylediler. internette birkaç olumsuz şikayetlerle karşılaştım. öncesi ve sonrasına ait herhangi bir paylaşımları yok. fakat çok sevecen ve samimi konuşmaları var. çok kararsız kaldım. bu siteden yazılan farklı doktorlardan görülen memnuniyetlikler sonucunda fikrimi değiştirip öteki doktorlar ilede görüşme kararı aldım. ben göbek bölgesi yağlarımdan çok şikayetçiyim. mideden itibaren gelen bir göbek :=) alınan bu bölgedeki yağlarımı da kalçama koydurmak istiyorum. doktorunuzdan çok memnun kaldığınızı okudum. şuanki durumuz nedir. bilgi alabilirmiyim. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…