lazer lipoliz sonrası iz kalıyor mu??

jefreey85

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
173
62
623
İstanbul
kızlar lazer lipoliz sonrası iz kalıyor mu? kalıyorsa ne kadar iz kalıyor? rahatsız edici mi yoksa zamanla tamamı ile kaybolacak şekilde mi? açık tenliyim en küçük iz bile tenimde çok sırıtıyor, ayak bileklerime lazer lipoliz yaptırdığımda orada belirgin izlerin olmasından korkuyorum açıkçası, doktorlar her zaman çok küçük iz kalacağını söylerler ama ben hasta yorumlarını duymak istiyorum izler rahatsız edici mi yoksa gerçekten zamanla ten rengini mi alıyor?

Yokmu bu konuda yorum. Ben üç haftalık bir bayanda gördüm.....yerleri baya belli ama dikiş izi gibi değilde sanki ufak yanık izi gibi görünüyordu. Bir seneye tamamen kaybolacağını söylemişler kendisine. Doğrumu acaba?

Tamamen kaybolmuyor, ama kimse de anlamıyor izler zaman için de bayağı sönükleşiyor. Ben yaptıralı 2 sene oldu, gıdı için de yaptırmıştım orada hiç iz kalmadı, karnım da da kalmadı, yalnızca iç bacak bölgemde var, sönük bir biçimde ve kimse de anlayıp sormuyor merak etmeyin.

Canım çok küçük bir kızarıklık gibi görünüyor benim şu anda,1 ay oldu,zamanla rengi solacakmış,tabi senin ten rengin ve yara iyileşmen de önemli sonuç açısından.

Benim gördüğüm bayanda morarma lekesi gibiydi. Kimseyi korkutmak istemem ama karnını gördüğümde direk göze batıyordu yani. Bikini giyindiğinde herkes bilecek anlayacak yağ aldırdığını. Birde ikitane birden aynı yükseklikte olduğu için belirtiyor zaten. Tek olsa yara der geçersin.

Benim izlerim de çok süper iyileşmez ama benim öyle bir sorunum olmadı,resmimi yükliycem bakalım siz ne diyeceksiniz?

Eklentiler

• image.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 463
Ben daha yeniyim resimlere bakamıyorum ama çok merak ediyorum.

Pardon yüklemişsin görebildim!
Çok iyi görünüyor. Hiçte belli değil. Benim gördüğüm bayanda yanık gibi mor bi leblebi büyüklüğünde iz vardı. Şaşırdım sende çok güzel nerdeyse belli bile değil. Acaba o bayan güneşe felanmı çıktıda öyle oldu. Seninki gibi oluyorsa hiç sorun yok bence. Süper olmuş.

Canım klasik lipo mu yaptırmıştı acaba gördüğün bayan?

Canım merhaba. Ben 2012 de yaptırdım şu anda izleri ben bile bulamıyorum.

="PEGANUM, post: 36822909, member: 404324"]Tamamen kaybolmuyor, ama kimse de anlamıyor izler zaman için de bayağı sönükleşiyor. Ben yaptıralı 2 sene oldu, gıdı için de yaptırmıştım orada hiç iz kalmadı, karnım da da kalmadı, yalnızca iç bacak bölgemde var, sönük bir biçimde ve kimse de anlayıp sormuyor merak etmeyin.[/QUOTE]
Gıdı'da nereden giriş yapılıyor ve amelyat sonrası nasıl kapatılıyor yani korse takılamıyordur.

aktif iş yaşantısına dönüş için ne kadar süre gerekiyor
Ben bir hafta izin almıştım,iznim olduğu için bir hafta gitmedim,yoksa 2-3 gün sonra oldukça iyi hissediyordum kendimi
Tabi yaptıracağınız bölgeye de bağlı,belki daha fazla bölgeye yapılırsa bir hafta gerekebilir

Sağol canım walla basen derdinden kurtuldum,darısı başına

Merhaba,haftalardir arayis icerisindeydim.dogru adrese geldim sanirim. Bende kafaya koydum lipo yaptirmayi basen bölgeme. Vücudum oldukca iyi ust bedenim 38 belim ince göğüsler küçük. Fakat kalca ve basen 40 bazen 42 basen ve kalcadan dolayi balık etli duruyorum. Bu yüzden basen ve az birazda kalcadan aldirmak istiyorum. Anlatabilirmisin hangi yöntem ile yaptilar sana lazer lipo mu yoksa klasik mi vs.. ücreti ne kadar tuttu. Hastanede kaldın mi? Nerede yaptırdın. Ne kadar zaman gecti tavsiye edermisin... cok sordum galiba kusura bakma. Ilk defa estetik olucam. Esimde bayan doktor istiyo illa.turbanli falanda olunca bayan doktor bul git yaptir diyo. Nolur tecrübelerini aktar bana. Teşekkür ederim simdiden

Gıdı'da nereden giriş yapılıyor ve amelyat sonrası nasıl kapatılıyor yani korse takılamıyordur.[/QUOTE]
Canım gıdada çenenin hemen altında bir katlanma yeri var normalde görünmüyor. Boynunu kuğu gibi yukarı kaldırırsan hemen altında görürsün. İşte hemen oradan bit kadar bir kesikten yapılıyor. Sonra beline sardığın kuşak gibi bir cırtcırtlı bardak 10 gün takılıyor hepsi bu birtanem :)

Gıdı'da nereden giriş yapılıyor ve amelyat sonrası nasıl kapatılıyor yani korse takılamıyordur.[/QUOTE]
Çene kemiğinin bitiminden 2 taraftan giriş yapmışlardı. İlk 1 hafta çenemde morluk oldu, izlerden 1 ay içinde tamamen geçti, ilk günlerde de kimse cenemdeki izleri fark etmedi. Ameliyat sonrası çenemi band anlamışlardı 2 gün kaldı sonra çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…