Tamamen kaybolmuyor, ama kimse de anlamıyor izler zaman için de bayağı sönükleşiyor. Ben yaptıralı 2 sene oldu, gıdı için de yaptırmıştım orada hiç iz kalmadı, karnım da da kalmadı, yalnızca iç bacak bölgemde var, sönük bir biçimde ve kimse de anlayıp sormuyor merak etmeyin.Yokmu bu konuda yorum. Ben üç haftalık bir bayanda gördüm.....yerleri baya belli ama dikiş izi gibi değilde sanki ufak yanık izi gibi görünüyordu. Bir seneye tamamen kaybolacağını söylemişler kendisine. Doğrumu acaba?
Canım çok küçük bir kızarıklık gibi görünüyor benim şu anda,1 ay oldu,zamanla rengi solacakmış,tabi senin ten rengin ve yara iyileşmen de önemli sonuç açısından.Yokmu bu konuda yorum. Ben üç haftalık bir bayanda gördüm.....yerleri baya belli ama dikiş izi gibi değilde sanki ufak yanık izi gibi görünüyordu. Bir seneye tamamen kaybolacağını söylemişler kendisine. Doğrumu acaba?
Benim izlerim de çok süper iyileşmez ama benim öyle bir sorunum olmadı,resmimi yükliycem bakalım siz ne diyeceksiniz?Benim gördüğüm bayanda morarma lekesi gibiydi. Kimseyi korkutmak istemem ama karnını gördüğümde direk göze batıyordu yani. Bikini giyindiğinde herkes bilecek anlayacak yağ aldırdığını. Birde ikitane birden aynı yükseklikte olduğu için belirtiyor zaten. Tek olsa yara der geçersin.
Canım klasik lipo mu yaptırmıştı acaba gördüğün bayan?Pardon yüklemişsin görebildim!
Çok iyi görünüyor. Hiçte belli değil. Benim gördüğüm bayanda yanık gibi mor bi leblebi büyüklüğünde iz vardı. Şaşırdım sende çok güzel nerdeyse belli bile değil. Acaba o bayan güneşe felanmı çıktıda öyle oldu. Seninki gibi oluyorsa hiç sorun yok bence. Süper olmuş.
kızlar lazer lipoliz sonrası iz kalıyor mu? kalıyorsa ne kadar iz kalıyor? rahatsız edici mi yoksa zamanla tamamı ile kaybolacak şekilde mi? açık tenliyim en küçük iz bile tenimde çok sırıtıyor, ayak bileklerime lazer lipoliz yaptırdığımda orada belirgin izlerin olmasından korkuyorum açıkçası, doktorlar her zaman çok küçük iz kalacağını söylerler ama ben hasta yorumlarını duymak istiyorum izler rahatsız edici mi yoksa gerçekten zamanla ten rengini mi alıyor?
Çok güzel olmuş canım geçmiş olsun güle güle kullan mı denir artık ?Benim izlerim de çok süper iyileşmez ama benim öyle bir sorunum olmadı,resmimi yükliycem bakalım siz ne diyeceksiniz?
Hayır Lazer Lipoliz dedi, eminim.Canım klasik lipo mu yaptırmıştı acaba gördüğün bayan?
Sağol canım walla basen derdinden kurtuldum,darısı başınaÇok güzel olmuş canım geçmiş olsun güle güle kullan mı denir artık ?
Yani sonuçta oradaki delik kanülün çapıyla ilgili bişey ve Alper bey bana lazerlipoda kullanılan kanüllerin çok ince olduğunu söylemiştiHayır Lazer Lipoliz dedi, eminim.
Ben bir hafta izin almıştım,iznim olduğu için bir hafta gitmedim,yoksa 2-3 gün sonra oldukça iyi hissediyordum kendimiaktif iş yaşantısına dönüş için ne kadar süre gerekiyor
Sağol canım walla basen derdinden kurtuldum,darısı başına
Gıdı'da nereden giriş yapılıyor ve amelyat sonrası nasıl kapatılıyor yani korse takılamıyordur.[/QUOTE]="PEGANUM, post: 36822909, member: 404324"]Tamamen kaybolmuyor, ama kimse de anlamıyor izler zaman için de bayağı sönükleşiyor. Ben yaptıralı 2 sene oldu, gıdı için de yaptırmıştım orada hiç iz kalmadı, karnım da da kalmadı, yalnızca iç bacak bölgemde var, sönük bir biçimde ve kimse de anlayıp sormuyor merak etmeyin.
Gıdı'da nereden giriş yapılıyor ve amelyat sonrası nasıl kapatılıyor yani korse takılamıyordur.[/QUOTE]="PEGANUM, post: 36822909, member: 404324"]Tamamen kaybolmuyor, ama kimse de anlamıyor izler zaman için de bayağı sönükleşiyor. Ben yaptıralı 2 sene oldu, gıdı için de yaptırmıştım orada hiç iz kalmadı, karnım da da kalmadı, yalnızca iç bacak bölgemde var, sönük bir biçimde ve kimse de anlayıp sormuyor merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?