Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç doktordan fiyat alman iyi olur . Muayeneler ücretsiz oluyor zatenHerkese selam,
Operasyon geçiren arkadaşlara da geçmiş olsun. Ben basen alta çak yanlar ve sırt bölgesi istiyorum. Dr ve fiyat konusunda bilgilerinize ihtiyacım olacak. Desteğinizi rica ediyorum
Alper Tuncel in sekreterıyle telde görüştüğümde 1. bölge 6500 sonrakı her bölge 1000 demişlerdı.
benım dr um tüm vucut yaklaşık 5 litre 15000 diye söylemişti. Ben kendım de Dr. olduğum için bana biraz indirim yaptı saolsun. 6-7 dr a danıştım fiyatlar ve teknıkler çok fark edıyor. Ben Alplarsan Topcu da opere oldum. 1 seansta 6 lt yağ alındı benden. Daha önce opere olan arkadaşım Dr. Levent Taşçıda opere olmuştu ama o en çok 3 litre alıyor bense maksımum alınabılecek mıktarı aldırmak istediğimden onu tercıh edemedım.
Selam
Selam arkadaşlar İzmirde ben lazer lipoliz mağduruyum karın bel simit bölgem
Olalı 2 buçuk ay oldu vucüdumda şişlikler var
Geçiceğininde sanmıyorum ağrılı
Doktor kan oturması gecicek dedi
Hemşire yağ toplanması geçmeyebilir dedi
İki ayrı şey söylendi
Bir cihazla dağıtmaya çalışıyoruz çok yerde var
Çok canım yanıo dağıtmaya çalışırlarken
benimde kolumda var yağ topağı gibi
Size ne dedi doktorunuz? Bendekilerde topak şeklinde şişlikler[/şekillenme 3 ila 6 sy arasında değişirmiş bu süreler gçmeden buna topaklanma yağlanma denilemez dedi
Ben de de var o küçük topaklardan onlar fıbröz doku sertlikleri . Çene aştımdakıler yumuşafı göbek ve mide üzerındekıler hala var. Zamanla yumuşayacaklar. Bekliyorum...Size ne dedi doktorunuz? Bendekilerde topak şeklinde şişlikler
Kızlar 3 martta olmuştum karın simit bölgesinden üstler iyide göbekli deliği ve altı hala sis duruyor. Masaj da yapmıyorum. Bu şişlik gecermi? Masaj yapmazsam ne olur
yazamamışım alıntı yapmış ım ama bana 3 ila6 ay içindeoturur dedi ama şuan hiç memnun değilim yani sağ kolumunüst tarafta şiş bi yer vardı orası çöktü ama buseferde altta şişlik var ödemmidir nedir anlamadım
Brn önce lenfdrenajı yaptırdım. Şimdi LPG yaptırıyprum en son da başka bi makinaya gireceğim. Masaj şart bence hem ödem hem düzgün kontürler için
Ben 2. Op u olunca vellashape diye bi işleme de gitmeyı düşünüyorum . Ben lpg nın op sonrası özel başlağıyla işlem yaptırdım. Çok ağrım olduğundan vellashape gitmeye gözüm kesmediSiz yaptıralı ne kadar oldu ? lenf drenaj bende 7 dir giriyorum bana Lpg yerine daha etkili lazerli ısıtmalı olan gene lpg gibi vakumlu Smootheshape başladık
Bakalım şimdi ona başladık dağıtması için