Kızlar koltukaltıma lazer yaptırıyorum 6-7 seans oldu ama çok sıkıldım üstelik öğrenci olunca param da yetişmedi. Şuan belli olmuyor fazla ama hala var tabi ki. ben haziran gibi tekrar yaptırırım yazı geçiririm diye düşünüyorum ancak yarın için acil işim çıktı ağdayla mı alsam jiletlesem mi bilemedim ? normalde hep ağda kullandım ama şimdi lazer yaptırıyor olmamdan dolayı korktum ne yapsam ?
valla onlara göre hepsi yeni çıkmıştır ve hep kendi kullandıkları en iyisi, başka yerlerdekiler kötüdür :) cihazdan cihaza değişiyor sonuç almak. bunu üç cihaz görmüş biri olarak söylüyorum :)
valla onlara göre hepsi yeni çıkmıştır ve hep kendi kullandıkları en iyisi, başka yerlerdekiler kötüdür :) cihazdan cihaza değişiyor sonuç almak. bunu üç cihaz görmüş biri olarak söylüyorum :)
25 yaşındayım. alexandrite, ipl ve exem diode kullandılar. en kesin sonucu alexandrite ile aldım ben fakat bulunduğum şehirde olmadığından devam edemedim. şu an exem diode ütüleme tekniğiyle devam ediyorum ama yeni başladığım için bir yorum yapmak için erken.