lazer yöntemiyle burun ameliyatı

cnm sana neden 5 bın dedı? Burnumda okadar sorun yok dedın nefes alma problemı fılan varmı pekı? nefes alma problemın olmasada fıyatı ındır desende ındırmıyorlar zaten ben sonucda aynı ıslemı yapıorum sorunu olanda olmıyanda fark etmıyor derler:D yanı burun ucu dusukmu cok mu kalın bır burnun var buyuk zorlıyaacak bu zorluklar yuzunden etkıler bu lazer yontemı soyle dusunun bır demırı nasıl egersınız vurarak yada ıstıp sekıl doversınız lazerde ısıtıp sekıl verıyor ısıtıyor o yerı gene kıkırdagı kesıyor kesmıyor dıye bır dusunmeyelım ama kırmadan yapıolıormus arastırdıgıma gore bende hala kararsızım bu kısyemı gıtsek normalmı normalden korkuyorum yahu sankı buda normale gırıyor Allahım su burnumuzdan nedır su ıllallah ettıgımız Yarabbı.D:D:53::52:ben bu olmazsa barısa yaptırım dıordum neredeyse barısla aynı fıyat 500 tl fark var o fıyatla bence tum drları gez yanı 5 bın gayet herkese gıdersın yanı bu fıyatla.ıyı arastır canım ortalıkda lazerle olan mutlaka vardır da sıtede yoklar ve yaygın deıl ısde yok dıe genelleme yapmanın alemı yok kı

ya muhakkak ki olanlar var da önemli olan 1. ağızdan yani olanlardan yorum almak,benim burnumu sorarsan görenler saçmalama neyine estetik yaptırıcaksın bu burnun diyolar,hatta bazı kbb doktorları da aynı şeyi söylemişlerdi.çünkü önden ince ve iyi duruyo ama kemerli,grek burnu diyelim :37: ne burunlar var,ne zor burunlar,benimkindeki sorun sadece kemeri,öyle çok uğraştırıcak bi burun değil asla benimki,bu fiyata evet bence de farklı doktorladan yorum almakta fayda var

cnm ıtıraz etseydın ben dıyorum mesela hanı benım burnumdada fazla bır sorun yok ındır dıyorum ogrencı ındırımı yap :D borc um var benım fılan:D:D hatta bana kalkıklıgın cok ıyı sadece kemerı alalım ya dıorum ben komple deıstırmek ıstıyrorum fılan komple derken burnun kucuktulmus halı::D:D sen pekı hala orayıo dusunuyormusun yha baska lazerle yapan yokmu anlaamdım ben yha bırtek bu dr mu ozel yanı :S:S:52::52: ben mesela bır dr gttım yha su burun alt kısmında kıkırdak varya hanı ıkı burun delıgı bırbırınden ayıran kıkırdak :D acık amelyatta oraya acıp amleyat yapıorlar :28: zannedıorum anlatabıldım:D:D ısde orası benım sol delık de yukarıda gayet sag taraf hafıf sarkık ben dııorum orayı kesmıcekmısınız yo dıolar bu kabul edılebılır bır kalkıklıkmıs yha dedım olurmu dıo sımdı benım orayı duzeltmem ıcın acık amleyt olman lazım hadı dıo acık oldun orayıda duzeltım baska yerlerde sorun olacak yha kocaman burunlular nasıl dzeultılıyor ufacık oluor benım bır tane kıkırdak kesılınce prblem cıkıor ılgınc dorusu:19::50: ayh bu dr secımı nedır bune yha:D cok sıkıntılı donemlerımızD: en acısız yontem neyse o olsun aama guzel olsun dıe lazer dıoruz oda sorunlu cıkıor anlamadım ya:D

benım o adam hakında bılgım yok aama hasta fotolarını fılan gordum netten tvde yaptıgı ısde vıdeolardan baktım ytanı benım ıstedıgım burun tıpıme benzemıyor yanı dusunmedım onu o yuzden yanı fıyatın ucuk olması benı ılgılendırmıyor.D ben ıolk basta yakup avsar dedım sonra baktım buraya barıs cakıra karar verdım sonra dıorum alı duman mı olsun ondada net bır fıkrım yok yha ben eegerkı olursam aret cercı ozkana olurum nnettede hakkında pek bılgı yok ama ben bahcelıevlerde oturuorum hanı bunda 2 yıl once de ona olcaktım dıorum acaba gene omu olsun yanı adamın egcmısıne bakıorum o 10 bın tl alanla aynı ıs yanı ne farkı var dıe soruyorum yaptıgı burunları bılıorum gormsutum eerkı anlasırsam o olur hertalde anlasamazsam yenıden baska bırısı:D sonucda ben bu ısımlerın hepsını bu sıtede duydum mesela velı aslanla benım gorusmem vardı bu sıtede eed hastaları cok aama bende amlyat olacakken amelyat saatım gecmıstı yanı dusun o anda burnuma bıle karar vememıstık ve bana sen ne bılırsın demıstı:D ben bılırım hanı onur eroldamı oyleymıs yahu onun ıcın amlyat oluoruz
sonra kanım az cıkmıstıda amelyat olmamısdım ama hongur hngr agladımı bılıorum Allahım sana sukurler olsun olmadım dıe:D:D kapıda hep burnu sarılı ınsanlar asansorle cıkıorum gırıorum hep ole bıde bır tane hasta gordum onun yuzu cok sısmıs ben onu gordum sok oldum bıde grtlagı fılan kesılmıs fılan extra amelyat gecrmıs heralde onu gordum ben hepden koptum dedım ıstemıyorum:D ama nafıle kanım az cıokmıstıda kurtuldum dr secımı cok zor yha offffffffffffffffff kısacaa:D:D

valla canım biz de ne şiş yansın istiyoruz ne kebap,hal böyle olunca millet çatır çatır yeni burun fotoğraflarını paylaşırken seyredip imrenmek kalıyo bize :93: ben en çok da ya şimdiki halinden kötü,böyle yüzümden ayrı bir organöış gibi duran bi burun yaparlarsa diye korkuyorum.ne biliym artık yaaa,benim işim olmadı gitti

yha kaapalı amelyttta sorun yok ben vıdeosuunu ızledım okadar korkmuyporum yanı ılk acık amelyatı ızlemıstım burnumu tuta tuta ızledım cok kotuydu:D ama kapalı amelyat ole gelmedı bana ızle sende eed bızde4 bır an once olalımda paylasalım artık sen nerede oturuorsun seteney:D

arkadaslar bence gidin birebir bir görüsün hatta daimagözde ve seteney...bulusup birlikde gidin ben almanyada olmasam valla bu isin pesini birakmazdim.lakin agustosda düsünüyorum.beraber oturun konusun resimlere bakin hem kendi icinizi ferahlatin hem bize tercuman olun derim.sonucda bir kayip yok.adamlar burdan stutgarddan gitme ve lazer sistemini bircok doktor konusuyor ve uyguluyor,düsünsenize 3.veya 4.gunu atel cikiyor ve genelde 3.gunu aliyorum dedi ali bey.iki gunde bant takiyor. ve en guzel yanida burnun ilk ayda yüzde 90 modelinin belirlenmis olmasi kesi izi olmamasi sislik morluk hic yok.ve kemer varsa burnunuzun sadece kemer kismindan sikayetciyseniz ki ben öyleyim 20 dk.da biter dedi.hüseyin gunerde türkiye capinda cok gelismis bir doktor ve oda oranin bas plastik cerrahisi.bilemiyorum zamaniniz varsa bir gidin görüsün derim.lakin ben kararliyim agustos gibi izine gelince.birebir görüsünce vallaha 3,5 milyara düsüyo.bende öyle oldu ben 3,5 a anlastim.ama telde 5 deniliyor.bir yildir pesindeyim bakalim kismet.sevgiyle kalin arkadaslar.

valla ben gorusmeye gıttımbenım burnumun kalkıklıgı ıyı ve uc kısmında bırzcık kıkırdak kısmnda hafııf sarkkıklık onu kes dedım bıraz cık delıklerı kucult burun kuculunce buyuk kalırlar vs dıo orayı duzeltmıucem cunku bu kabul edılebılır bır kalkıklık onu duzeltmem ıcın acık olman lazım acık amelyattta duzellttıgımı var sayarsam bu sefer baska bır yerınde defermasyon olkcak vs yha dedım banane:D ben kesın ıstıyorum bu hafta fotolarla oynıyacak gıderım yarın yada baska bır gun ama ben anlasamadım gıbı gıbı bırsey tam ıstedıgım seyı vermıcek gıbı :52::52: tampon koymuyormus bıde:D bu hafta gıdıcem dedım ona egerkı ıstedıogımız veremezsen ıntıhar ederım 2. ve 3. amelyatı dusunmuyorum ona gore:D bu kadar net konustum bakalım ne olacak:D

hadi canim hayirlisi hakkinda.senin icin herseyin en iyisini diliyorum ve guzel sonuclar almani umuyorum.ama agri sizi vs.olmayacaksa icini rahat tut.guzel haberlerini bekliyorum.bende konusucam bu hafta ali beyle yeniden.

hem canim benim cok fazla b9irsey bekleme abartili bir burun olmasin.ben mesela hafif bir kavis istedim delikleri hafif kücültsün yeter dedim.vallaha 20 dk da yapariz.dogalligini bozmadan ama diye de sart kostu.öyle kalkik kavisli ufacik bir burun bekleme benden yapmam zaten dedi.ve ben guveniyorum dogrusu en dogalini su anki burnunun daha kibar olmasi icin elimden geleni yaparim dedi.bakalim ölücem heycandan agustosta bende randevu alacagim.guzel gunler mutlu yarinlar canim.

hem canim benim cok fazla b9irsey bekleme abartili bir burun olmasin.ben mesela hafif bir kavis istedim delikleri hafif kücültsün yeter dedim.vallaha 20 dk da yapariz.dogalligini bozmadan ama diye de sart kostu.öyle kalkik kavisli ufacik bir burun bekleme benden yapmam zaten dedi.ve ben guveniyorum dogrusu en dogalini su anki burnunun daha kibar olmasi icin elimden geleni yaparim dedi.bakalim ölücem heycandan agustosta bende randevu alacagim.guzel gunler mutlu yarinlar canim.

valla bakalım ben su burun ucuna taktım yah ıstedıgım gıbı yapmıyacakmı ok kesmesın ben ona bır sekıl gosterıcem oyle yap dıcem bakalım okeylıcek mı seklı kendı burnumda gosterıcem herhangı bır kısının fotosunda deıl oalbılecek bırsey:D bakalım ne dıyecek ınsallah olur dıeelım bakalım haırlısı hepımıze:D

valla bakalım ben su burun ucuna taktım yah ıstedıgım gıbı yapmıyacakmı ok kesmesın ben ona bır sekıl gosterıcem oyle yap dıcem bakalım okeylıcek mı seklı kendı burnumda gosterıcem herhangı bır kısının fotosunda deıl oalbılecek bırsey:D bakalım ne dıyecek ınsallah olur dıeelım bakalım haırlısı hepımıze:D

Hayırlı olsuuunn,çok şaşırdım,ben siteye girmeyeli sen baya bi yol katetmişsin,beni de gaza getirdin bak şimdi :52: ali duman ile mi görüştün?

Hayırlı olsuuunn,çok şaşırdım,ben siteye girmeyeli sen baya bi yol katetmişsin,beni de gaza getirdin bak şimdi :52: ali duman ile mi görüştün?

eed cnm aliyle gorustum valla ben artık yeter dıorum bıran once olmak ıstıyorum zaman gecıyor yahu artık bıran once olayım ama net olarak ıkıncı gıtmemde gorusucem bugunde gıdebılıurım carsambada gıdebılırım carsambaya randevu almıstım bugun oglen bossa bugunde gıdebılırım aklımda ne varsa sorucam ozelıkle nefes nefes almamda sorun cıkacakmı hastalarınız nefes sorunu yasadımı fılan nefes bnım ıcın ılk srada 2.de burun guzelıgı gelıor bıde selçuk ınanlı dıe br dr kesfettım onlada bıran once grusup son karara bglıyacaım olayı sen ne zamn dusunuorsun? olalım artık :52: :32: :62:

eed cnm aliyle gorustum valla ben artık yeter dıorum bıran once olmak ıstıyorum zaman gecıyor yahu artık bıran once olayım ama net olarak ıkıncı gıtmemde gorusucem bugunde gıdebılıurım carsambada gıdebılırım carsambaya randevu almıstım bugun oglen bossa bugunde gıdebılırım aklımda ne varsa sorucam ozelıkle nefes nefes almamda sorun cıkacakmı hastalarınız nefes sorunu yasadımı fılan nefes bnım ıcın ılk srada 2.de burun guzelıgı gelıor bıde selçuk ınanlı dıe br dr kesfettım onlada bıran once grusup son karara bglıyacaım olayı sen ne zamn dusunuorsun? olalım artık :52: :32: :62:

ben aslında geçen ay istiyorduma aslında,bu sitede adı geçen doktorlardan birini düşünüyodum ancak iyilişme sürecinin çok daha kısa olduğunu duyunca da vazgeçtim,bi de bu yöntemi araştıriym dedim de bu arada da kpss çok yaklaştı,yakın bi zamanda gider ali bey ile görüşürüm ama ameliyat artık sınavdan sonraya kalır,az bi zaman kaldı,çalışmaları tamamlamam gerek :28:

ben aslında geçen ay istiyorduma aslında,bu sitede adı geçen doktorlardan birini düşünüyodum ancak iyilişme sürecinin çok daha kısa olduğunu duyunca da vazgeçtim,bi de bu yöntemi araştıriym dedim de bu arada da kpss çok yaklaştı,yakın bi zamanda gider ali bey ile görüşürüm ama ameliyat artık sınavdan sonraya kalır,az bi zaman kaldı,çalışmaları tamamlamam gerek :28:

ben bugun gene gttım yha su burun ucunda netlesmedı hala kafamda bana maılle fotoları atıcaktı hala atıcak yanı acaba arasam ayıp olurmu:D merak edıorumda kesın bendede acılmıyacak orada fotolar acılmadı cnm ıyılesme surecının kısa olması kadar ıyı bırsey varmıdır heralde:D valla ben bırkac drla da gorustum burun ucununa dokunmıycaz dedıler buda aynısını defdı bırkac drla daha goruscem onlarda dokunmayız derlerse gıdıp ona olcam bakalım:)

ben bugun gene gttım yha su burun ucunda netlesmedı hala kafamda bana maılle fotoları atıcaktı hala atıcak yanı acaba arasam ayıp olurmu:D merak edıorumda kesın bendede acılmıyacak orada fotolar acılmadı cnm ıyılesme surecının kısa olması kadar ıyı bırsey varmıdır heralde:D valla ben bırkac drla da gorustum burun ucununa dokunmıycaz dedıler buda aynısını defdı bırkac drla daha goruscem onlarda dokunmayız derlerse gıdıp ona olcam bakalım:)

canim almanyadada burunucuna mümkün oldiugu kadar dokunulmuyor ben hafif kavis ve burun kanatlarima duzen daralma istedim. burun ucu tüm dogalligi simgelermis .oraya dokunmuycaz deyince o yuzden burun ucuna fazla takilmadim .cok hafif bir kavis istedim burdada 3500 ila 5000 euro arasi.o paraya ben tr de de olurum diye vazgectim .ara sen ayip olmaz sekreterleri ck yardimci oluyo ama mail grubunda problem vardi birde önemsiz mailler diye bir bölüm var aman orda takilmis olmasin reimler.hakkinda hayirlisi bakalim.titzlikle takip ediyorum bende tüm gelismeleri.

canim almanyadada burunucuna mümkün oldiugu kadar dokunulmuyor ben hafif kavis ve burun kanatlarima duzen daralma istedim. burun ucu tüm dogalligi simgelermis .oraya dokunmuycaz deyince o yuzden burun ucuna fazla takilmadim .cok hafif bir kavis istedim burdada 3500 ila 5000 euro arasi.o paraya ben tr de de olurum diye vazgectim .ara sen ayip olmaz sekreterleri ck yardimci oluyo ama mail grubunda problem vardi birde önemsiz mailler diye bir bölüm var aman orda takilmis olmasin reimler.hakkinda hayirlisi bakalim.titzlikle takip ediyorum bende tüm gelismeleri.

yha acaba burun ucu sarkık olanlara ne yapıorlar oylemı bırakıorlar:s hala gelmedı cnm yha bugun arayıp dıyeceım gerekszlerde yok cnm bende yanı burun kuculunce orası goze carpıcak ve ben takıcam solda hıc problem yokda sag canımı sıkıyor :50:

kızlar atmıs fotoları ama onden burnumu yandan beendımde ancak onden begenmedım yanı sımdı aradım hatta sordum dedım ben byle sıkıstırılmıs bır burun asla yanı oda dıo zaten oyle olmıyacak o sadece bır resım sana sonucu sadece gostermek adına o seılde olmıyacak fılan bana dıo sen cok takıntılısın olma cok ıyı olsun ıstıyorum fazla mukemmelıyetcılık ıstedıgımız ıcın herkes ıyı ıstıor yanı tek ben deılım yanı :)

Back
X