cnm sana neden 5 bın dedı? Burnumda okadar sorun yok dedın nefes alma problemı fılan varmı pekı? nefes alma problemın olmasada fıyatı ındır desende ındırmıyorlar zaten ben sonucda aynı ıslemı yapıorum sorunu olanda olmıyanda fark etmıyor derleryanı burun ucu dusukmu cok mu kalın bır burnun var buyuk zorlıyaacak bu zorluklar yuzunden etkıler bu lazer yontemı soyle dusunun bır demırı nasıl egersınız vurarak yada ıstıp sekıl doversınız lazerde ısıtıp sekıl verıyor ısıtıyor o yerı gene kıkırdagı kesıyor kesmıyor dıye bır dusunmeyelım ama kırmadan yapıolıormus arastırdıgıma gore bende hala kararsızım bu kısyemı gıtsek normalmı normalden korkuyorum yahu sankı buda normale gırıyor Allahım su burnumuzdan nedır su ıllallah ettıgımız Yarabbı.D
ben bu olmazsa barısa yaptırım dıordum neredeyse barısla aynı fıyat 500 tl fark var o fıyatla bence tum drları gez yanı 5 bın gayet herkese gıdersın yanı bu fıyatla.ıyı arastır canım ortalıkda lazerle olan mutlaka vardır da sıtede yoklar ve yaygın deıl ısde yok dıe genelleme yapmanın alemı yok kı
ya muhakkak ki olanlar var da önemli olan 1. ağızdan yani olanlardan yorum almak,benim burnumu sorarsan görenler saçmalama neyine estetik yaptırıcaksın bu burnun diyolar,hatta bazı kbb doktorları da aynı şeyi söylemişlerdi.çünkü önden ince ve iyi duruyo ama kemerli,grek burnu diyelim