lazer yöntemiyle burun ameliyatı

kızlar atmıs fotoları ama onden burnumu yandan beendımde ancak onden begenmedım yanı sımdı aradım hatta sordum dedım ben byle sıkıstırılmıs bır burun asla yanı oda dıo zaten oyle olmıyacak o sadece bır resım sana sonucu sadece gostermek adına o seılde olmıyacak fılan bana dıo sen cok takıntılısın olma cok ıyı olsun ıstıyorum fazla mukemmelıyetcılık ıstedıgımız ıcın herkes ıyı ıstıor yanı tek ben deılım yanı :)

canim benim bi sakin ol.valla sen beni burda strese sokuyorsun .:)))))))))yemin ederimki seni okurken tirnak komadim yedim:))))))ya sen bu resimleri ve su anki halini bi paylassan bizde yorumlasak.akil akildan üstündür.sen orda böyle yaptikca ben burda ben bu gidisle ayak tirnaklarima kadar girisecegim...:))))))))))))))

canim benim bi sakin ol.valla sen beni burda strese sokuyorsun .:)))))))))yemin ederimki seni okurken tirnak komadim yedim:))))))ya sen bu resimleri ve su anki halini bi paylassan bizde yorumlasak.akil akildan üstündür.sen orda böyle yaptikca ben burda ben bu gidisle ayak tirnaklarima kadar girisecegim...:))))))))))))))

cnm sende benı cok heyecanlı sanıorsun da ama fazla detaya ındıgım ıcın bole tırnaklarını yememen ıcın eklıorum sımdı cnm:D:D:D fazla onemssıyorum dıelım:D.D

Son düzenleme:
ya benim de burun ucumda problem yok sadece salak bi kemerim war o yüzden lazerle ameliyat düşünüyorum, beni de eklesenize fotolara bakmam lazım!!:18::52:

ben bugun gene gttım yha su burun ucunda netlesmedı hala kafamda bana maılle fotoları atıcaktı hala atıcak yanı acaba arasam ayıp olurmu:D merak edıorumda kesın bendede acılmıyacak orada fotolar acılmadı cnm ıyılesme surecının kısa olması kadar ıyı bırsey varmıdır heralde:D valla ben bırkac drla da gorustum burun ucununa dokunmıycaz dedıler buda aynısını defdı bırkac drla daha goruscem onlarda dokunmayız derlerse gıdıp ona olcam bakalım:)

iyi bakalım,hayırlısı,bemce bu kadar doktor burun ucuna dokunmam diyosa bi bildikleri vardır,o yüzden iyi düşün derim :34:

seteney ben amelyat olmadan foto ekledım canım:D:d senı eklıyım kabul et ok mu syıgıtıde eklıyım sımdı kabul edın bakınız beklemeyın yanı dıe ok mu yorumları beklıoreee:D

Son düzenleme:
Ben de burunumu ve olmasını istediğim versiyonlarını ekledim, ne dersiniz arkadaşlar lazerle kolay yapılır dimi?? Ben böyle büyük ameliyattan korkuyorum yaa:18::18:

Ben de burunumu ve olmasını istediğim versiyonlarını ekledim, ne dersiniz arkadaşlar lazerle kolay yapılır dimi?? Ben böyle büyük ameliyattan korkuyorum yaa:18::18:

sankı bızde :D cok korkuyoruz aynen cnm ama su halımızdende memnun deılız bır takım selere katlanıcaaz artık:) cnm baktım senın fotona fazla bır sorun yok aynen kemer gtcek sendede:D kolay olur ınsallah her amlyat zordur cnm ama ınsanlar ne amlyatlar gecırıor bız ıkı kıkırdagımız aldırmakdan korkuoruz:D yen korkunu cnm bende cok korkuyorum korkunun ecele faydası yok ama kafamıza koyduysak bıtmıstır:):)

Son düzenleme:
Evet canım aynen katılıyorum, dedim ya herkesini kendini algılaması farklı, o aynaya baktığımızda gördüklerimiz çok farklı şeyler olabiliyo:115:

Evet canım aynen katılıyorum, dedim ya herkesini kendini algılaması farklı, o aynaya baktığımızda gördüklerimiz çok farklı şeyler olabiliyo:115:

eed cnm herkesın kendısıne aıt takıntısı var mesela ben sana olma derım ama sen bır kere takmısssan olursun yanı mesela nbanada olma dıorlar bende dıorum olcam:) dedıgın sey cok doru cnm katılıorum

canim sana kac dediler normalde 4 milyarmis ama 3,5 a yapiylarmis ??hemen herkesede ayni fiyati vermisler.

bana bu adam neden 4bın 500 dedı sana 4 bın dedı bende demıstım 4bın deıl 3bın 500 oda olmaz dedı bakıyım yenıden son bırkez gorusmyeye gttıgımde sorucam borc alıcam dıcem zatende oyle calısmıyorum:D

bana bu adam neden 4bın 500 dedı sana 4 bın dedı bende demıstım 4bın deıl 3bın 500 oda olmaz dedı bakıyım yenıden son bırkez gorusmyeye gttıgımde sorucam borc alıcam dıcem zatende oyle calısmıyorum:D

yok ya mumkun degil kac kere aradim hemnde baska baska isimlerde hep ayni numara 4.000----4,500 ama sana 3500 olur dediler.hemde resmimi bile göremeden hemde kac degisik iisimde aradim.yandan resim harika ama önden cok kötü tasarim yapmis valla.bide ben istiycem simdi tasarim bu hfta kesin halledecegim.ya anlamiyorlar tasarimdan yada bilemiyorum.lakin hüseyin guner gibi buyuk bir isim de orda o klinigin ali duman hüseyin guner...vs...hepsi birbakalim bende paylasirim sneinle resimleri.

yok ya mumkun degil kac kere aradim hemnde baska baska isimlerde hep ayni numara 4.000----4,500 ama sana 3500 olur dediler.hemde resmimi bile göremeden hemde kac degisik iisimde aradim.yandan resim harika ama önden cok kötü tasarim yapmis valla.bide ben istiycem simdi tasarim bu hfta kesin halledecegim.ya anlamiyorlar tasarimdan yada bilemiyorum.lakin hüseyin guner gibi buyuk bir isim de orda o klinigin ali duman hüseyin guner...vs...hepsi birbakalim bende paylasirim sneinle resimleri.

bakalım bende arayıp soylıyeceı hatta 3500 derlerse o konusmayı kaıt altına alıcam:D:D

Dün görüşmeye gittim, doktora da çok kanım ısındı ne yalan söyliyim, doktorun bana dediği lazeri sadece burnun içine girerken ve buruna şekil vermeden önce kıkırdağı&kemiği yumuşatmak için kullanıyormuş, böylelikle daha sonra kemiğe şekil verirken doku yumuşak olduğu için verdiği hasar da daha az oluyor dolayısıyla morarma vs. oldukça azalıyormuş..Çok mantıklı geldi.. :97::97:
Çok istiyorum arkadaşlar ama eşimi ikna edemiyorum:14::14::14:
Üffff:43:

Dün görüşmeye gittim, doktora da çok kanım ısındı ne yalan söyliyim, doktorun bana dediği lazeri sadece burnun içine girerken ve buruna şekil vermeden önce kıkırdağı&kemiği yumuşatmak için kullanıyormuş, böylelikle daha sonra kemiğe şekil verirken doku yumuşak olduğu için verdiği hasar da daha az oluyor dolayısıyla morarma vs. oldukça azalıyormuş..Çok mantıklı geldi.. :97::97:
Çok istiyorum arkadaşlar ama eşimi ikna edemiyorum:14::14::14:
Üffff:43:

ali dumanla mı görüştünüz?

karamelim..guzel bir bilgi sagol paylastigin icin.sisme ve morarma nerdeyse hic olmuyo ve ve burnun 100 de 90 modeli belli oluyor olmasi beni cok etkiledi.normal estetikde nerdeyse 6 ayda burun anca yerine oturuyor..ben düsünüyorum hatta kararliyim su kredi isini ayarliyabvilirsem agustosun 7 si gibi.hadi hayirlisi.ali duman beymi yoksa coskun tasci beymi canim??????görüstügün.

Ali Dumanla gorustum evet, ama 3 ay gozluk takmayacaksın ve güneşlenmeyeceksin dedi, ben zaten numaralı lens kullanıyorum da yaz günü guneş gözlüksüz ve 50 koruma faktoruyle napıcam onu düşünüyorum, eylüle mi bıraksam...:44: Bunun haricinde kesin kararlıyım olmaya da bakalım ne zamana:49:

canım sana ne fıyat dedı acaba,? yha ben o %90 oturma olayını sordum ne sacmalıyorsun dedı soru tuaf geldı sankı ne sacmalıorsun demedıde anlamadım fılan yaptı :D 50 faktoru sadece burnumamı sureceım:S dıkıs yokmuymus ben bunu sormayı unutmustum:S

Back
X