Merhabalar,
Son birkaç yıldır burun estetiği olmak istiyordum ve bu süreçte internetten bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım… Teknik seçimi, doktor seçimi, ameliyattan sonra neler yaşandığı …. Bütün bunlarla ilgili öğrenmek istediğim bir sürü şey vardı. Bu sürecin ne kadar zor geçtiğini ve (lazer tekniği çok yaygın olmadığından) bu teknikle ameliyat olmuş gerçek kişiler bulup deneyimlerini öğrenmenin de ne kadar zor olduğunu bildiğim için yardımcı olmak adına yazıyorum bu yazıyı…
Aslında yıllardır burun esteti yaptırmak istiyordum fakat kemiğe kırarak müdahale edildiğinden yaptırmaya hiç teşebbüs etmedim. Sonra bir gün 2 arkadaşım bir doktora gittiklerinden ve lazer tekniğiyle burun ameliyatından bahsetti.….Arkadaşlarımdan biri bayan diğeri erkek. Bayan arkadaşım burnu için gitmişti, erkek olan arkadaşımsa ona eşlik etmek için gitmişti sadece ama Levent beyin samimiyetini görünce o da muayene olmak istemiş. Erkek olan arkadaşım 30 kilo verdiğinden göbek ve göğüs bölgesindeki deriler sarkmıştı ve onları toplatmak istiyordu. Levent bey onu muayene ettikten sonra “Yaşın çok genç ve bu sporla toparlanacak bir durum… ben sana bıçak sürmem” diyerek onu postalamış …  Ben de işte tam bu noktada zaten tanımadan büyük bir güven duymaya başladım kendisine daha onu tanımadan.
Uzatmamam gerekirse bu haziran ayında Lazerle burun estetiği ameliyatı oldum. Lazerle burun estetiğin tekniğini merak edenler olduğunu hep görüyorum bu yüzden biraz açıklamaya çalışacağım elimden geldiğince bildiğim kadarıyla tabi…. Teknik olarak burun bıçakla kesilip açılmıyor… Özel bir lazer yardımıyla burun kemiği şekil verilebilecek kıvama getiriliyor . Şekil verilecek yumuşaklığa getirilen kemiğe istenilen şekil variliyor…. Oyun hamuru gibi düşünebiliriz sanırım  Tabi bu sadece anlatabilmek adına kullanılmış bir örnek yoksa küçümsediğim yok tabi…. Kesmeli-biçmeli, vurmalı-kırmalı şiddete dayalı bir ameliyat olmadığından da ameliyat sonrasında burun içerisine tampon uygulanmıyor. Benim burun kemerim düzeltildi, burun deliklerim küçültüldü ve nefes almayla ilgili problemim olduğundan içeride 2 parça et yakıldı. Tampon uygulanmadığından meliyattan sonra rahatça nefes alabiliyordum. Sadece Burnumun üzerine bir şey yapıştırıldı. Ameliyattan sonra gözlerimin etrafı morardı ama 1 hafta sonrasında morluktan eser kalmamıştı…. Aslında normalde morarma olmazmış hemşire morardığını gördüğü 2. hasta olduğumu söyledi.Ama zaten 1 haftalık bir şeydi… Benim adıma çekilmeyecek bir durum değildi… Ameliyattan sonra hiçbir acı hissetmedim… Aynı gün evime gittim. Ameliyattan 1 hafta sonra Burnumun üzerindeki (atel miydi adı yaa? Unuttum şimdi) şeyi çıkardılar ve yerine incecik bir bant yapıştırdılar. O bantı da 3 gün sonra çıkardılar… Yani ameliyattan 10 gün sonra hiçbir şeyim kalmamıştı….  şu anda 1 ayı devirmiş durumdayım 4 gün önce Levent beye kontrole gittim ve bana ameliyat öncesinde çektiği fotoğraflarımı verdi… İnanamadım… Yeni burnuma o kadar alışmışım ki eski burnumun bu kadar kötü olduğunu unutmuşum… Levent beyi seçmemin diğer bir sebebi de söyledikleri tam olarak benim istediğim şeylerdi… “Doğal bir burun yapacağım sana, görenler burnunu yaptırdığını anlamayacak sana bir güzellik gelmiş diyecekler dedi” ve gerçekten de doğal bir burnum var şuanda… Arkadaşlarımın hepsi de aynı şeyi söylüyorlar kesinlikle estetik ameliyat geçirmiş bir burun olduğunun anlaşılmadığını söylüyorlar… Doktor ve yöntem seçimi gerçekten çok önemli … Kime giderseniz gidin ama doktorunuzla ortak fikirde olmanız çok önemli… Levent beyle ilgili bazı yorumlar okudum yine bu sitede ve kesinlikle daha ilk randevuda aynen yazılan fikirleri edindim kendisiyle ilgili… Çok komplekssiz ve çok doğal… Çok rahat hissediyorsunuz onunla konuşurken…Ben başka doktorlarla görüşmedim o yüzden diğerlerini bilemiyorum. Herkez bu kadar üşenmeden bir sürü fotoğraf gösterir mi? Her görüşmeye gelene bu kadar zaman ayırırmı bilemiyorum ama kafanızdaki bütün soruların cevabını bulabiliyorsunuz. Bir de Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu biri olarak Estetisyenlik mesleğinde gerçek bir estetik balış açısına sahip olunması gerektiğine inanıyorum... Levent beyin yaptığı ameliyat sonuçlarında da bunu gördüm.
Lazer tekniğinden haberim olmasaydı eğer hala ameliyat olmamış olacaktım…  Umarım Lazer tekniğini merak eden arkadaşlara biraz da olsa faydam olmuştur…
fiyat hakkinda bilgi verebilirmisin
nejan canım sonunda bu lazerli yöntemi kullanan birini buldum okuduklarım içimi rahatlattı...lokal anestezi mi yapıldı canm sana bu arada sana arkadaşlık istegi gönderdim
Merhabalar,
Son birkaç yıldır burun estetiği olmak istiyordum ve bu süreçte internetten bu konuyla ilgili araştırmalar yaptım Teknik seçimi, doktor seçimi, ameliyattan sonra neler yaşandığı . Bütün bunlarla ilgili öğrenmek istediğim bir sürü şey vardı. Bu sürecin ne kadar zor geçtiğini ve (lazer tekniği çok yaygın olmadığından) bu teknikle ameliyat olmuş gerçek kişiler bulup deneyimlerini öğrenmenin de ne kadar zor olduğunu bildiğim için yardımcı olmak adına yazıyorum bu yazıyı
Aslında yıllardır burun esteti yaptırmak istiyordum fakat kemiğe kırarak müdahale edildiğinden yaptırmaya hiç teşebbüs etmedim. Sonra bir gün 2 arkadaşım bir doktora gittiklerinden ve lazer tekniğiyle burun ameliyatından bahsetti. .Arkadaşlarımdan biri bayan diğeri erkek. Bayan arkadaşım burnu için gitmişti, erkek olan arkadaşımsa ona eşlik etmek için gitmişti sadece ama Levent beyin samimiyetini görünce o da muayene olmak istemiş. Erkek olan arkadaşım 30 kilo verdiğinden göbek ve göğüs bölgesindeki deriler sarkmıştı ve onları toplatmak istiyordu. Levent bey onu muayene ettikten sonra Yaşın çok genç ve bu sporla toparlanacak bir durum ben sana bıçak sürmem diyerek onu postalamış  Ben de işte tam bu noktada zaten tanımadan büyük bir güven duymaya başladım kendisine daha onu tanımadan.
Uzatmamam gerekirse bu haziran ayında Lazerle burun estetiği ameliyatı oldum. Lazerle burun estetiğin tekniğini merak edenler olduğunu hep görüyorum bu yüzden biraz açıklamaya çalışacağım elimden geldiğince bildiğim kadarıyla tabi . Teknik olarak burun bıçakla kesilip açılmıyor Özel bir lazer yardımıyla burun kemiği şekil verilebilecek kıvama getiriliyor . Şekil verilecek yumuşaklığa getirilen kemiğe istenilen şekil variliyor . Oyun hamuru gibi düşünebiliriz sanırım  Tabi bu sadece anlatabilmek adına kullanılmış bir örnek yoksa küçümsediğim yok tabi . Kesmeli-biçmeli, vurmalı-kırmalı şiddete dayalı bir ameliyat olmadığından da ameliyat sonrasında burun içerisine tampon uygulanmıyor. Benim burun kemerim düzeltildi, burun deliklerim küçültüldü ve nefes almayla ilgili problemim olduğundan içeride 2 parça et yakıldı. Tampon uygulanmadığından meliyattan sonra rahatça nefes alabiliyordum. Sadece Burnumun üzerine bir şey yapıştırıldı. Ameliyattan sonra gözlerimin etrafı morardı ama 1 hafta sonrasında morluktan eser kalmamıştı . Aslında normalde morarma olmazmış hemşire morardığını gördüğü 2. hasta olduğumu söyledi.Ama zaten 1 haftalık bir şeydi Benim adıma çekilmeyecek bir durum değildi Ameliyattan sonra hiçbir acı hissetmedim Aynı gün evime gittim. Ameliyattan 1 hafta sonra Burnumun üzerindeki (atel miydi adı yaa? Unuttum şimdi) şeyi çıkardılar ve yerine incecik bir bant yapıştırdılar. O bantı da 3 gün sonra çıkardılar Yani ameliyattan 10 gün sonra hiçbir şeyim kalmamıştı .  şu anda 1 ayı devirmiş durumdayım 4 gün önce Levent beye kontrole gittim ve bana ameliyat öncesinde çektiği fotoğraflarımı verdi İnanamadım Yeni burnuma o kadar alışmışım ki eski burnumun bu kadar kötü olduğunu unutmuşum Levent beyi seçmemin diğer bir sebebi de söyledikleri tam olarak benim istediğim şeylerdi Doğal bir burun yapacağım sana, görenler burnunu yaptırdığını anlamayacak sana bir güzellik gelmiş diyecekler dedi ve gerçekten de doğal bir burnum var şuanda Arkadaşlarımın hepsi de aynı şeyi söylüyorlar kesinlikle estetik ameliyat geçirmiş bir burun olduğunun anlaşılmadığını söylüyorlar Doktor ve yöntem seçimi gerçekten çok önemli Kime giderseniz gidin ama doktorunuzla ortak fikirde olmanız çok önemli Levent beyle ilgili bazı yorumlar okudum yine bu sitede ve kesinlikle daha ilk randevuda aynen yazılan fikirleri edindim kendisiyle ilgili Çok komplekssiz ve çok doğal Çok rahat hissediyorsunuz onunla konuşurken Ben başka doktorlarla görüşmedim o yüzden diğerlerini bilemiyorum. Herkez bu kadar üşenmeden bir sürü fotoğraf gösterir mi? Her görüşmeye gelene bu kadar zaman ayırırmı bilemiyorum ama kafanızdaki bütün soruların cevabını bulabiliyorsunuz. Bir de Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu biri olarak Estetisyenlik mesleğinde gerçek bir estetik balış açısına sahip olunması gerektiğine inanıyorum... Levent beyin yaptığı ameliyat sonuçlarında da bunu gördüm.
Lazer tekniğinden haberim olmasaydı eğer hala ameliyat olmamış olacaktım  Umarım Lazer tekniğini merak eden arkadaşlara biraz da olsa faydam olmuştur
ben bu lazerle amelyatı geçici dye biliyodum geçici değil mi kızlar eğer geçiciyse o paraya değmcğini düşünüyorum :/
dolgu gibi degil bu canım. mesela dolguda kalıcı ve gecıcı olarak ıkıye ayrılıyomus ama lazerde bole bıse yok . yanı daha olmadım henuz ıkı gunum var :) ama doktorumdan aldıgım bılgı bu dogrultuda kalıcı bı operasyon lazer
dolgu gibi degil bu canım. mesela dolguda kalıcı ve gecıcı olarak ıkıye ayrılıyomus ama lazerde bole bıse yok . yanı daha olmadım henuz ıkı gunum var :) ama doktorumdan aldıgım bılgı bu dogrultuda kalıcı bı operasyon lazer
ilk defa duyduğum bir teknik, keşke lokal olsaymış genel anestezi olduktan sonra normal bir estetik ameliyatından farkı yok bence
olmaz olur mu cok farkı var. yani belki yazdıklarıma kızanlar olucak ama duyduklarımdan dolayı sımdı bu yorumu yapıcam. neredeyse 2 saate yakın suren bı operasyon normal teknık. uyanıca kı yasanan agrı ,şişlik ,bazılarında kusma, morarma vs vs yanı sırf bu yuzden yıllarca olmadım olmamda dıyodum taki lazeri öğrenene kadar. hatta genele gerek duymadan da yapılıyo yanı sen ıstersen lokal anes. amely. yapılıyo ama acıkcası ben korktugum ıcın yanı sonucta tepende doktor o anı yasamak ıstemedıgım ıcın genel ıstıyorm ve allah bi mani vermezse tahmını maksımum yarım saat surucek operasyonum. yani suanda öve öve konusuyorum inşallah amelyat sonrası da aynı sekılde konusurum :)
olmaz olur mu cok farkı var. yani belki yazdıklarıma kızanlar olucak ama duyduklarımdan dolayı sımdı bu yorumu yapıcam. neredeyse 2 saate yakın suren bı operasyon normal teknık. uyanıca kı yasanan agrı ,şişlik ,bazılarında kusma, morarma vs vs yanı sırf bu yuzden yıllarca olmadım olmamda dıyodum taki lazeri öğrenene kadar. hatta genele gerek duymadan da yapılıyo yanı sen ıstersen lokal anes. amely. yapılıyo ama acıkcası ben korktugum ıcın yanı sonucta tepende doktor o anı yasamak ıstemedıgım ıcın genel ıstıyorm ve allah bi mani vermezse tahmını maksımum yarım saat surucek operasyonum. yani suanda öve öve konusuyorum inşallah amelyat sonrası da aynı sekılde konusurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?