Lazerle burun estetiği mi normal estetik mi?

cnm şuan hala halinden memnunmusun levent beyin soyadı neydi acaba
bende sadece burnumdaki kemeri törpületmek istiyorum bu yöntemi düşünüyorum ama ameliyat sonrası burun düşmesi olaylarından filanda çok korkuyorum

burun düşmesi mi hakkaten var mı böyle birşey? bir de kızlar çok farkediliyor mu yapılan burun ya bu sorumun cevabına çok ihtiyacım var biraz toparlansın ama karşımdaki çok hissetmesin istiyorum bıktım laz muamelesi görmekten

arkadaşlar bu doktora ameliyat olup , memnun olmayan varsa lütfen bana özelden yazsın
kimse de resim eklemiyor ,yani sonuc nedir bir görelim diger doktorların hastaları album bile yapıyor

sizin yasadıklarınız bize ısık tutucak lütfen arkadaslar

12 bin tl istediler yuhhhh

Benim doktorum, başarısız ameliyatı sonucunda derimin kalın olduğunu ve lazer yöntemini deneyebileceğimi söylediğinde ben bunun çok daha basit ve ucuz bi yöntem olduğunu zannetmiştim :) Şu an burdan selamlarımı iletiyorum kendisine, devamlı aranıp, yaşadıklarımı anlattığım yorumları silmem istendiği için lanet olsun diyip çekildim ve şu an pohpohlayan yorumlar dışında diğer yorumların, baskıyla sildirildiğini gördüğüm için revizyon ya da başka bir işlem için kime güveneceğimi gerçekten bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…