:)) tamam yahu buralardayım kaçmıyorum merak etmeyin:)) şu alçı bi çıksın da resim koyucam sizin için, günler ilerledikçe ara ara aşamaları da yine eklerim. arkadaşlar gerçekten lazer denen olay var ya kim bulduysa ellerinden gidip öpesim var. çok ama çok büyük rahatlık. aslında lazerin kullanıldığı hangi alan rahatlık sağlamadı ki hayatımıza bi düşünsenize. epilasyon,leke tedavisi, varis tedavisi,gözde lazerle ameliyat, diştelazer, iç hastaalıklar vs vs.. böyle düşününce bu da o kadar uçuk gelmeyecektir size. şu an için normal ameliyatlardan biraz fiyat olrak farklı. yani normaller 3-5 arasıyken, bunlar 6-7 civarı.. ama değer mi, son kuruşuna kadar helal olsun..daha ne diyeyim size.
meme küçültme ameliyatı da oldum ben lazerle, T şeklinde kesi yok mememde. bu bile bi nimet. artıkkalsik yöntemler tarihe karışıyor bana kalırsa. ama şu anda bunu uyguyalan dr sayısı çok değil. genelde klasik yöntemi tercih ediyolar. çünkü makinalar çok büyük paralar ve teknoloji hızla ilerlediği için modeli çabuk eskiyebiliyor.bu yüzden de almak işlerine gelmiyor. o yüzden lazeri iyi kullanan, en çok sayıda ameliyat yapmış olanları tercih edin derim ben. bu arada ben doğal bir burun istemiştim bakalım nasıl oldu, bende çok merak ediyorum açıkçası. ama yine de diyorum, sonuç ne olursa olsun en azından burnumu açtırmadım, dikiş yok. olmadı ilerde yine yaptırırm.ama açık ameliyatlarla burun çok oynanmıyor. hadi bakalım varsa sorular alayım:)