Lazerle burun estetiği mi normal estetik mi?

:)) tamam yahu buralardayım kaçmıyorum merak etmeyin:)) şu alçı bi çıksın da resim koyucam sizin için, günler ilerledikçe ara ara aşamaları da yine eklerim. arkadaşlar gerçekten lazer denen olay var ya kim bulduysa ellerinden gidip öpesim var. çok ama çok büyük rahatlık. aslında lazerin kullanıldığı hangi alan rahatlık sağlamadı ki hayatımıza bi düşünsenize. epilasyon,leke tedavisi, varis tedavisi,gözde lazerle ameliyat, diştelazer, iç hastaalıklar vs vs.. böyle düşününce bu da o kadar uçuk gelmeyecektir size. şu an için normal ameliyatlardan biraz fiyat olrak farklı. yani normaller 3-5 arasıyken, bunlar 6-7 civarı.. ama değer mi, son kuruşuna kadar helal olsun..daha ne diyeyim size. meme küçültme ameliyatı da oldum ben lazerle, T şeklinde kesi yok mememde. bu bile bi nimet. artıkkalsik yöntemler tarihe karışıyor bana kalırsa. ama şu anda bunu uyguyalan dr sayısı çok değil. genelde klasik yöntemi tercih ediyolar. çünkü makinalar çok büyük paralar ve teknoloji hızla ilerlediği için modeli çabuk eskiyebiliyor.bu yüzden de almak işlerine gelmiyor. o yüzden lazeri iyi kullanan, en çok sayıda ameliyat yapmış olanları tercih edin derim ben. bu arada ben doğal bir burun istemiştim bakalım nasıl oldu, bende çok merak ediyorum açıkçası. ama yine de diyorum, sonuç ne olursa olsun en azından burnumu açtırmadım, dikiş yok. olmadı ilerde yine yaptırırm.ama açık ameliyatlarla burun çok oynanmıyor. hadi bakalım varsa sorular alayım:)
Hehe:)) sag ol var ol canım . Kitap okur gıbi zevkle okuyorum yazdıklarını , cok haklısın ... Demek vaistede kullanılıyor , ileriki yaslarımda gerekecek gibi duruyor bana , buyuzden bunuda ögrendıgım iyi oldu . Müthiş burnunun actırmadan yapılması çünkü ödem cok kötü oluştu bende , burnun hergün bır yerı ındı bır yerı çıktı . Bır yıldır odemler hala tam gecmedı. Artı bır arkadasımda kaldı tek tarafında ödem . Burnun bır yerı çukur bır yerı yüksek . Şaka gıbı ama gercek. Ödem denen olay bıle basit bırsey dııl . Sonra burun acılıp yenıden dıkıldıgınde burun delıklerı eskı halı gıbı yüzde yüz sımetrık olamayabılıyor. Saymakla bıtmez sıkıntıları .... Ben senın eskı burnun ıle yenı burnunun arkasındaki farkı cok merak edıyorum . Yarına az kaldı , sabredeyım :)

Herkese meraba...
Lazerle burun ameliyatını düşündüğüm icin üye oldum siteye..Levent beyle 2 hafta önce görüşmem vardı fakat o kadar uzun surdu ki diğer hastalar sabrsizlandigi icin oncesi ve sonrası fotograflara çok bakamadım.. Bide aksilik bilgisayar takıldı ve uzun süre fotograf açamadı..
Dr Coşkun Levent Tasci da ameliyat olan arkadaslar önceki ve sonraki fotoğraflarınızı gorebilirmiyim??
1aya kadar karar verip ameliyat olmak istiyorum yardımcı olursanz Cook sevinirim:)

Canim gorusmen nasil gecti neler dedi sana tasarim yaptimi eger ameliyat olursan buraya geri donus lutfen yap

ama yaptigi hic bir burunun resmini gostermiyo...burnunu soyle boyle duzelticem die anlatiyo..
nasl biseyler karsilascagimi bilmedigim icin de goze alamadm..

son olarak Baris Cakir a gittim...gercekten cok iyi bir doktor..ama oda istedigi burnu yapiyo hastalari pek dinlemiyo:)
yaptigi bazi burunlara bayildim bazilarini da hhiiic begenmedm...

Back
X