- Konu Sahibi pinaripekci
-
resim?cokacimcoook
hah dedim kesin çılbır dediğine göre benim hemşerim, eline sağlıkkaydirigubbakcemile3
evet ama ayrıyım şuan izmirden:a015:
Canım babacığım benimmafoldumben o kadar güzel yemek yapar ki..
Çılbırı ilk ondan öğrendim- pazar günleri bir kahvaltı hazırlardı bize yeme de yanında yat ya:gitme:
Bugünde babalar günü- iyice coştum vallahi..
Aradım aradım doymadım bir daha arayayım..
Bana çılbır yapsın Türkiye de iken inşallah:kedi::asigim: onun elinden yemek daha bir tatlı oluyor..
Anneme laf yok zaten:kedi:
Ellerine sağlık ..
Bu arada biz İzmir li değiliz ben bizim mutfağa ait sanıyordum gürcü yemekleri arasında çılbır da var..
demek hepimiz paylaşmışızkaydirigubbakcemile5
Anlasılıyo sımdı senın lezzet durumun kaydirigubbakcemile5
Ahh ah benım babam da harıka cılbır yerrrrrr zemuszemus
Dur bende anneme dıyeyımde aksama yapsın barı tamda karnım ac cokacimcoook
Kokusu geldı valla taa burnumaaaaa cokacimcoook
pinarcim ellerine saglika.s.
ya ben bu cilbiri cok kez okudum gordum ama daha hic yapmadim, resimde guzele benziyo gerci ben yogurtlu olan herseye byiliyorum ,bi gunde ben denesem bari nasil olcak bi bakasamkaydirigubbakcemile5
Canım babacığım benimmafoldumben o kadar güzel yemek yapar ki..
Çılbırı ilk ondan öğrendim- pazar günleri bir kahvaltı hazırlardı bize yeme de yanında yat ya:gitme:
Bugünde babalar günü- iyice coştum vallahi..
Aradım aradım doymadım bir daha arayayım..
Bana çılbır yapsın Türkiye de iken inşallah:kedi::asigim: onun elinden yemek daha bir tatlı oluyor..
Anneme laf yok zaten:kedi:
Ellerine sağlık ..
canım benım inşallah tez zamanda kavuşursun babacığına..teşekkür ederm ayrıcaopuyorumnanaktan
Bu arada biz ızmir li değiliz ben bizim mutfağa ait sanıyordum gürcü yemekleri arasında çılbır da var..
demek hepimiz paylaşmışızkaydirigubbakcemile5
ben hangi mutfağa ait olduğunu bilmiorm cnm ama sen ne diosan doğrudr öptm çokkaydirigubbakcemile5
ay bune yaaa,harika gorunuyooooo,yarin ilk isim yapicam,cokacimcoook,,daha once gorseydin bugun yapardim ama gec oldu yarina artik,fakat normal yogurt olsa olmazmicokacimcoook,kese yogurdu hic duymadimda,,,,,,,,,,,cokacimcoook
ayyy çok güzel olmuş gerçekten çok da canım çekti ama diyetteyim ya.
ben bunu yemeye kalksam yanında da bir tane ekmek de gider. en iyisi tutayım kendimi
benimde cok SIK yaptiklarim arasinda gelir cilbir esim bayiliyo
ama ben yumurtayi kabuguyla haslayip üzerine dilimliyorum yada tavada hemen kavurup öyle yapiyorum
bu türlüsünü hic denememisdim
mutlaka denicem canim tsklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende çok severim çılbırı ünv. arkadaşım yapmıştı ilk çok acayip gelmiş yoğurt ve yumurtakafamçokkarıştı ama tadına bakınca nefis:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?