- Konu Sahibi pinaripekci
-
opuyorumnanaktan paylaşımlarınız için teşekkürler
bunun yumurtaları dagılmış sanki..çılbırın suyuna sirkede konuluyor dagılmaması için..yuvalak top şeklinde oluyorlar..bende hiç denemedim ..sen sirke koymamışsın herhalde tariftede yok...ayy aklıma geldi yarın yapayım inşallah..ellerine sağlık..
cokacimcoookcilbir özellikle esimin ramazan aylarinda vazgecilmezidir benimde pacacokacimcoook
yine yaptim ve yine biraz deyisik bir sunumunu
bu sefer tavaya kirdim ve tahta kasikla didik didik ettim yumurtayikaydirigubbakcemile3
burdada paylasmak istedim
kaydirigubbakcemile3DÜN AKSAM GÖRMÜSDÜM
BUGÜNDE ORUCLU OLUNCA CANIM CEKDI
BAKDIM YENGEMLE ABLAMDA EKLEMIS
HIC BOS DURURMUYUM BENDE YAPTIM VE EKLIIM DEDIMkaydirigubbakcemile3
bende yumurtanın her turlusunu yerım..bende tız ve sırkelı suya hafıfce kırarım yumurtayı..kaynarken...
uzerıne yogurt sarımsak...tereyagı ve pul bıberde ...hımm..nefıs olur..bı ara yapacak bırsey bulamıyordum..habıre çılbır yaptım..
Zaten yumurtaya bayılırım birde çılbır oldumuu hiç dayanamam çok lezzetli bir yemek hemde doyurucu ellerine sağlık canım bende yaparım eşim hiç bilmezdi bunu sayemde oda alıştı şimdi zevkle yiyor kaydirigubbakcemile3
emeklerine sağlık pınarım ben çok yaparım çokta güzel oluyor heleki midem ağrıdığı zaman çok güzel oluyor bu yemek banaaa :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?