Tavuk Yemekleri lbr (resimli)

bunun yumurtaları dagılmış sanki..çılbırın suyuna sirkede konuluyor dagılmaması için..yuvalak top şeklinde oluyorlar..bende hiç denemedim ..sen sirke koymamışsın herhalde tariftede yok...ayy aklıma geldi yarın yapayım inşallah..ellerine sağlık..

yok nanım benım ben sırke koymadım tuz koydum suyuna ama yumurtalarda dağılmadı yogurdun ustune kırmızı bıber yakıp koydum ya sana ondan öyle geldı her halde..yap bebiş ben sıcakta pek yumurta tuketemıyorum genellıkle kış günlerınde tercıh edıyorum o sebeple..öptm tatlım yorum için teşekkürler..

cokacimcoookcilbir özellikle esimin ramazan aylarinda vazgecilmezidir benimde pacacokacimcoook

yine yaptim ve yine biraz deyisik bir sunumunu

bu sefer tavaya kirdim ve tahta kasikla didik didik ettim yumurtayikaydirigubbakcemile3

burdada paylasmak istedim

Son düzenleme:

harikasın cnm hakikaten derler ya sevgimi katıyorum yemeğime ondan tatlıdır diye,işte ben senin yaptığın herşeyde sevgini hissediyorum.çok tatlısın cnm bnm.iyiki burada da olsa buldum seni.ve kaybetmeye de hiç niyetim yok..tatlı dilli,güzel gönüllü bacım benim​
..
:asigim::asigim::1hugpuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3DÜN AKSAM GÖRMÜSDÜM
BUGÜNDE ORUCLU OLUNCA CANIM CEKDI
BAKDIM YENGEMLE ABLAMDA EKLEMIS
HIC BOS DURURMUYUM BENDE YAPTIM VE EKLIIM DEDIMkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3DÜN AKSAM GÖRMÜSDÜM
BUGÜNDE ORUCLU OLUNCA CANIM CEKDI
BAKDIM YENGEMLE ABLAMDA EKLEMIS
HIC BOS DURURMUYUM BENDE YAPTIM VE EKLIIM DEDIMkaydirigubbakcemile3

tatlım benım rabbıme emanetsın..
sen ıyıden ıyıye ısındın mutfağa..ellerine sağlık harika görünüyor..
sizde ailecek bır tatlılık var gercekten ablanıda yengenıde aılemden bırısı gıbı sevıyorum.sende oyle ozelsın..
bır hevesle daldın ya mutfağa artık gerisi gelir.inan bana sürekli diyorlarki çalışıyorsun bunları yapmaya nasıl fırsat buluyorsun diye..içimde öyle bir heves varki güzel şeyler yapıp paylaşmak için,rabbime bin şükür de böyle hayırlı birşeye hevesim var..

şimdi sen pek yakında evinin hanımı olacaksın
allah izin verirse ve hayırlısıyla,
seni mutfakta aşkla,sevgiyle sevgiliye sunulacak güzellikler yaparken düşünüyorum
cnm bnm kimbilir nasılda yakışacaksın.
nasıl tatlı sözler duydukça artacak hevesin...
cnm benm rabbim ağzınızın tadını bir ömür bal gibi yapsın inşallah...

pinarim nette dolanirken deyisik bir cilbir tarifi daha gördüm
ve senin bu güzel topiginde paylasmak istedim
belki deneriz bellimi olur :)

domatesli cilbir

MALZEMELER:( 2 kisilik)
4 yumurta
2 büyük domates
1 sogan
2 dis sarimsak-yogurdu icinde ayri 2-3 dis
tuz karabiber
biraz sivi yag
Yogurt
YAPILISI:
Rendeledigimiz kuru sogani yagda hafif pembelestirelim.Kabugunu soyup kusbasi kestigimiz domatesleri ,sarimsagi tuzu ve karabiberi ekliyelim ve pisirelim.
Servis tabagina alip üzerine sirkeli suda pisirdigimiz pose yumurtalari koyalim.
Sarimsakli yogurt esliginde servise hazirlayalim.
Üzerine kirmizi pul biber cok yakisiyor.​

CILBIR YAPIMI:
Düz bir tencerenin yarisina kadar su,tuz ve 2 corba kasigi sirkeyi koyup kaynatalim.
Yumurtalari kaynar suya alcaktan kirip,5 dakika pisirelim.
Kevgir yardimi ile alip tabaga koyalim.

birdilimbirtutam dan alintidir​

umarim begenirsin canim​

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

tatlım çok teşekkür ederim paylaştığın için..denemeye değer..çılbırı seviyorum domates soslu şeyleri de severim..bu bi denensin o zaman ööle diilmi datlum??emeğine sağlık bitnm..opuyorumnanaktan

bende yumurtanın her turlusunu yerım..bende tız ve sırkelı suya hafıfce kırarım yumurtayı..kaynarken...
uzerıne yogurt sarımsak...tereyagı ve pul bıberde ...hımm..nefıs olur..bı ara yapacak bırsey bulamıyordum..habıre çılbır yaptım..

yapımı pratik lezzeti de hoş olunca hepimizin tercihi çılbır..güzel yorum için teşekkürler cnm..opuyorumnanaktan

Zaten yumurtaya bayılırım birde çılbır oldumuu hiç dayanamam çok lezzetli bir yemek hemde doyurucu ellerine sağlık canım bende yaparım eşim hiç bilmezdi bunu sayemde oda alıştı şimdi zevkle yiyor kaydirigubbakcemile3

emeklerine sağlık pınarım ben çok yaparım çokta güzel oluyor heleki midem ağrıdığı zaman çok güzel oluyor bu yemek banaaa :):)

emeklerine sağlık pınarım ben çok yaparım çokta güzel oluyor heleki midem ağrıdığı zaman çok güzel oluyor bu yemek banaaa :):)

AFİYETLER OLSUN HEPİMİZE O ZAMANNNNNopuyorumnanaktan

ellerinize saglık cok güzel görünüyor.. cokta pratik.. sarımsak alıp bende yapmak ,istiyorum inş. bu aksam..:) yerkende sizi yad ederim .. cok sağolun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…