Tavuk Yemekleri lbr (resimli)

yillardir yemedigim unuttugum bir tat, cocuklugumda annem cok yapardi ,yarin evdeyim sabah kahvaltisinda yapayim oglumla yiyelim , kese yogurdu yok burada ama olsun normal yogurtla idare edicez artik , kese yogurduyla anneme gidince yerim :))

bizim memlekettede aynisi yapilir fakat yumurtasi üstüne koyulur
birde üzerine süs olarak tuzlu kaymak kavurup koyulur bu sekilde hic yapmadim.
ama hem pratik hemde leziz birsey canim paylastigin icin tesekkürler ellerine saglikopuyorumnanaktana.s.

ben çılbırı çok severim. annem,pişirme suyuna ,biraz da, sirke koyardı. bende öyle yapıyorum. nedenmi derseniz bakın onu bilemiyorum. vardır bir hikmeti.yerimseniben

yillardir yemedigim unuttugum bir tat, cocuklugumda annem cok yapardi ,yarin evdeyim sabah kahvaltisinda yapayim oglumla yiyelim , kese yogurdu yok burada ama olsun normal yogurtla idare edicez artik , kese yogurduyla anneme gidince yerim :))

normal yoğurtlada olur tatlm.afiyetler olsn şimdiden..

nanım bacım ben teşekkür ediorm güzel yorumun için.seni çok seviorm alçak gönüllü kardeşm bnm..opuyorumnanaktan

ben çılbırı çok severim. annem,pişirme suyuna ,biraz da, sirke koyardı. bende öyle yapıyorum. nedenmi derseniz bakın onu bilemiyorum. vardır bir hikmeti.yerimseniben

belki yumurta kokusunu mu hafifletiyor acaba bir denemeli..teşekkürler yorum için..kaydirigubbakcemile5

pinarcigim cilbiri cok severim gecende incitanemle yaptik afiyetle yedikcokacimcoook
biz yumurtasini üstüne koyariz ama ha altina ha üstüne nasil olsa ayni tatyerimseniben
bizimle bu güzel tadi paylastigin icin tesekkürler pinarimopuyorumnanaktana.s.

ellerine sağlık gülüm afiyet olsun ıncımle sana..muhteşem görünüyor tatlm paylaştığın için asıl ben teşekkür ederm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu güzel topikte benim cilbirim eksikmi kalsinzemuszemus
zemuszemusisde geldim burdayim cilbirimda ustayimzemuszemus
kaydirigubbakcemile5saka bir yana gecen hafta yengemde yapip yedik bu haftada esime deyisiklik olsun dedim cilbir onun vazgecilmezlerinden biridir:kedi:benden sonra tabiikaydirigubbakcemile3
bende haslanmis ve dilimlenmis yumurtayla yaptim pinarim izninlede topiginde paylasmak istedim canim benim

balım ellerine sağlık çılbırın tüm versiyonlarını sunmuş olduk harika..paylaştığın için çok teşekkür ederm cnm bnm.çok sefiorm seniiii.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne demek tatlim benim seve seve paylasim
evvet ya hakklisin
cilbirin cesitli variyasyonlarni sunmus olduk bir topikte
iyiki acmissin
iyiki paylasmissin canim
bende seni seviyorum inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…