- Konu Sahibi pinaripekci
-
bizim oralarda da çılbır derler buna. zaten yerler yakın galiba ondan (memleket ısparta) annem de hep böyle yapar. çok da güzel olur tadı. elinize sağlık
yumurta sarıları tam mı pişiyor yaa yoksa hafif mi pişiyor?
dün akşam yaptım ve çok güzel oldu ellerine sağlıka.s.
yillardir yemedigim unuttugum bir tat, cocuklugumda annem cok yapardi ,yarin evdeyim sabah kahvaltisinda yapayim oglumla yiyelim , kese yogurdu yok burada ama olsun normal yogurtla idare edicez artik , kese yogurduyla anneme gidince yerim :))
bizim memlekettede aynisi yapilir fakat yumurtasi üstüne koyulur
birde üzerine süs olarak tuzlu kaymak kavurup koyulur bu sekilde hic yapmadim.
ama hem pratik hemde leziz birsey canim paylastigin icin tesekkürler ellerine saglikopuyorumnanaktana.s.
ben çılbırı çok severim. annem,pişirme suyuna ,biraz da, sirke koyardı. bende öyle yapıyorum. nedenmi derseniz bakın onu bilemiyorum. vardır bir hikmeti.yerimseniben
canimsin ya yengemde yaptik bi güzelde affiyetle yedik iyi gitti vallacokacimcoook
çok pratik ve çok sevdiğim bir yemektir eline sağlık arkadaşım zemuszemus
bu güzel topikte benim cilbirim eksikmi kalsinzemuszemus
zemuszemusisde geldim burdayim cilbirimda ustayimzemuszemus
kaydirigubbakcemile5saka bir yana gecen hafta yengemde yapip yedik bu haftada esime deyisiklik olsun dedim cilbir onun vazgecilmezlerinden biridir:kedi:benden sonra tabiikaydirigubbakcemile3
bende haslanmis ve dilimlenmis yumurtayla yaptim pinarim izninlede topiginde paylasmak istedim canim benim
ne demek tatlim benim seve seve paylasim
evvet ya hakklisin
cilbirin cesitli variyasyonlarni sunmus olduk bir topikte
iyiki acmissin
iyiki paylasmissin canim
bende seni seviyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?