• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lc waikiki netten alışveriş yapanlar

beyza26

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
31
2
18
Eskişehir
Merhabalar benim sorcağim şu internet sitesinden alışverişi nasıl oluyor kargo geliyor peki ya ücret o nasıl oluyor onu merak ettim bankadan mı oluyor yoksa kapıda ödeyebiliyor muyuz anlatırsanız bilenler daha önceden alışveriş yapanlar

lcw internet sitesinden onlarca alışveriş yaptım.Kredi kartıyla ödedim,hiç sorun yaşamadım.Eğer uymazsa burdaki mağazasından değiştirme şansım da oluyor,rahat ediyorum.

ben sürekli internetten alışveriş yapıyorum trendyol markafoni hatta okuyacağım kitapları bile kitapyurdundan alırım. kredi kartı numaranı yazıyosun ama sitenin url yazan yerin yanında kilit işareti olduğundan güvenli demek oluyor yani bir sıkıntı yaşamıyorsun.olmama ihtimalini de düşünmüşler artık çok yaygınlaştığı için.eğer olmazsa ürünle gelen fişin ikinci mi üçüncü mü ne sayfasında iade formu var kargoya karşı ödemeli onla ürünü veriyosun sonra kredi kartına paranı yatırıyolar. güvenli bi site olmasına dikkat et waikiki bu konuda güvenlidir.

Hepinize Çok teşekkür ederim geç bi cevap oldu ama kusura bakmayın ben zaten sadece o kredi kart numarasında takılmıştım çok yardımcı oldunuz saolunn :)

Back
X