evet!!! depolar yanıyor ama benim geçen hafta boyunca yaşadıklarım orataya çıkıyormuş.Problem olmamasına çok sevindim, o zaman geriye tek ihtimal kalıyor, o da az yemek yiyor olman bu yüzden vucudun yediklerini direkt depoya koyuyorBöylede uyanıktır insan vucudu, baktı ki az yemek geliyor hemen daha sonra kullanılmak üzere saklamaya başlıyor Sen sen ol aç kalma ki depolamak zorunda kalmasın...Şu sıra biraz proteine ağırlık verip karbonhidratıda biraz azalt, karbonhidrat azalınca mecburen depolar kullanılmaya başlanacak...
evet!!! depolar yanıyor ama benim geçen hafta boyunca yaşadıklarım orataya çıkıyormuş.
halsizlik, yorgunluk...
ilacı aldığım dükkana gittim (vücut gelişimcilerinin takviye yaptığı dükkan ) sorunumu anlattım. Adam şok oldu imkansız dedi. Sonra tam menüyü verince olay ortaya çıktı. Kısacası KilicBaligi nın dediği gibi azalt ama asla yok etme karbonhidratı... Ekmek yemeyin ama beyaz pirinç yada makarnayı muhakkak kullanın dedi. Bulgur ise içlerinde en iyi olanıymış.
ay ne bileyim kız daha öncesinde protein ağırlıklı beslenerek bayağı zayıflamıştım ama spor yoktu o zaman hayatımda...Eh ama yani vucudun enerji kaynağını kesersen tabii yorgunluk olur yahu, bak aynı yorgunluğu ben hipglisemiden dolayı karbonhidratı çok çok azaltınca yaşamıştım, şimdi glisemik indeksi düşük rafine edilmemiş gıdaları yiyorum, kepekli pirinç, kepekli makarna, kepekli ekmek çok şükür bir sorun kalmadı enerji konusunda, diğer türlü insanın kolunu kaldırmaya hali kalmıyor...
ay ne bileyim kız daha öncesinde protein ağırlıklı beslenerek bayağı zayıflamıştım ama spor yoktu o zaman hayatımda...
şimdi listemi tekrar düzenledim. Bugün Bismillah deyip başladım.
gazamız mübarek ola
Sabah: sosis-salam-sucuk-yumurta bu 4 nü karıştırıp yada ayrı ayrıcnm protein ağırlıklı diyetin nasıldı ? mesela 1 gün neler yemiştin
Sen kac kilosun kilicbaligi? Vucut Kitle indexin ne kadar?
ay ne bileyim kız daha öncesinde protein ağırlıklı beslenerek bayağı zayıflamıştım ama spor yoktu o zaman hayatımda...
şimdi listemi tekrar düzenledim. Bugün Bismillah deyip başladım.
gazamız mübarek ola
Sabah kahvaltısı işi bozar, protein kısmına rafine edilmiş salam,sucuk,sosis dahil değil bunlar yüksek oranda yağ içerir, bunun dışında gayet iyi bir protein diyeti olmuş ama dediğin gibi tüm enerji kaynaklarını kıstığın için vucut tam kapasite çalışamıyor...Sabah: sosis-salam-sucuk-yumurta bu 4 nü karıştırıp yada ayrı ayrı
Öğlen: ki ben acıkmıyordum ondan yemiyordum ama sen tavuk göğsü-ızgara et-balık buğulama-ton balığı seçeneklerinden birini seçebilirsin
akşamda: ben genelde tavuk göğsünü tercih ediyorum arada köfte
menülerin yerleri değişebilir sorun değil aklına gelen tüm proteinleri kullanabilirsin
sos olarak yoğurt,ketçap ve hardal kullanıyordum
gün içinde 2 bardak normal şekerli sütsüz nescafem ve bir bardak şekersiz bitki çayım vardı
2 litre belki daha fazla su içiyordum istemsiz olarak (o kadar sucuk salam susatıyor tabii)
bunlardan istediğim kadar yiyordum
bazen sırf 4-5 adet yumurta yiyordum sabahları
tuz ekmek çikolata vs yok
sonuç kilo veriliyor ama yanında spor yapıyorsan kolunu bacağını kaldıramıyorsun
Bmi oranımı bilmiyorum zaten bmi beni pek bağlamıyor ben yağ oranına bakarım çünkü maalesefki 1.62 boy 62 kilo ağırlığında bir insanı normal sınır içinde gösteren saçma bir sistemdir bmi, bu yüzden bmi'ye göre bakıp karar vermek çok büyük bir saçmalıktır...Bizim kızlarda buna bakıp ben normalim ben zayıfım diyor, hayır efendim bu boy bu kiloda bir kişi normal sınırda değil şişmanlık sınırına yakındır aslında ve boy ile kilo arasında en az 15 en fazla 20 kg fark olmalıdır...
Boyu kiloyu hiç yazmayayım kalça ölçüm durumumu açıklamaya yeterli gelir sanırım 83 cm
İşte ben et sevmeyen köfte bile yemeği zor bulan biri olarak şansımı bu şekilde zorladım. Ama maalesef yarım kaldı. Bu dukan diyetimi bilmiyorum ama ben ilk olarak Atkins diyeti olarak hatırlıyorum. Ve onun listesinde mevcuttu salam,sosis v.s.:26:Allah iyiliğini versin, bizimkilerde denedi şu dukan diyeti denen diyeti ciddi manada işe yaradığını kendi gözlerimle gördüm ama bizimkilerinde kollarını kaldırmaya hiç halleri yoktu...
Sabah kahvaltısı işi bozar, protein kısmına rafine edilmiş salam,sucuk,sosis dahil değil bunlar yüksek oranda yağ içerir, bunun dışında gayet iyi bir protein diyeti olmuş ama dediğin gibi tüm enerji kaynaklarını kıstığın için vucut tam kapasite çalışamıyor...
E ama dogru sisman degil 1.62 boy 62 kilo ağırlığında bir insan ama fit te degil :)))). BMI yalnizca saglik onerileri icin gelistirilmis bir sistem , senin fit olman ya da olmaman onun kriterleri arasinda degil. Kalori diyetlerine siki sikiya bagli bir mantik gecerli oldugu surece (ki bence toptan yanlis) aksi soylenemez.
Boyunu kilonu yazmayacagini tahmin ettigim icin bmi sordum zaten
Kalca 88 ha, vah vahannen sana yemek vermiyor mu? :)))))))). Az daha sabredersem seni ikiye katliycem beden olarak catla :))))))). Son 5 senemi bedenime yag depolayarak gecirdim, ingiltereye 65 gittim 85 dondum:) basen az once olctum 124 olmus. Adimi da murat olarak degistirirsem resim tamam demektir. super ama dimi :))). Baskul ailesi catlasin!!!!!
Bugunlerde fazla yaglarim-istenmeyen misafirlerimle vedalasiyorum. Ben bugunlerde beni yeniden yaratiyorumSafak Mayis 28 diyorum! az sonra acacagim topigime beklerim kilicbaligi, weight loss bootcamp! Ehli Keyfin Zayiflama Gerilla Taktikleri! :86::)
İşte ben et sevmeyen köfte bile yemeği zor bulan biri olarak şansımı bu şekilde zorladım. Ama maalesef yarım kaldı. Bu dukan diyetimi bilmiyorum ama ben ilk olarak Atkins diyeti olarak hatırlıyorum. Ve onun listesinde mevcuttu salam,sosis v.s.:26:
Atkins diyeti karbonhidrat diyeti değilmiydi yahu, yok arkadaş sevmedim ben bunun adını At-kins ister misin safi sebze olsun ahahahaha
emme maalesef et diyeti zaten sebze ağırlıklı diyeletlerin adları genel de bilmem ne vakfında onaylı v.s. diye geçiyor
etcil olanlarsa kişi adıyla demek ki bizde bir liste uydursak kendi adımızı verebiliriz
Kursunu bilmem ama gece lambasina artik gerek olmayacagi kesin! :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?