LCW 2011 ilkbahar yaz koleksiyonu kataloğu

Dikkatimi çekiyor bazen, LCW'deki ürünler Koton Ole'nin çok az değiştirilmiş halleri oluyor. sizce de öğle mi?

Hyr, Koton Ole 'ye hakaret gibi birşey bu Ne t_shirtleri ne de şortları ne de etekleri vb.
Bence benzerlik taşımıyor.

Berbat, çok kalitesiz bir marka. Hiç sevmiyorum. Modelleri de çok basit.

Çok güzel ürünleri var. Annem de bende çok alışveriş yapıyoruz bu mağazadan. Geçen gün teyzeme hediye alırken çok güzel çiçekli bir elbise beğendim. Üstelik fiyatı da çok uygundu 25 tl. :) Bir de renk renk şortları insanın içini açıyo valla

Bencede gayet güzel oluyor LCW ürünleri 2 tane kot almıştım 3 yıl evvel hala giyorum ne rengi soldu ne başka bişey ütelik fiyatlarıda gayet uygun aynı ürünü başka bi marka alıpda kazıklanmakda hiç mantıklı gelmiyor açıkçası

bu markayı bende hıc begenmıyorum .hatta marka bıle denmez pazar urunlerı gıbı urunlerı

çok nadiren beğenebileceğim kıyafetler buluyorum bir hafta önce gittim çantalar, yeni çıkan ürünleri hoşuma gitti ama pazarda satılan ürünler gibi olduklarını düşünmüyorum ben LCWnin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…