ldracam ..Yardmnza ihtiyacm var

arkadaşlar hepinize çok tşşkkrlr
hepimiz kadınız ve bunu yanlış olduğu konusunda hem fikiriz
demekki o sü......ük te bunu doru oladığını biliyor ve onu için bunu yapıyor.....
eşimle aramı bozmak için
ve böyle giderse başaracakta
çünkü ben serin kanlı bir kadın değilim
akıllı davranıp...serin kanlı olmayı deneyemiyorum

canim bence esini daha SIK isyerinde ziyarete git bakalim "komsu" nun tepkisi
hareketleri nasil olacak? Is cikisida git mesela askim gel yemege cikarayim seni felan de onun yaninda
yüzü düsüyormu dikkat et bakalim....

Ya pardon ama anası mı bacısı mı?
kim ki böyle bugün ne yaptın,öyle mi böyle mi sohbeti yapıyorlar..
sen bir erkekle böyle muhabbet etsen gecenin onbuçuğunda yine normal mi karşılar eşin..
bugüne kadar bile çok durmuşsun,kesin ve kati ol..
"görüşmenizi istemiyorum" bitti..!
ne var ki bunda,komşu kadın yüzünden seni kırcaksa zaten ateş çoktan bacayı sarmıştır..
yok çağrı atmalar,msn de konuşmalar ne salak bir ilişkileri var ya..
ikisi de evli insanlar.

msnden siz yazın cvpları.. kocacım şimdi bana masaj yapıyor onun yerine ben yazıyorum ee siz anlatın i izinliymişiniz neler yaptınız gibi.. atlayın...
arada iş yerine ziyarete gidin. kadına biraz sert bakın anlar heralde uzak durur.

:roflol::roflol::roflol:

kıyameti koparırdım bu da yetmezse kadına msn de bu gereksiz konuşmalardan sıkıldım derdim..evli bir bayansınız gidin içeri eşinize cay kahve yapın eşinizle ilgilenin derdim..olmadı daha da agır konuşurdum kocam ve yuvamı zor elde ettim ben öyle kolay kolay işimi Allah a bırakmam..

bende ilk başta patronu sanmıştım olur diye düşünmüştüm ama iş harici bir insanmış eşinize konuşmamassı konusunda uyarın yoksa ben kadını uyarıcam diyin bu nedir ya ne yaptığından sanane muhabbet etmek istiyorsa gitsin kocasıyla muhabbet etsin . kesinliklede tanışmayın bu seferde tanıştınya bilmem ne der.

valla benim eşimin msn de kadın olarak kimse yoktur bir ikincisi zaten bilgisayarı futbol oynamak için kullanıyor zaten biriyle yazışıyorsa ben gider başında beklerin yada kim ne yazmış diye sorarım canım

eşler ve bayan iş arakadaşlarıyla ilgili bir konu okusam kalbim sıkışıyor. olduğum yerde fena oluyorum. okumayayım diyorum dayanamıyorum. arkadaşlıkları ilerlemeden önlemini al canım .. ama nasıl alırsan al. sevgiler

hemen önlemini al.. eşinin işyerine daha sık git.. msn den yazı yazdığında ilk sen cevap ver "ben eşiyim şu an müsati değil notunu söyle ben iletirim falan de.." kadın eşini sahipsiz algılamasın..

çok sağolun arkadaşlar
kadının densizliğinin .eşimde farkında
akşam işten gelince msn sini açıyor kadında şıp diye damlıyor
eşimde rahatsız oluyor aslında ( bazı şeyleri düşünemiyor) diyor ama ben
düşünebildiğinden eminim...benim koca safya ,düşünemiyor sanıyor

demekki eşin o kadını msn den engelleyecek. hiç mi aklına gelmedi şimdiye kadar bunu yapmak...

valla ne erkekler var

bu kadinlari kötüleyerek birliktelik yasayan ,aklin durur akannehir

sakin kocana inanmak gibi bir saflik yapma

hemen önlemini al,elin evli kuaför karisinin msni benim kocamin msninde ne yapiyor be !

bu kadinin kocasi yok mu gece yarilari msnde yazismasina izin veriyor elin adamlariyla

bu konusmalar üc bes üc bes ilerler aska sarar ben sana diyim

derhal o kadini sil msnden ,esine kesin tavrini koy arada is yerinde onu ziyaret et imkanin varsa

Bence siz cok safsiziniz. Bu kadin esinizin sevgilisidir ve izin günlerinde kocanizdan sizin yaninizda hesap soruyor. Demekki kadin, yani kocanizin sevgilisi kocanizin evli oldugunuda biliyor ve karisinin (yani sizin) yanindayken bile, kocanizi konusmaya zorluyor. Amaci belli, sizinle evdeyken, yani izin günlerinde dahi ilgilenebilmesini engellemek. Demekki kocanizi cok baglamis kendisineki, sizin yaninizda olmasina ragmen o kadinla ilgileniyor. Adam calisirken rahat rahat görüsüp konusuyolardir, izin günlerindede sesli konusamadiklari icin msnden güya normal arkadasmis gibi! ki buna sizden baska hic kimse inanmaz, konusmaya devam ediyorlar. Yani izin günlerinde bile sevgilisyle ilgilenmis oluyor hemde karisinin yaninda

Son düzenleme:
İzinliyken , msn den yazışmakta neyin nesi

Eşiniz , işwereni olduğundan , ister istemez bu bayanla iletişim içinde olmak durumunda . Siz tawır yapmaya kalkarsanız , eşiniz sıkıntıya girecektir . Bence başka bir iş araştırın yawaş yawaş . Yoksa sinirleriniz oldukça yıpranacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…