leep olanlar yazabilirmi yardımınıza ihtiyacı var lütfen yardımcı olurmusunuz .

Talia Hira

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2024
60
3
6
28
Merhabalar, hpv 16 durumum var cin 2 denildi leep denildi hiç olmadım olanlar bilgi verebilirmi anestezi korkum var ama bütün hastaneler genel anestezi yapıyor bildiğim kadarıyla leep sürecini anlatabilirmisiniz anestezi yaptırmadan olsam dayanabilir miyim , özelliklede ankarada ki devlet üniversite hastanelerinde leep olanlar da yazarsa çok sevinirim .

Kızım bugün oldu leep. Hov 18, cin 3. Dayanamazsınız , ayrıca sedasyon oluyorsunuz galiba. Tam anestezi değil. Korkulacak bişi yok. 2 saat sonra eve geldik. Şu an film izliyoruz. Sonrası önemli, hijyen, antibiyotik ve iyi beslenme. Çabuk toparlanırsınız merak etmeyin. Şimdiden çokkk geçmiş olsun

çok teşekkür ederim benim gittiğim üniversite hastanesiydi genel dediler lokal istedim malesef olumsuz dedi sizin giitiğiniz hastane üniversite hastanesimi

15 dk içinde oluyor hiç korkmanıza gerek yok ameliyat sonrası ağrı da olmuyor bende oldum cin3 ten takiplerinizi düzenli yapın stres yapmayın atlatırsınız inşallah benim hpv hala pozitif ama smear temiz çıkıyor iki defadır çok geçmiş olsun hepimize

Merhaba bende Manisa şehir Hastanesi'nde oldum 2 ay önce hpv 16 pozitif cin 2 çıktı sonucum..cok şükür leep sonrası cerrahı sınırlarım temiz geldi aşımı oldum ilaç kullanıyorum papiflor inmuno.hic korkmayın sedasyon verilerek yapılıyor benim öyle oldu en azından.islem 20 dj kadar sürüyor . sonraki günlerde kanamanız olacak hijyene dikkat edin.dr tavsiyelerine mutlaka uyun .işlem sonrası hiç ağrım sızım olmadı.dokrorumdsn da çok memnunum çok güvende hissettim sayesinde.insallah sizin adınıza herşey çok güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…