leep olanlar yazabilirmi yardımınıza ihtiyacı var lütfen yardımcı olurmusunuz .

handegg

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
8
0
1
Merhabalar, hpv 16 durumum var cin 2 denildi leep denildi hiç olmadım olanlar bilgi verebilirmi anestezi korkum var ama bütün hastaneler genel anestezi yapıyor bildiğim kadarıyla leep sürecini anlatabilirmisiniz anestezi yaptırmadan olsam dayanabilir miyim , özelliklede ankarada ki devlet üniversite hastanelerinde leep olanlar da yazarsa çok sevinirim .

Merhabalar, hpv 16 durumum var cin 2 denildi leep denildi hiç olmadım olanlar bilgi verebilirmi anestezi korkum var ama bütün hastaneler genel anestezi yapıyor bildiğim kadarıyla leep sürecini anlatabilirmisiniz anestezi yaptırmadan olsam dayanabilir miyim , özelliklede ankarada ki devlet üniversite hastanelerinde leep olanlar da yazarsa çok sevinirim .
Kızım bugün oldu leep. Hov 18, cin 3. Dayanamazsınız , ayrıca sedasyon oluyorsunuz galiba. Tam anestezi değil. Korkulacak bişi yok. 2 saat sonra eve geldik. Şu an film izliyoruz. Sonrası önemli, hijyen, antibiyotik ve iyi beslenme. Çabuk toparlanırsınız merak etmeyin. Şimdiden çokkk geçmiş olsun🙏🙏🙏🙏💝

Kızım bugün oldu leep. Hov 18, cin 3. Dayanamazsınız , ayrıca sedasyon oluyorsunuz galiba. Tam anestezi değil. Korkulacak bişi yok. 2 saat sonra eve geldik. Şu an film izliyoruz. Sonrası önemli, hijyen, antibiyotik ve iyi beslenme. Çabuk toparlanırsınız merak etmeyin. Şimdiden çokkk geçmiş olsun🙏🙏
çok teşekkür ederim benim gittiğim üniversite hastanesiydi genel dediler lokal istedim malesef olumsuz dedi sizin giitiğiniz hastane üniversite hastanesimi

Back
X