Lekeler, Çiller Leke giderici dermacos serum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Suskunperi007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
5
0
36
37
Merhaba hanimlar. Ayaklarimda kıl donmeleri sonucu yaralar olustu neticesinde yaralat gecti ama leke izleri kaldi hemde baya genis yer kapliyor. Doktora gittim DERMACOS ANTI SPOT SERUM onerdi.
Bilgisi olan varmi acaba etkilimi.
Birde internette sinoz leke kremi buldum cok yorum yapilmis memnuniyet adina onu kullanip memnun.olan varsa onlardanda yoru m bekliyorum tesekkurler

Kıl dönmesi sonucunda etkili olurmu bilmiyorum ama Sinoz Leke kremini yaklaşık 1 buçuk haftadır kullanıyorum. Benim cildimde çok az çil ve güneş lekeleri var. Yılladır kullanmadığım ilaç krem tedavi kalmamıştı. Ne paralar harcadım. Leke kremi ile ilgili bir sürü yorum yapan arkadaşlar vardı. Hepsiyle tek tek iletişime geçtim. Kullanıcılar da gerçekti numarasını veren arkadaşlarda oldu sağolsunlar. Ufak ufak açılmalar oldu lekelerimde. Nasıl mutluyum anlatamam. Kullandıkça buraya yazacağım. Eğer lekelerimde güzel açılmalar olursa daha ne isterim. Şimdilik Sinoz ile ilgili düşüncelerim iyi ama bakalım neler olacak.

Gidisati burayada yazarsaniz cok memnun olurum bende duymustum sinozu. Insallah ise yarar
Tabi ki yazarım. Zaten müşteri hizmetlerine söyledim iyi olursa iyi diye yazarım ama kötü olursa her yere yazarım diye. Ama şimdilik çok memnun kaldım kızlar eğer denemek isterseniz ilk sinoz dan başlayın derim. keşke daha önceden bulsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…