Aminn inşallah canım bugün o minik kalbi pıt pıt atıyoduCanım maalesef benim bir bilgim yok.Ama düşük ihtimali ilk 3 ay hep var maalesef. Rabbim inşallah o minicik kalbin sağlıkla büyüyüp annesine babasina sarılmasını nasip etsin.
Insallah sağlıklı olacak uzme bebişini.Aminn inşallah canım bugün o minik kalbi pıt pıt atıyodu1 buçuk yıl sonra kavuştum bebişime
Çok teşekkür ederim dr kese etrafında kanama alanı gibi bişey demedi düşük tehlikesi var mı diye sordum yok dedi yinede progestan verdi rahatlamalımıyımÇok geçmiş olsun. Kese etrafında kanama alanı yoksa düşük riskiniz yoktur. Doktorunuz her ihtimale karşı progestan vermedi mi?
İnşallah bitanemInsallah sağlıklı olacak uzme bebişini.
Evet kanamanız temiz kan gibi açık renk gelmedikçe ve çoğalmadıkça endişelenmeyin. Hamilelikte leke herkesin başına gelebilen bişey, normal bile kabul ediliyor şu an kese rahime gömüldüğü için. Yine de dinlenmeyi ihmal etmeyin, ilaca devam edin. Rabbim meleğinizi korusunÇok teşekkür ederim dr kese etrafında kanama alanı gibi bişey demedi düşük tehlikesi var mı diye sordum yok dedi yinede progestan verdi rahatlamalımıyım
Çok teşekkür ederimEvet kanamanız temiz kan gibi açık renk gelmedikçe ve çoğalmadıkça endişelenmeyin. Hamilelikte leke herkesin başına gelebilen bişey, normal bile kabul ediliyor şu an kese rahime gömüldüğü için. Yine de dinlenmeyi ihmal etmeyin, ilaca devam edin. Rabbim meleğinizi korusun
Evet ama ilk kez gördüm korktum içim rahatladıLütfen stres yapmayın.. Stres bebiş için kötü etki ediyor maalesef.. Doktorunuz bir durum yok demiş ne güzel.. ilacınızı için ve bol bol dinlenin kalkmayın yerinizden...
Rica ederim, ne demek. Amin inşallahÇok teşekkür ederimamin inşallah canım ❤ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Uzulme korkma sakin ol benim hep dusuk tehlikem hep lekelerim kanamalarim vardi sukur sag salim aldim kucagima ilk aylarda daha cok oluyor tabi ama panik yapma kirmizi parlak kanama gormedigin surece kahverengi akintilardan lekelerden korkma ins saglikla kavusSelam kızlar bugün dr gittim gitmeden önce lekem geldi peçeteye parmak ucu kadar kırmızı sonra rengini kahve lekeye bıraktı dr gittim söyledim ultrason da baktı iyi sorun yok dedi kalp atışını da duydum kalbide güzel atıyo dedi yinede düşük tehlikesi olamzsa bile 3 gün boyunca tuvalet dışında kalkma dedi cips kola yasak süt ürünleri ye iç dedi bu leke neden oldu 7 haftalık miniğim@karperisi merve HanDenizz -Adel- yorumlarınızıda bekliyorum kızlar
Evet ama ilk kez gördüm korktum içim rahatladıçok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Normal benimde ilk haftalar böyle lekem olmuştu korkma sen dinlen sadeceSelam kızlar bugün dr gittim gitmeden önce lekem geldi peçeteye parmak ucu kadar kırmızı sonra rengini kahve lekeye bıraktı dr gittim söyledim ultrason da baktı iyi sorun yok dedi kalp atışını da duydum kalbide güzel atıyo dedi yinede düşük tehlikesi olamzsa bile 3 gün boyunca tuvalet dışında kalkma dedi cips kola yasak süt ürünleri ye iç dedi bu leke neden oldu 7 haftalık miniğim@karperisi merve HanDenizz -Adel- yorumlarınızıda bekliyorum kızlar
5 ve 6. Haftalarda bende de oldu ara ara 2 hafta sürdü dr normal dedi hormonlar değiştiği için korkma içini ferah tut şimdi ben 8. Hafradayım sizin ne kadarSelam kızlar bugün dr gittim gitmeden önce lekem geldi peçeteye parmak ucu kadar kırmızı sonra rengini kahve lekeye bıraktı dr gittim söyledim ultrason da baktı iyi sorun yok dedi kalp atışını da duydum kalbide güzel atıyo dedi yinede düşük tehlikesi olamzsa bile 3 gün boyunca tuvalet dışında kalkma dedi cips kola yasak süt ürünleri ye iç dedi bu leke neden oldu 7 haftalık miniğim@karperisi merve HanDenizz -Adel- yorumlarınızıda bekliyorum kızlar
Rica ederiz tatlımEvet ama ilk kez gördüm korktum içim rahatladıçok teşekkür ederim iyi ki varsınız
Çok teşekkür ederim canımUzulme korkma sakin ol benim hep dusuk tehlikem hep lekelerim kanamalarim vardi sukur sag salim aldim kucagima ilk aylarda daha cok oluyor tabi ama panik yapma kirmizi parlak kanama gormedigin surece kahverengi akintilardan lekelerden korkma ins saglikla kavus
İnşallah canımmmİnşallah bebeğine hayırla kavuşursun canım
Canım 1.5 yıl sonra mı hamile kaldın
Tdaviyle mi kendiliğinde mi oldu
Bizim de 1 yıl oldu çok istiyoruz ama hiç gebe kalamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?