Evet canım bende okuyunca rahatladım biraz tabi sizin de desteğiniz iyi geldi çok teşekürlerBu haftalarda lekelenme normalmiş canım, bende 9.haftamdayım. İnternette hafta hafta hep okudum. İti doktorların yazılarını okudum. 7.haftalarda lekelenme olur ve anneler endişe duyar diye çoğu yerde okudum.
Çok teşekkür ederim bitanemNormal benimde ilk haftalar böyle lekem olmuştu korkma sen dinlen sadece
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah5 ve 6. Haftalarda bende de oldu ara ara 2 hafta sürdü dr normal dedi hormonlar değiştiği için korkma içini ferah tut şimdi ben 8. Hafradayım sizin ne kadar
Amin seninde inşallah...Evet canım bende okuyunca rahatladım biraz tabi sizin de desteğiniz iyi geldi çok teşekürlersağlıkla alın kucağınıza
Sağol canım hepimiz sağlıkla alırız inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah❤ bende ilk kez bu sabah oldu 7. Haftadıyım bugün kalp atışınıda duydum pıt pıt atıyodu
Teşekkür ederim canımSağol canım hepimiz sağlıkla alırız inşallahsende kalbini ferah tut korkma
Anlıyorum inşallah benimkide öyle önmesiz birşeydir ben 7 +2 de bugün gittim dr lekem olmasına rağmen kalp atışını duydum çok şükürbenim de ara ara kahverengi lekelenmelerim var yatıyorum, artmadı biraz azaldı ama dinleniyorum. doktor kanama alanı görmedi, sıkıntı yok dedi ilaç verdi ama henüz kalp atımı görmedik, siz kalp atışını ne zaman gördünüz? ben 6+6'da görmeye gidicem. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
kalbini ferah tut dinlen canım, pek çok gebelikte olurmuş, büyükler de hep öyle söylüyor. dinlenelim, dua edelimAnlıyorum inşallah benimkide öyle önmesiz birşeydir ben 7 +2 de bugün gittim dr lekem olmasına rağmen kalp atışını duydum çok şükür
Aynen canım ne gelirse Rabbimden sende sağlıkla kucağına al inşallahkalbini ferah tut dinlen canım, pek çok gebelikte olurmuş, büyükler de hep öyle söylüyor. dinlenelim, dua edelim
Acik renkli kan kotu mu ?Evet kanamanız temiz kan gibi açık renk gelmedikçe ve çoğalmadıkça endişelenmeyin. Hamilelikte leke herkesin başına gelebilen bişey, normal bile kabul ediliyor şu an kese rahime gömüldüğü için. Yine de dinlenmeyi ihmal etmeyin, ilaca devam edin. Rabbim meleğinizi korusun
Kahve akıntı normal karşılanıyo ama tabi yine risk var ama kan daha riskli gözüküyoAcik renkli kan kotu mu ?
Arkadas ozelikle acik kan yazmis ona sasirdim. Parlak kan kipkirmizi dese tmmda. Neden acik renkli kan tehlikeli ona anlam veremedimKahve akıntı normal karşılanıyo ama tabi yine risk var ama kan daha riskli gözüküyo
Bende de kanam alanı var geçtimi sizin kiBende sabah acik pembe kan geldk. Gorur gormez hastaneye gittim. Kese dibinde hematom yani kese yaninda kan goruldu. Pek panik etmedi. Ama ben cok korktum
Bugün yine başladıBende de kanam alanı var geçtimi sizin ki
Em son gecmemisti bir dahada gitmedim 2 haftam var.Bende de kanam alanı var geçtimi sizin ki
Progestani cogaltamiomusun doktora sorsanBugün yine başladı
Günde 2 kere 200 mg çok şükür iyidi bebeğimProgestani cogaltamiomusun doktora sorsan
Rabbim kucagimizda gostersinGünde 2 kere 200 mg çok şükür iyidi bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?