Leke

Bu haftalarda lekelenme normalmiş canım, bende 9.haftamdayım. İnternette hafta hafta hep okudum. İti doktorların yazılarını okudum. 7.haftalarda lekelenme olur ve anneler endişe duyar diye çoğu yerde okudum.
Evet canım bende okuyunca rahatladım biraz tabi sizin de desteğiniz iyi geldi çok teşekürler sağlıkla alın kucağınıza

5 ve 6. Haftalarda bende de oldu ara ara 2 hafta sürdü dr normal dedi hormonlar değiştiği için korkma içini ferah tut şimdi ben 8. Hafradayım sizin ne kadar
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende ilk kez bu sabah oldu 7. Haftadıyım bugün kalp atışınıda duydum pıt pıt atıyodu

benim de ara ara kahverengi lekelenmelerim var yatıyorum, artmadı biraz azaldı ama dinleniyorum. doktor kanama alanı görmedi, sıkıntı yok dedi ilaç verdi ama henüz kalp atımı görmedik, siz kalp atışını ne zaman gördünüz? ben 6+6'da görmeye gidicem. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Anlıyorum inşallah benimkide öyle önmesiz birşeydir ben 7 +2 de bugün gittim dr lekem olmasına rağmen kalp atışını duydum çok şükür

Acik renkli kan kotu mu ?

Bende sabah acik pembe kan geldk. Gorur gormez hastaneye gittim. Kese dibinde hematom yani kese yaninda kan goruldu. Pek panik etmedi. Ama ben cok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…