Amin inşallah canım senin ki devam ediyor muRabbim kucagimizda gostersin
Benim kanamam birkez oldu. Ama kan alani olustuAmin inşallah canım senin ki devam ediyor mu
Kanama alanı ne demekBenim kanamam birkez oldu. Ama kan alani olustu
Hematom. Yani ultrasonda kanama goruyorlarKanama alanı ne demek
Benimkinde öyle birşey söylemedilerHematom. Yani ultrasonda kanama goruyorlar
Zeytin kadar falanEm son gecmemisti bir dahada gitmedim 2 haftam var.
Senin kan alanin boyu ne kadar
Kapanmamış demekki alan yoksa yeni mi oluşuyor işimiz zor bu konuda demekkiBugün yine başladı
Kan olarak mı geliyor sizin ki kahverengi akıntı olarak mı ve ne kadar çoğunluktaGünde 2 kere 200 mg çok şükür iyidi bebeğim
Kanama alanı diye dr birşey demedi rahim ağzı kapalı dediKapanmamış demekki alan yoksa yeni mi oluşuyor işimiz zor bu konuda demekki
Bugün peçetede ilk kandı sonra kahveye döndüKan olarak mı geliyor sizin ki kahverengi akıntı olarak mı ve ne kadar çoğunlukta
Kiz ilaam guldurdun beni. Onu oyle bakarak anlayamazsin. Kucuktur illakiZeytin kadar falankan olarak gelmedi ama kahve leke olarak geldi bi kaç gün 2hafta sonra gidicem bende
Kiz ilaam guldurdun beni. Onu oyle bakarak anlayamazsin. Kucuktur illaki
Benimkide geliyo kahve akıntı ama çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum iyiydicanım bende bilmiom ama doktor gösterdiğinde okadar görünüyordu akıntı çoğaldı bugün kahverengi canım sıkıldı ya
Kahverengiye korkmayin diyorlarcanım bende bilmiom ama doktor gösterdiğinde okadar görünüyordu akıntı çoğaldı bugün kahverengi canım sıkıldı ya
Bende duydum şükürler olsun ama kanama alanı var o canımı sıktıBenimkide geliyo kahve akıntı ama çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duydum iyiydi
Valla çok canım sıkıldı bugün ama umarım kısa zamanda geçerKahverengiye korkmayin diyorlar
Benimki sabah ilk kırmızydı çok korktum sonra kahve oldu dr a sordum bişey yok dedi ama hiç bir kanama istemiyoruz dediKahverengiye korkmayin diyorlar
Ya dr bana hiç bişey demedi öyle bişey demedi yani bende olsa söyler miBende duydum şükürler olsun ama kanama alanı var o canımı sıktı
Söylerdi herlde bilmiom ki benim ki gösterdi söyledi zaten ben kahve leke gelio diye gitmiştim oda sebebini söyledi hala geliyorsa sende bir sor gittiğindeYa dr bana hiç bişey demedi öyle bişey demedi yani bende olsa söyler mi
Dr bana dedi enfeksiyondan olur ani harektten olur çok ayakta kalmaktan olurSöylerdi herlde bilmiom ki benim ki gösterdi söyledi zaten ben kahve leke gelio diye gitmiştim oda sebebini söyledi hala geliyorsa sende bir sor gittiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?