Lekelenme ve ovulasyon

C a N a n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
198
48
28
34
Merhaba Arkadaslar normalde adet gunum 27 nisandi ama 25i cuma gununden beri sadece kahverengi lekelenme yasadim ped bile koymaya gerek kalmadi ve lekelenme hala devam ediyor 2 gundur kasiklarim agriyo gebelik testi yaptim negatif ovulasyon testi yaptim dun ve bugun pike yakin lekelenme devam ederken ovulasyonda pik goren oldu mu

Benimde regl günümde kahverengi lekelenmem başladı reglim sökülüyor sandım ama hala kahverengi geliyor anlamadım 2 gün oldu

Yerleşme kanaması ise gebelik testinde 1 hafta sonra silik pozitif olur ovulasyon testleri %100 doğru vermez

Yerleşme kanaması ise gebelik testinde 1 hafta sonra silik pozitif olur ovulasyon testleri %100 doğru vermez
8 gun oldu reglim bile bu kadar surmiyordu, yerlesme kanamasi da degilde artk reglimin bu ay bu sekilde gectigini dusunuyorum ama hala lekelenme varken yumurtlama olabilir mi?

Benim genelde reglden 1 gün önce gelirdi ertesi gün sökülürdü. Bakalım

Arkadaslar benim yine lekelenmem basladi adet olacak gibiyim var mi basina boyle birsey gelen

Arkadaslar benim yine lekelenmem basladi adet olacak gibiyim var mi basina boyle birsey gelen
Merhaba benim son kimyasalım o şekilde olmuştu ben lekelenmem niye bitmiyor sökülmüyor diye düşünüyordum meğer hamileymişim düşük olacağı için öyleymiş bir dünya şey yaptık 2 hafta uğraştık ama tutunamadı bebeğim. 2 hafta sonra da ilaçları bırakınca zaten lekelenme maalesef kanamaya döndü ve düşük yaptım

3 gün kahverengi ağrısız bi şekilde geçirdm bende ama 0 ağrı pcosum 28 martta adet oldım dn son 7 mayısta da 3 gün ağrısız hafif hafif günlük ped bile dolmycak şekildi aktı sizce nedir

Yardımcı olurmusunuz acaba

3 gün kahverengi ağrısız bi şekilde geçirdm bende ama 0 ağrı pcosum 28 martta adet oldım dn son 7 mayısta da 3 gün ağrısız hafif hafif günlük ped bile dolmycak şekildi aktı sizce nedir
Marttan sonra olmadınız mı tekrar acaba yoksa en son 7 mayıs adet tarihiniz miydi tam anlayamadım da

merhaba kızlar,
öncelikle ben 10 şubatta bir düşük yaptım .sonrasında mayız ayı içerisinde 1 kere korumasız ilişki yaşadık eşimle dün rahatsızlandığım için doktoradan serum öncesi kan testi istedim ondada beta hgc < 2,30 Negative bana negatif oldugunu söyledi bugünde sabahtan kahverengi lekelenme arzından 2 3 kere sildikçe kırmızı kan geldi yalnız bu arada adetime 5 gün var ve genelde ya 1 gün önce yada 1 gün sonra fiks olurum bu beta değeri değişkenlik gösterebilirmi ? güncel durum sadece sildikçe gelen bir hem pembemsiz hem kahverengi leke erken gebelik testim negatif çıktı

Adete 5 gün olduğu için herhangi bişey demek bence yanlış olur çünkü daha çok var henüz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…