Lekelenme

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Adet bitiminden 8 gün sonra tekrar gelen lekelenme..sizce yine adet mi oluyorum yoksa yumurtlama dönemi olabilir mi ??telefonumdaki uygulamaya göre yumurtalamayı gösteriyor ama doğru olup olmadığına emin olamıyorum?? Yardımcı olacak birileri var mı acaba??

Bu bende de iki aydır oluyor. Nedenini çok merak ediyorum. Dr a gittiniz mi acaba?

Bu bende de iki aydır oluyor. Nedenini çok merak ediyorum. Dr a gittiniz mi acaba?
Yok hayır gitmedim ..dün ovulasyon testi yaptım yumurtalama olduğunu öğrendim..test doğru mu gösteriyor bilmiyorum emin değilim ama belki o yüzden lekelenme oluyordur

Yok hayır gitmedim ..dün ovulasyon testi yaptım yumurtalama olduğunu öğrendim..test doğru mu gösteriyor bilmiyorum emin değilim ama belki o yüzden lekelenme oluyordur
Adet bitiminden 8 gün sonra yumurtlama olmaz ki.. Ayrıca bu yaşıma geldim. Yumurtlama dönemlerimde hiç karşılaşmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…