Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum
Merhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum
Regli şeklnde gelmedikten sonra çok önemsemiyor doktorlar ama yerinizde olsam acile gidip kontrol ettirirdim pıhtı şeklinde sıkıntı oluyor enazindan iğne vs verir doktor tüp bebekle sahip olduysaniz progesteron kullanıyorsunzdur zaten ama yinede acile gidin
Papatya bana hemşire hanımlar demişti ki kanama lekelenme filan olursa göbekten yaptığın prolutex iğneyi iki tane yap demişti
Normalde günde bir tane yapıyorum
İstersen bir doktorunu ara
Papatya bana hemşire hanımlar demişti ki kanama lekelenme filan olursa göbekten yaptığın prolutex iğneyi iki tane yap demişti
Normalde günde bir tane yapıyorum
İstersen bir doktorunu ara
Regli şeklnde gelmedikten sonra çok önemsemiyor doktorlar ama yerinizde olsam acile gidip kontrol ettirirdim pıhtı şeklinde sıkıntı oluyor enazindan iğne vs verir doktor tüp bebekle sahip olduysaniz progesteron kullanıyorsunzdur zaten ama yinede acile gidin
Evet canım aradım banada öyle dediler çok şükür çok değil silince geliyor kahve rengi leke ama ilki pihtiydi fitil aldım şimdi duruma göre bakıp gidecem
Yaa gerçekten mi normal mi bu durum yani benimki daha çok küçük 4+5 deyim daha çok çok korktum inşallah devamı gelmez sizin renk kuramı miktarı nasıldı acaba
koyu renkli hatta siyaha yakın pıhtı eski kanamayı gösterir kanamanın açık ve parlak renkli olması korkutucudur. pıhtı da aynı şekilde o yuzden ben içinin rahat olmasını tavsiye ederim