• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme

Papatya6565

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
586
252
33
29
Merhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum 😑😑

Merhaba arkadaşlar çok yeni hamileyim demin lavaboya giderken afedersiniz silince lekelenme oldu ve bı damla kadarda siyah pıhtı geldi ne yapmam lazım bu durumda çok korkuyorum 😑😑
Regli şeklnde gelmedikten sonra çok önemsemiyor doktorlar ama yerinizde olsam acile gidip kontrol ettirirdim pıhtı şeklinde sıkıntı oluyor enazindan iğne vs verir doktor tüp bebekle sahip olduysaniz progesteron kullanıyorsunzdur zaten ama yinede acile gidin

Papatya bana hemşire hanımlar demişti ki kanama lekelenme filan olursa göbekten yaptığın prolutex iğneyi iki tane yap demişti
Normalde günde bir tane yapıyorum
İstersen bir doktorunu ara

Papatya bana hemşire hanımlar demişti ki kanama lekelenme filan olursa göbekten yaptığın prolutex iğneyi iki tane yap demişti
Normalde günde bir tane yapıyorum
İstersen bir doktorunu ara
Canım bende günlük doz alıyorum artı kalçadan da var aradım uzan dinlen dedi yapacak birşey yok su iç geçer dedi

Regli şeklnde gelmedikten sonra çok önemsemiyor doktorlar ama yerinizde olsam acile gidip kontrol ettirirdim pıhtı şeklinde sıkıntı oluyor enazindan iğne vs verir doktor tüp bebekle sahip olduysaniz progesteron kullanıyorsunzdur zaten ama yinede acile gidin
Evet canım aradım banada öyle dediler çok şükür çok değil silince geliyor kahve rengi leke ama ilki pihtiydi fitil aldım şimdi duruma göre bakıp gidecem

Bence korkmayın lekelenme neredeyse herkeste oluyo artmadığı sürece sorun yokmuş

koyu renkli hatta siyaha yakın pıhtı eski kanamayı gösterir kanamanın açık ve parlak renkli olması korkutucudur. pıhtı da aynı şekilde o yuzden ben içinin rahat olmasını tavsiye ederim

Merhaba ben 20 haziranda embrio
Transferi oldum bugun 28.haziran demin benden kahverengi leke geldi basina gelen varmi

Back
X