Allahim isteyen herkese hayirlisiysa nasip etsin insallah.hamile olanlarada sorunsuz saglikli gebelik nasip etsin rabbimhayırlı olsun saglıkla dogsun inş
bizede dua et canım ne olur
kalkmadanda olmuyo evde yalniz olunca özellikle 5 dakka iş yapiyosam 15 dskka uzaniyorum.bu sekildeMerhaba bende 7+2 günlük hamileyim,ama ara ara lekelenme oluyordu.Bugun sabah kanamam oldu ve doktora gittim,bebek saglikli ve kalp atışları normal ama yemek ve lavabo dışında ayağa kalkmiycaksin dedi doktorum.Ben yinede endişeleniyorum.
Sanmiyorum kahvenin yapacagini.denk geliyodur benceBişey sormak istiyorum ben espresso kahve içince bu lekelenmeyi yaşıyorum çok enteresan ama kahve yapar mı böyle bişey
Bebek rahimde yer degistirdikce damarlarami denk geliyo acaba bu lekelenmeler ondanmi oluyo.doktorlar sikinti yok diyo ama bizi tatmin etmiyoBenımde yaklaşık 5 haftadır kahverengı lekelenmem gelıyor progestan kullanıyorum Sımdı arada sırada kahverengi gelıyor sarı akıntı gelıyor stres yapılcak bırsey yok dedı doktor bol bol dınlenmeye bak ılk zamanlar
Sizin yenimi geldi akintiniz yoksa gecmis haftalarda basladi hala devammi ediyo15+6 haftalık hamileyim benimde geldi kahverengi akıntı oldu doktora gittim Bebek'te ve rahimde en ufak bir sorun yok sadece dinlenmem gerektiğni söyledi hamilelik tamamen dikkat edilmesi gereken bir durum
Yeni oldu şuan bile çok az bir şekilde devam etmekte iğne ve progestan kullanıyorum ve tabiki bol bol dinleniyorumSizin yenimi geldi akintiniz yoksa gecmis haftalarda basladi hala devammi ediyo
Düşüşe etken olan en etkin madde var içerisinde amaSanmiyorum kahvenin yapacagini.denk geliyodur bence
Çok erken bunu söylemek için bence biraz daha sabredin ve sonra kan testi yaptırınHerkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Yarin adet olmam gerekiyor ama ilk defa boyle pembe su seklinde damla geldi ve ardindan tertemiz camasirim bunu ilk defa yasiyorum :/ umutlanmak istemiyorum negstif olur diye test yapmak istemiyorum off off beklemek cok zor teskkr ediyorm cevabniz icinÇok erken bunu söylemek için bence biraz daha sabredin ve sonra kan testi yaptırın
Bilirim beklemek çok zor ama sabır biraz daha sabır en az 1 hafta geçsin bekleyin lütfenYarin adet olmam gerekiyor ama ilk defa boyle pembe su seklinde damla geldi ve ardindan tertemiz camasirim bunu ilk defa yasiyorum :/ umutlanmak istemiyorum negstif olur diye test yapmak istemiyorum off off beklemek cok zor teskkr ediyorm cevabniz icin
Ilk defa boyle olunca cok umutlandim :/ en iyisi beklemek rabbim kimsenin umutlarini bosa cikarmasin insallah sagolun cevabiniz icin. Adetim cok duzenlidir ayda bir olurdum yarin adet gunum bakalim sonuc ne olacakBilirim beklemek çok zor ama sabır biraz daha sabır en az 1 hafta geçsin bekleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?