lekelenme

Ilk defa boyle olunca cok umutlandim :/ en iyisi beklemek rabbim kimsenin umutlarini bosa cikarmasin insallah sagolun cevabiniz icin. Adetim cok duzenlidir ayda bir olurdum yarin adet gunum bakalim sonuc ne olacak
Benimde adet günün asla şaşmazdı ve ben evde test yaptım o gün öğrendim lakin kan testi için 1 hafta bekledim 2 defa kimyasal gebelik yaşadığım için korktum yine öyle olacak diye ama olmadı şua 16+ 0 yani 5. Aya giriyorum rabbim sanada inşallah güzel haberler almanı nasip eder

Daha biraz once okudum. 9 ay boyunca bile lekelenme olabilirmis.domtorlar iyi diyorsa iyidir. Icini ferah tut ve iyi seyler dusunki iyi olsun.rahimde kanamayi ultrasonla gorebiliyorlar zaten.
Kotu seyler dusunursen kotu seyleri cagirirsin.
Icin ferah rahat olsun.

Insallah ya. Siz ne zaman test yaptiniz adet gectikten 1 gun sonra mi??

Merabalar birsorum olucaktı.adetime 12 gün var ama benden önce kahverengi leke sonra pembemdi birleke geldi çok az bu lekeler tabi daha sonrada bir iki damla kan geldi.şimdi adeti dokuz on gün var yine arada çok az pembe leke geliyor hamile olabilirmiyim acaba bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi. Bebek çok istiyoruz.buarada 32 günde bir adet görüyorum şindiden teşekürler

Bu aylarda bebek buyudukce rahimde genişliyor belki bundan kaynakli lekelenme olabilir diye dusunuyorum. Sonucta kolay seyler olmuyr rahimde... rahim kasıldıkca lekelenme yasiyor olabilirsin.

Teşekürler.Hamile olabilirim ozamn ay inşallah ya.hani bu yerleşme kanaması adete yakın oluyor diye bebim lekerim çok erken olunca açıkcası meraklandım ümitlenmekte istemiyorum

Yeni oldu şuan bile çok az bir şekilde devam etmekte iğogestan kullanıyorum ve tabiki bol bol dinleniyorum
Insan artik lavobaya gitmek istemiyor.bidr hamile kalmasaydim.ader gunumdu bugun acaba adet gunum geldigi icindemi oluyo diye dusunuyorum

Bu aylarda bebek buyudukce rahimde genişliyor belki bundan kaynakli lekelenme olabilir diye dusunuyorum. Sonucta kolay seyler olmuyr rahimde... rahim kasıldıkca lekelenme yasiyor olabilirsin.
Aynen oyle bu dediginizde mantikli olabilir yani.kese buyudukce rahimde kilcal damarlara falan denk geliyo olabilir.kafayi rahat tutmak gerekiyo kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…