Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yoo ben oyle bir sey demedim ki ?
Sabah aradim durumu anlattim onemli bir sey oldugunu dusunmeyip yine de cagirdi ve kendisiyle gorustum bir onceki sayfada anlattim zaten.
Kendisine gittigimde kesilmisti zaten gunluk pede gelmiyordu sadece peceteye geliyordu, orda da bir sey olmadigini teyit ettik. Onceki sayfadaki yorumumda acikladim
Yoo ben oyle bir sey demedim ki ?
Sabah aradim durumu anlattim onemli bir sey oldugunu dusunmeyip yine de cagirdi ve kendisiyle gorustum bir onceki sayfada anlattim zaten.
Kendisine gittigimde kesilmisti zaten gunluk pede gelmiyordu sadece peceteye geliyordu, orda da bir sey olmadigini teyit ettik. Onceki sayfadaki yorumumda acikladim
anladimm yazini okudum telefnda sorcam diyince onceki yazilarinda oyle sandim. aklinda olsun her kanama doktor kontrolunu gerektirir. bununla gecmis olsun saglikli gecirirsin umarim surecini
Bnmde 12. Haftaya kadar kahverengi lekelenmem oldu doktor kese yerlesirken damarlara denk gelio o da lekellenme yapiyor demisti ilk 3 ay progestan kullanmistim insallah hayirli saglikli bir sekilde bebklerimizi kucagimiza aliriz
Bnmde 12. Haftaya kadar kahverengi lekelenmem oldu doktor kese yerlesirken damarlara denk gelio o da lekellenme yapiyor demisti ilk 3 ay progestan kullanmistim insallah hayirli saglikli bir sekilde bebklerimizi kucagimiza aliriz